Octomom’s buik anno 2011

De hele wereld keek in 2009 halsreikend uit naar foto’s van de hoogzwangere Nadya Suleman, beter bekend als Octomom. Hoe dik is je buik als je in verwachting bent van acht kinderen? De kiekjes waren – wat mij betreft – misselijkmakend. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is Nadya weer tot normale proporties geslonken. Maar de foto’s van haar buik – inclusief de littekens – gaan nog steeds voor grof geld over de toonbank.

Net als toen heeft Octomom er nu ook helemaal geen problemen mee om haar buik te showen. De 36-jarige Nadya liet zich afgelopen weekend tijdens een bokswedstrijd voor sterren in Miami ongegeneerd fotograferen met een blote buik.

In 2009 was Suleman in één klap wereldberoemd toen ze met behulp van IVF zwanger raakte van een achtling. Ze had op dat moment al zes kinderen. In totaal heeft Nadya dus veertien koters op de wereld gezet. Eigenlijk vind ik de schade dan nog reuze meevallen….

Zelf oordelen? Klik dan hier voor de foto’s.

Lees ook:Octomom verslaafd aan baby’s
Lees ook:Het tragische leven van Octomom
Lees ook:Documentaire Octomom gemist?
Lees ook:Heeft Europa een eigen Octomom?
Lees ook:Mama Doutzen showt platte buik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>