Babystoel bootst autoritje na

Je zou ze de kost moeten geven! Al die ouders die uit pure wanhoop op de gekste tijden een autoritje gaan maken om hun baby in slaap te krijgen. Blijkbaar hebben de bewegingen en geluiden van een rijdende auto een slaapverwekkend effect. Fisher Price heeft nu een stoeltje bedacht dat hetzelfde doet zonder dat je op pad hoeft. De Cruisin’ Motion Soother komt in juli op de markt.

Het stoeltje bootst niet alleen de bewegingen en geluiden van een autoreis na. Hij ‘gaat’ ook over hobbels neemt bochten en produceert zelfs het effect van schakelen. Geweldige uitvinding! Waar anders dan in Amerika zouden ze dit bedacht kunnen hebben …

Sarah Allen van Fisher-Price: “Veel ouders zijn op zoek naar iets dat een gelijkaardig effect heeft als een auto. De stoel heeft een motor in de basis en wanneer je deze aanzet beweegt de stoel lichtjes. Dit varieert zodat het lijkt alsof je in de auto zit. Het geluid dat met de bewegingen samengaat, maakt de ervaring compleet.”

Voor de prijs zou ik het niet laten. De stoel gaat ongeveer 77 euro kosten.

Notabene: het gaat niet om de stoel op de foto hierboven! Dat is gewoon een plaatje van een baby in een autostoeltje. Helaas heb ik nog nergens een foto van de Cruisin’ Motion Soother kunnen traceren.

Bron: HLN.

Lees ook:Baby uit snikhete auto gered, ouders op het strand!
Lees ook:En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!
Lees ook:Nijntje krijgt eigen bioscoopfilm
Lees ook:Meisjes kunnen pop de borst geven (filmpje)
Lees ook:Ouders laten baby achter in snikhete auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>