Helft zwangere vrouwen meer zin in seks

Het is een onderzoek van Predictor. Dus hoe commercieel gekleurd het is en of er enige wetenschappelijke basis voor bestaat, dat laten we maar even in het midden. Maar ik vind het in ieder geval ‘interessant’ genoeg om er een berichtje aan te wagen. De helft van de vrouwen heeft tijdens de zwangerschap meer zin in seks. Het merendeel herinnert zich ook wanneer haar eerste kindje werd verwerkt.

Veel zwangere vrouwen zijn bang om hun baby in gevaar te brengen tijdens het vrijen, daarom voelen ze zich geremd. Voor 8 procent van de vrouwen is dat de reden om geen seks meer te hebben als ze in verwachting zijn.

Bijna de helft van de zwangere vrouwen heeft juist veel meer zin om van bil te gaan dan voordien. 14 procent van de vrouwen heeft helemaal geen zin meer in seks tijdens de zwangerschap.

Er zijn geen medische redenen voor zwangere vrouwen om niet te vrijen. Integendeel! Seks helpt een vrouw zich voor te bereiden op de geboorte. Het maakt je bekken soepel en sterk.

65 procent van de vrouwen herinnert zich de vrijpartij waarmee ze hun eerste kind verwekten. Hoewel 12 procent zegt al op de dag van de bevruchting aan te voelen zwanger te zijn, gebruikt 67 procent van hen een zwangerschapstest.

Daar komt de aap dus uit de mouw. Er moest ergens een link worden gelegd naar Predictor natuurlijk! De helft van de vrouwen deed de test alleen, bij de andere helft was de partner er bij.

Bron: Het Laatste Nieuws.

Lees ook:Zijn vrouwen ook soms een beetje krols?
Lees ook:Minder seks aanstaande papa
Lees ook:Net bevallen? Over 1,5 jaar ben je weer jezelf…
Lees ook:IVF heeft negatief effect op seks
Lees ook:Sex om bevalling op te wekken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Helft zwangere vrouwen meer zin in seks

  1. Tijdenszwangerschap

    Ik weet dat Predictor, maar ook de andre merken hard bezig zijn met een internet offensief en ik wordt vaak benaderd voor banners op mijn site. Net als ik willen veel zwangersites onafhankelijk blijven en alleen banners plaatsen over andere onderwerpen. Het verbaasd me dan ook n iets dat ze maar steeds andere manieren vinden om de vrouwen met zwangerschapswens te benaderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>