Serious Request 2012: Let’s hear it for the babies

KLIK HIER OM LIVE TE KIJKEN WAT ER IN HET GLAZEN HUIS GEBEURT!

3FM Serious Request 2012 is begonnen! Dinsdagavond zijn de drie dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra door Carice van Houten opgesloten in het Glazen Huis in Enschede. SR12 richt zich op het terugdringen van babysterfte. Ieder jaar sterven er onnodig 5,5 miljoen baby’s. Dat betekent dat er elke 6 seconden ergens ter wereld een ongeboren of pasgeboren kindje dood gaat …

De drie dj’s in het Glazen Huis in Enschede gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Ruim 5,5 miljoen baby’s sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling.

In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten de drie dj’s zich zes dagen lang op. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Lees hier meer over het doel Terugdringen babysterfte doel 3FM Serious Request

Lees ook:Laatste tussenstand SR12: bijna 8,5 miljoen euro!
Lees ook:SR12: al meer dan 4 miljoen tegen babysterfte!
Lees ook:Serious Request 2011 in actie voor oorlogsmoeders
Lees ook:Opbrengst SR12: 12.251.667 euro tegen babysterfte
Lees ook:Zanger Bløf wordt weer vader

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Serious Request 2012: Let’s hear it for the babies

  1. Pingback: SR12: al meer dan 4 miljoen tegen babysterfte! | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>