En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!

Ja hoor .. we hebben d'r weer eentje. Een bericht over mensen die hun baby achterlaten in de auto. Ongelofelijk. In Nederland nog wel dit keer. In het West-Brabantse Ossendrecht heeft de politie donderdag een baby van acht maanden uit een geparkeerde auto bevrijd. Het kind lag zeker enkele uren maar waarschijnlijk al langer in de auto. De baby is gelukkig ongedeerd. Wat bezielt zulke ouders toch?

De politie kreeg rond half acht donderdagochtend een melding van een inwoonster van Ossendrecht. Agenten hebben het kind uit de auto bevrijd en de ouders van opgespoord. Ze wonen in de buurt van de geparkeerde auto. 

 

De 27-jarige moeder verklaarde dat ze het kind om zes uur 's ochtends in de auto had gelegd. De 32-jarige vader zou het kind mee naar zijn werk nemen. Volgens de politie mankeert de baby niks. Het kind lachte en was vrolijk.

 

De politie heeft ook een anderhalf jaar oude peuter uit huis gehaald. Dit vanwege de situatie die de politie in de woning aantrof en het vermoeden van alcoholgebruik door de ouders. Bureau Jeugdzorg heeft de kinderen in een pleeggezin geplaatst. 

Lees ook:Ouders laten baby achter in snikhete auto
Lees ook:Baby uit snikhete auto gered, ouders op het strand!
Lees ook:Baby bewusteloos in bloedhete auto!
Lees ook:Borstvoeding achter het stuur!
Lees ook:Hoogzwangere vrouw en baby omgekomen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!

 1. Michelle

  Eindelijk een kordaat optreden van de politie waarbij het welzijn van de kinderen voorop staat.

    /   Reply  / 
 2. Wilco

  Zelf hebben wij vorig jaar ons kind na een zwangerschap van 27 maanden verloren. Dan begrijp je dit niet.
  Weet iemand iets van dit gezin? Misschien willen ze liever hun kinderen afstaan ter adoptie. Ik kom er nu nog aan!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>