Wie noemt z’n kind nou Vuvuzela?

Ja hoor! Een echtpaar in Uruguay is van plan om hun pasgeboren dochter Maria Vuvuzela te noemen. De afdeling burgerzaken van de hoofdstad Montevideo heeft dat bericht donderdag de wereld ingeslingerd. Een beetje voetballiefde is oké. Zelf draag ik ook een Oranje jurkje als Nederland moet spelen. Maar wie vernoemt z’n kind nou naar zo’n stomme voetbaltoeter?

De vuvuzela is dankzij het WK Voetbal in Zuid-Afrika over de hele wereld een hot item geworden. Zelfs mijn zoontje van 3 loopt al luidkeels  door de huiskamer ‘vuvuzela’ te scanderen. Gelukkig heeft hij nog niet genoeg longinhoud om het irritante toetergeluid te produceren …

Anyway .. Of de naam in Uruguay wordt toegestaan, is nog niet duidelijk. Ambtenaren buigen zich daar nog over. Net als in Nederland gelden in Uruguay regels om kinderen te beschermen tegen ouders die al te creatief zijn bij het verzinnen van namen. Godzijdank!

Lees ook:Filmpje: baby slaapt .. tot Gangnam Style begint!
Lees ook:Gitarist 3JS vader van dochter
Lees ook:Je zou maar Obama genoemd worden ..
Lees ook:Zoontje voor Miranda Kerr en Orlando Bloom
Lees ook:Tweede zoon Ali B. geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>