SR12: al meer dan 4 miljoen tegen babysterfte!

Wow! Serious Request 2012 heeft inmiddels al 4 miljoen bij elkaar gebracht in de strijd tegen babysterfte. En dan te bedenken dat de drie dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra nog twee dagen te gaan hebben in het Glazen Huis in Enschede. Maandagavond mogen ze het huis weer uit en wordt de eindstand bekend gemaakt. Hoe dat ook uitpakt, SR12 is nu al een waanzinning succes!

SR12 richt zich op het terugdringen van babysterfte. Ieder jaar sterven er onnodig 5,5 miljoen baby’s binnen een maand na de geboort of voor en tijdens de bevalling. Dat betekent dat er elke 6 seconden ergens ter wereld een ongeboren of pasgeboren kindje dood gaat.. Om stil van te worden!

Overigens is in ons eigen land babysterfte ook een serieus probleem. De laatste jaren gaat het beter maar Nederland heeft jarenlang – op Frankrijk en Letland na – de hoogste babysterfte van Europa gehad!

KLIK HIER OM LIVE TE KIJKEN WAT ER IN HET GLAZEN HUIS GEBEURT!

 

Lees ook:Laatste tussenstand SR12: bijna 8,5 miljoen euro!
Lees ook:Serious Request 2012: Let’s hear it for the babies
Lees ook:Zanger Bløf wordt weer vader
Lees ook:Opbrengst SR12: 12.251.667 euro tegen babysterfte
Lees ook:Man valt dood neer tijdens bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>