Nog even over de Negenmaandenbeurs ..

Het is alweer bijna een week geleden dat ik een bezoekje bracht aan de Negenmaandenbeurs. Eerlijk is eerlijk .. Nu ik zelf fysiek niet meer in staat ben om kinderen te krijgen, bekijk ik zo’n beurs uiteraard met heel andere ogen. Zeker de stands van de grotere producenten/organisaties sjok je dan al snel voorbij. Van de wat kleinere exposanten was er eentje waar ik toch wel erg blij van werd: de stand van JoepieDePoepie.nl. Ze noemen zichzelf het vrolijkste kinderkledingmerk van Nederland. Wat mij betreft klopt dat helemaal!

De stand van JoepieDePoepie hing helemaal vol met felgekleurde t-shirtjes bedrukt met originele teksten. Het viel zo op dat je er nauwelijks aan voorbij kon lopen al had je dat gewild. Het leuke vond ik ook dat je op de beurs een shirtje (met persoonlijke tekst) kon bestellen en dat het dan ter plekke voor je werd bedrukt. De medewerkers hadden het er maar druk mee!

Tot mijn grote plezier kwam ik op de Negenmaandenbeurs ook weer mijn ‘vriendin’ van KipKep tegen. Saskia produceert hippe babyverzorgingsproducten waarover ik hier al vaker lovend heb geschreven, zoals de Feedi, de Bib en de Napper.

KipKep heeft weer een nieuw product aan het assortiment toegevoegd dat op de beurs werd geshowd: de Blenker Baby en de Blenker Kid. Een heerlijk zachte droogdoek van katoen. Het is eigenlijk een moderne versie van de ouderwetse hydrofiele luier. Binnenkort meer over dit jongste hebbeding op het gebied van babyverzorging!

Lees ook:Filmpje: Negenmaandenbeurs hot bij BN’ers
Lees ook:Hebbeding voor de zomer: de Blenker
Lees ook:De Negenmaandenbeurs komt er weer aan!
Lees ook:Buggydragers op Negenmaandenbeurs
Lees ook:De Napper maakt de luiertas overbodig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nog even over de Negenmaandenbeurs ..

  1. Femke

    Dit is pure reclame. Nieuwswaarde 0

      /   Reply  / 
  2. Liesbeth Kombrink Auteur

    Dit is ook geen nieuwssite maar een weblog waarop ik schrijf over alles wat mij opvalt over zwanger worden, zwanger zijn en ontzwangeren. Als bovenstaande zaken mij opvallen op de Negenmaandenbeurs dan heeft dat dus voor mijn blog wel degelijk waarde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>