Tips: zwanger op vakantie

Waar moet je rekening mee houden als je op vakantie gaat en zwanger bent? Op de website van Jonge Gezinnen is een lijst gemaakt van de belangrijkste zaken waar je aan moet denken. Je kunt er bovendien meer lezen over onderwerpen die direct met je vakantie te maken kunnen hebben, zoals vliegen tijdens je zwangerschap, veilig in de zon, zwangerschapsmasker en veilig eten op vakantie. Ook op Reizen en Recreatie krijg je antwoord op vragen waar je ongetwijfeld mee rondloopt als je zwanger bent. Goed voorbereid op vakantie gaan scheelt een hoop stress. Dat is beter voor jou en voor de baby in je buik. Fijne vakantie! (Foto: reizen-en-recreatie.info.nu)

Lees ook:Zwanger bij tropische temperaturen
Lees ook:Handig boekje over eten als je zwanger bent
Lees ook:Moeders graag op reis zonder kids
Lees ook:Kasper leert fietsen op vakantie
Lees ook:Eindelijk mama? Flair zoekt jou!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>