Kadotip: Het Zwangerschapsboekje

Leuk om te geven. Geweldig om te krijgen. Zeker als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen! Bij Belmondo Books is onlangs een serie boekjes verschenen waarin ouders meer dan 50 voorgedrukte vragen kunnen beantwoorden voor hun kinderen. Het meest opvallend in deze ‘familieserie’ zijn wat ons betreft Het Zwangerschapsboekje en Het Papa & Mamaboekje.

Voorbeelden van vragen in het het Papa & Mamaboekje zijn: Hoe leerden Papa en Mama elkaar kennen? Hoe ziet Mama er uit met een dikke buik? en Hoe kwamen Papa en Mama op jouw naam?

In het Zwangerschapsboekje staan vragen als: Hoe beleefden papa en mama de tijd dat jij in de buik zat?  Hoe kwamen ze op je naam? Zorgt papa goed voor mama? En hoe ziet je moeder eruit met een dikke buik?

De boekjes krijgen een persoonlijk tintje doordat er pagina’s zijn leeggelaten voor foto’s, knipsels en bijvoorbeeld een stamboom. Zo bevat het Zwangerschapsboekje ruimte voor het geboortekaartje, gelukswensen en een 9 maandendagboek.

Eenmaal ingevuld zijn het hele waardevolle boekjes voor een kind om een levenlang te bewaren.

Bron: www.belmondo.nl

Lees ook:Winnen: Papa & Mamaboekje
Lees ook:Winnaars Papa & Mama/Zwangerschapsboekje
Lees ook:Sonja Bakker is zwanger, al zes maanden
Lees ook:App laat baby eigen naam kiezen?
Lees ook:K2 zoekt K3-finaliste Kathleen bevallen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kadotip: Het Zwangerschapsboekje

  1. Pingback: Winnen: Papa & Mamaboekje | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>