Bloggen vanuit het paradijs

Bloggen vanuit het paradijs. Klinkt goed hè ..? En het mooie is dat ik het nog ga doen binnenkort ook. Twee weken vakantie vieren op een camping van Eurocamp met het predikaat Petit Paradis. In gewoon Nederlands betekent het dat de vakantieparken aan alle kanten kindvriendelijkheid uitstralen. Ze zijn op en top geschikt voor gezinnen met kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Laat ik nou – net als jij na de bevalling – in die doelgroep vallen!

Persoonlijk heb ik geboekt voor een Petit Paradis in Spanje, aan de Costa Brava en een park in de Dordogne in Frankrijk. Maar uit het rijke aanbod van Eurocamp in Europa zijn maar liefst 82 campings geselecteerd die aan de speciale criteria voldoen. Volop keus dus!

En ik moet zeggen dat Eurocamp er alles aan doet om het vakantiegevoel al vroeg te laten beginnen. Toen ik mijn boeking per post bevestigd kreeg, werd de brief vergezeld van een geweldig introductiepakket. Ik kreeg stante pede zin om te vertrekken!

Het pakket zat boordevol informatie over ons vakantie-adres, een paar leuke tijdschriften voor mama, een ruime linnen strandtas die ik vanwege het handige formaat nu al in gebruik heb genomen en een waanzinnig leuk mini-tentje waar mijn zoontje van twee nu al volop mee speelt.

Aan de voorbereiding kan het dus niet liggen .. die is top! Hopelijk worden het inderdaad zoals Eurocamp zelf zegt ‘de mooiste weken van het jaar’. Of dat ook echt zo uitpakt kun je hier straks lezen. Op baby.blog.nl ga ik over enkele weken letterlijk bloggen vanuit het paradijs. Over de reis en onze belevenissen in een superdeluxe stacaravan van Petit Paradis. Tot binnenkort!

Lees ook:Bloggen vanuit het paradijs, deel 1
Lees ook:Eurocamp wint Kids Award 2011
Lees ook:Bloggen vanuit het paradijs, deel 2
Lees ook:Vakantie vieren in een klein paradijs
Lees ook:Hebbeding voor de zomer: de Blenker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>