Laatste tussenstand SR12: bijna 8,5 miljoen euro!

Alle superlatieven schieten tekort om de opbrengst van Serious Request 2012 onder woorden te brengen. De laatste tussenstand, van 24 december 17.50 uur, bedraagt inmiddels meer dan 8 miljoen euro! Het megabedrag werd maandagmiddag bekend gemaakt door zendermanager Wilbert Mutsaers van 3FM. Ter vergelijking: vorig jaar was de tussenstand rond dit moment € 5.992.772,-.

(Foto: 3FM Serious Request)

Vanavond (Kerstavond 24 december) komen de drie dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra het Glazen Huis in Enschede uit. Aansluitend wordt de eindopbrengst bekend gemaakt. Dat gebeurt in een rechtstreekse uitzending van Serious Request op Nederland 3 van 19.30 uur tot 21.35 uur.

Serious Request 2012 richt zich op het terugdringen van babysterfte. Ieder jaar sterven er onnodig 5,5 miljoen baby’s binnen een maand na de geboort of voor en tijdens de bevalling. Dat betekent dat er elke 6 seconden ergens ter wereld een ongeboren of pasgeboren kindje dood gaat.. Om stil van te worden!

KLIK HIER OM LIVE TE KIJKEN WAT ER IN HET GLAZEN HUIS GEBEURT!

Lees ook:Serious Request 2012: Let’s hear it for the babies
Lees ook:SR12: al meer dan 4 miljoen tegen babysterfte!
Lees ook:Opbrengst SR12: 12.251.667 euro tegen babysterfte
Lees ook:Zanger Bløf wordt weer vader
Lees ook:Serious Request 2011 in actie voor oorlogsmoeders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>