Opbrengst SR12: 12.251.667 euro tegen babysterfte

De eindstand van 3FM Serious Request 2012 is uitgekomen op 12.251.667 euro!

Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra zamelden samen met iedereen die in actie is gekomen geld in voor het Rode Kruis.

Met deze opbrengst wordt de totaalopbrengst overschreden van 100 miljoen euro van alle internationale Glazen Huizen in 9 jaar. Het 3FM initiatief, waarbij aandacht wordt gevraagd en geld wordt ingezameld voor een stille ramp, kende dit jaar edities in Zweden, Zwitserland, Kenia en Korea.

Babysterfte

3FM Serious Request 2012 vroeg dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Lees ook:Serious Request 2012: Let’s hear it for the babies
Lees ook:Laatste tussenstand SR12: bijna 8,5 miljoen euro!
Lees ook:SR12: al meer dan 4 miljoen tegen babysterfte!
Lees ook:Proef tegen babysterfte uitgebreid
Lees ook:Jennifer Lopez verdient grof geld aan tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>