Handig: opblaasbare bedrand

Soms verschijnen er producten op de (baby)markt waar je spontaan een huppeldansje van maakt. Dat had ik dus bij het zien van deze opblaasbare bedrand van The Shrunks. Geen gehannes meer met kussens die elke keer uit bed vallen. Met deze bedrand slaapt je kindje (vanaf 2 jaar) voortaan veilig in een groot bed. En kun jij ook met een gerust hart naar dromenland vertrekken ..

De bedrand is snel opblaasbaar en is erg gemakkelijk in gebruik. Je plaatst de rand op het matras onder het onderlaken. Zo blijft de bedrand goed liggen en rolt je kind niet uit bed.

Het product is handig voor thuis maar ook voor logeerpartijtjes of op vakantie in caravan, tent, bungalow. De bed wordt geleverd met een tasje, pompje en reparatieset.

Tip: binnenkort levert The Shrunks ook een opblaasbaar logeerbedje met hoge randen!

Bron: Kleine Dreumes.nl

Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Nominatie Feedi Baby Product 2010
Lees ook:Kind kwijt ultieme vakantiestress
Lees ook:Gezin weet niet wat vakantie kost
Lees ook:Vakantie vieren in een klein paradijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Handig: opblaasbare bedrand

  1. Mama van Luciano

    Kijk…das nog eens handig..over een half jaartje mag Luciano in een groot bed slapen en dan lijkt mij deze bedrand wel heel erg handig!!
    Thanks voor de tip!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>