Egyptenaar noemt baby Facebook

Hoe dankbaar kun je zijn! Een Egyptenaar heeft zijn pasgeboren dochter de naam Facebook gegeven. Met name via sociale media als Facebook en Twitter kon de wereld de afgelopen weken op de voet volgen hoe zich in Egypte de revolutie voltrok. Met als ultieme afloop het vertrek van president Mubarak.

Lees ook:Wie noemt z’n kind Like?
Lees ook:Tweede dochter van Anni en Ids geboren: Elisabeth
Lees ook:Mariah Carey zwanger van tweeling
Lees ook:En ze heet … Harper Seven
Lees ook:Wie noemt z’n kind nou Vuvuzela?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>