Apps voor tijdens zwangerschap

Met dank aan de Telegraaf voor het op een rijtje zetten van een aantal zwangerschapsapplicaties voor je smartphone. De meeste zijn voor de iPhone, zoals iPregnancy en Labor Mate, en helaas niet gratis. Onderaan het lijstje vind je de Baby schop tracker (Android) en die kost helemaal niks. Enjoy!

* iPregnancy (iPhone – €2,99) Deze app geeft informatie over je zwangerschap vanaf de eerste dag tot aan de bevalling. Hij geeft aan hoelang je zwanger bent en hoe lang het nog duurt. Je kan er inspiratie opdoen voor een naam en meekijken met de groei en ontwikkeling van je baby. Je kunt de app aanvullen met persoonlijke informatie zoals je gewicht, bloeddruk en doktersafspraken.

* 25.000 baby names (iPhone – gratis) Een naam zoeken voor je ongeboren kindje is niet altijd makkelijk. Deze app geeft je veel inspiratie om de perfecte naam te vinden.

* Zwangerschap workout (iPhone – € 1,59) Ook tijdens je zwangerschap is het belangrijk om te blijven bewegen. Je kan en mag niet alle oefeningen doen omdat dit belastend kan zijn voor je lichaam en de ongeboren baby. Deze app geeft je oefeningen die je wel mag doen. Wel even overleggen met je arts of je überhaupt oefeningen mag doen.

* Labor Mate (iPhone – € 0,79) / Contraction Calculator (Android – gratis) Hou je weeën bij met deze app. Met een simpele druk op de knop geef je aan wanneer een wee begonnen is en wanneer hij weer weg is.

* Mijn Baby (iPhone – € 0,79) Deze app geeft je elke week informatie over de ontwikkeling van je baby. Je kunt je gewicht bijhouden, snuffelen tussen ruim 1000 populaire namen, een to-do lijst maken voor de komst van de baby. Helemaal leuk aan deze app is dat je aan het einde van je zwangerschap een PDF per mail kunt ontvangen over het verloop van je zwangerschap.

* Baby schop tracker (Android – gratis) De schopjes van een ongeboren baby zijn een belangrijk signaal hoe actief je baby is. Met deze app kun je eenvoudig de activiteit van je baby en de dagelijkse veranderingen bijhouden.

Bron: Telegraaf.nl/vrouw [Actueel].

Lees ook:Mama Apps vergroot kans op zwangerschap
Lees ook:Winnen: gratis geboortekaartjes
Lees ook:App laat baby eigen naam kiezen?
Lees ook:Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum
Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>