C&A roept babyschoentjes terug

C&A haalt met onmiddellijke ingang 20.000 paar babyschoentjes uit de handel. Onderzoek heeft uitgewezen dat de bewuste schoentjes chroom bevatten. Het bedrijf roept klanten die de schoentjes al gekocht hebben op om deze terug te brengen naar de winkel. Klanten kunnen de schoentjes ruilen of het aankoopbedrag terugkrijgen.

De babyschoentjes worden sinds september 2010 verkocht in de 18 landen waarin C&A Europa actief is. Van de schoentjes die betrokken zijn bij deze Europese terugroepactie zijn 15.000 paar al verkocht; 5.000 paar zijn uit de winkels gehaald.

In Nederland zijn in totaal 920 paar schoentjes op de markt gebracht; 500 paar zijn al verkocht en worden nu teruggeroepen.

Volgens chemische deskundigen kan het chroom een allergische reactie veroorzaken wanneer het in contact komt met de huid. De tekortkoming van het product kwam aan het licht bij speciale testen die zijn uitgevoerd op initiatief van een Duits consumententijdschrift.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het servicenummer op 0900-8010

via Dutch – C&A Information Platform

Lees ook:Pleister vertelt of je vruchtbaar bent
Lees ook:Stokke roept kinderwagens terug
Lees ook:Lady Gaga niet blij met Baby Gaga
Lees ook:Kruidvat haalt babyvoeding terug
Lees ook:Hilarisch: hoge hakken voor baby’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>