Octomom verslaafd aan baby’s

Hèhè.. Eindelijk geeft die muts het toe hoor! Nadya Suleman, ook bekend als Octomom, was verslaafd aan het krijgen van kinderen. Dat heeft ze opgebiecht aan Oprah Winfrey. De 35-jarige Suleman beviel in 2009 na IVF van een achtling terwijl ze al zes kinderen had.

Na de geboorte van de acht kindjes buitelde Octomom acuut in een diepe financiële crisis.  Ze staat aan de rand van de afgrond en dus besloot ze om Oprah Winfrey een brief te schrijven met het verzoek haar te helpen.

Oprah wilde waar wel steunen maar alleen als ze begeleiding zou accepteren door expert Suze Orman om financieel orde op zaken te stellen. En natuurlijk in ruil voor enkele optredens in Oprah’s televisieshow.

“Ik dacht dat ik mezelf beter kon maken door kinderen”,vertelde Suleman. “Kinderen zijn veilig. Kinderen verlaten je nooit. Kinderen accepteren me onvoorwaardelijke en geven me liefde, die ik nooit van mijn moeder kreeg.”

Suleman voelde na zes kinderen nog steeds een leegte, waarna de alleenstaande moeder naar de dokter stapte. “Als ik toen had geweten wat ik nu wist, had ik nooit gezegd: nog eentje, dokter.”

Suleman dreigt met haar kinderen op straat te komen staan, omdat ze de hypotheek op haar huis niet meer kan betalen.

Lees ook:Oprah Winfrey heeft halfzus
Lees ook:Zwangere Oprah dacht aan zelfmoord
Lees ook:Steeds meer kritiek op moeder van achtling
Lees ook:Octomom’s buik anno 2011
Lees ook:Het tragische leven van Octomom

1 Reacties // Reageer

One thought on “Octomom verslaafd aan baby’s

  1. Xandia Virax

    Op zich niet erg om een hele kolonie kinderen uit te poepen, maar dan moet je er wel voor kunnen zorgen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>