Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum

Het Voedingscentrum heeft iets hips bedacht! Mijn Babyboek is een zwangerschapscoach die je als gadget op je Hyves-pagina kunt plaatsen. Via Mijn babyboek kunnen zwangere vrouwen vragen stellen over eten, zwangerschap en baby’s. Ze krijgen direct een deskundig advies.
Tijdens de zwangerschap twijfelen veel moeders over wat ze wel en niet mogen eten. Ook maken ze zich zorgen of hun baby niets tekortkomt. Mijn Babyboek geeft advies of verwijst door naar artsen, consultatiebureaus of borstvoedingsdeskundigen.

Mijn Babyboek onthoudt precies hoe lang je zwanger bent en geeft daarom altijd informatie die op dat moment relevant is. Een animatie laat elke week zien hoe het kindje zich ontwikkelt in de buik. Na de bevalling helpt de coach bij alle vragen en onzekerheden over de voeding van het kindje.

De gadget maakt het ook mogelijk om ervaringen te delen met andere Hyves-vrienden. Je kunt zien of er zwangere vrouwen in de buurt wonen die Mijn Babyboek gebruiken en hen uitnodigen. Je kunt foto’s delen, verhaaltjes schrijven en een verlanglijstje plaatsen.

Het Voedingscentrum staat ook op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam, van 17 tot en met 21 februari. Je kunt er terecht voor alle vragen over je eigen voeding, die van je kind en over borstvoeding. Je kunt er je baby in alle rust voeden en je kunt er kolven.

Fotograaf Olaf Posselt maakt gratis een professionele foto van jou en je kind tijdens het voeden. Ook zijn er gratis dvd’s verkrijgbaar van de film “Tijd voor Borstvoeding”. In deze film delen onbekende en bekende moeders en deskundigen hun ervaringen over borstvoeding.

Bekijk Mijn Babyboek op Hyves (opent in een nieuw venster)

Lees ook:Borstvoeding in openbaar ‘niet normaal’
Lees ook:Borstvoeding is normaal!
Lees ook:Helft vrouwen geeft geen borstvoeding in openbaar
Lees ook:Nieuw record simultaan borstvoeden
Lees ook:Discreet borstvoeding geven met de Feedi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>