Mariah Carey zwanger van tweeling

De vermoedens bestonden al omdat Mariah Carey zich een paar weken geleden zelf versprak in een interview. Toen ontkende de zangeres nog dat ze in verwachting is van een tweeling. Maar donderdag onthulde Mariah’s echtgenoot Nick Cannon in zijn radioshow dat er inderdaad twee kindjes op komst zijn.

 

“We krijgen een tweeling”, onthulde de presentator in zijn programma Rollin’ With Nick Cannon-radioshow.

Afgelopen weekend klapte Mariah ook al uit de school tegen de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. Ze ontmoetten elkaar na afloop van een kerstconcert van de zangeres.

“Ironisch genoeg vroegen ze aan mijn vrouw of ze in verwachting was van een tweeling”, vertelt Cannon. “Tot dan toe had ze het nieuws op aanraden van onze artsen met niemand gedeeld. Maar vanwege alle emoties en omdat ze overdonderd was door de vraag van de president, deelde ze het toch.”

Een ander geheim houden Carey en Cannon nog wel voor zichzelf. Het is nog onduidelijk wanneer de kinderen geboren moeten worden. Ook het geslacht van de kindjes is nog niet naar buiten gekomen.

Lees ook:Dembabies Mariah Carey geboren
Lees ook:Mariah Carey zwanger na miskraam
Lees ook:Mariah krijgt meisje en jongen
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Mariah Carey eindelijk echt zwanger?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mariah Carey zwanger van tweeling

  1. Corset-lover

    Mariah Carey is een tijd bezig om via IVF behandelngen zwanger te geraken. Dat ze zoiets niet ging rondvertellen is uiteraard begrijpelijk, Zij en haar man Nick wilden natuurlijk eerst zeker weten of die IVF behandelngen wel het gewenste resultaat hadden gehad. De 40 jarige Mariah is overigens best wel duidelijk wat dikker geworden hoor, nét 4 maanden zwanger?
    Met die IVF behandelngen krijg je ook zoveel hormonen binnen, de bijverschijnselen van aankomen was bij Mariah al duidelijk zichtbaar nog vóór ze zwanger was . Die hormonen hebben hun uitwerking op haar borsten de nodige groei al vroeg in gang gezet, ze had natuurlijk al een aardig stel maar nu al nét 4 maanden zwanger zijn der borsten enorm gegroeid alsof ze al vol moedermelk zitten. Zoals haar lichaam zich ontwikkeld hoeft zij zich hopelijk geen zorgen te maken dat er iets mis gaat . Mariah zal haar zangcarriëre voorlopig geheel even aan de kant moeten zetten en zich op haar tweeling en haar lichaam moeten concentreren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>