Nijntje krijgt eigen bioscoopfilm

Iedereen kent Nijntje. Maar hoe verknocht kindjes kunnen raken aan het populaire stripfiguurtje, daar kom je pas echt achter als je zelf moeder bent. Aan de hele range van producten die er inmiddels bestaat rondom Nijntje is nu wel een heel bijzondere toegevoegd: het knuffelkonijntje krijgt een eigen bioscoopfilm.

De film moet op 30 januari 2013 in de bioscoop gaan draaien. Er wordt gebruik gemaakt van stop-motion-technologie. Dat heeft coproducent Warner Bros dinsdag bekend gemaakt. Het verhaal van de film is helemaal nieuw.

In de film gaat Nijntje met haar vriendjes op een speurtocht door de dierentuin. Onderweg beleven ze allemaal spannende avonturen. Net als in de bekende boekjes zijn dingen als kleuren, vormen, geluiden en dieren belangrijke thema’s.

Nijntje is vanaf dinsdag ook te zien in het Rijksmuseum. Tekeningen van het konijntje en ander materiaal van tekenaar Dick Bruna zijn tot eind augustus te zien in de Aanwinstenzaal.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Oeps .. donkere baby verraadt overspel
Lees ook:Nijntje leidde naar verdachte kindermisbruik
Lees ook:Nijntje vertaald in ‘t Brabants
Lees ook:Winnen: Papa & Mamaboekje
Lees ook:1 april: Nijntje krijgt designjurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>