Meisjes kunnen pop de borst geven (filmpje)

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Geldt voor heel veel dingen in het leven. Maar of je nou als kind al kennis moet maken met het fenomeen borstvoeding .. daar heb ik zo m’n twijfels over. In Spanje zitten ze daar totaal niet mee. Een Spaanse speelgoedfabrikant heeft daar de ’Bebé Glotón’ bedacht, vrij vertaald betekent dat de ’gulzige baby’. Het is een pop waarmee meisje kunnen doen alsof ze hun baby borstvoeding geven. De speelgoedpop gaat huilen als ze honger heeft en maakt smakkende geluiden tijdens het drinken .. Bizar of niet? Oordeel zelf! Het filmpje start met reclame, daarna komt de instructievideo van de Bebé Gloton:

Lees ook:Geen gebroken nachten dankzij de ‘night nanny’
Lees ook:Nieuw boek borstvoeding binnenkort in de winkel
Lees ook:Borstvoeding maakt baby’s slimmer
Lees ook:Borstvoeding is normaal!
Lees ook:Breast Milk Baby wekt woede op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>