Zwart stel krijgt blanke baby!

Ben en AngelaDan sta je toch wel even gek te kijken .. Als je als negroide vader en moeder een blanke dochter op de wereld zet. Genetici zeggen voor een raadsel te staan. Het Britse koppel Ben en Angela Ihegboro heeft absoluut geen blanke voorouders en toch heeft hun baby blond haar en blauwe ogen. It’s a miracle!

(Foto Copyright: The Sun)

Natuurlijk vroeg vader Ben zich na de geboorte meteen af of ze wel van hem was, zo schrijft The Sun. Maar de twijfel ging al snel overboord: “Natuurlijk is ze van mij.”

Het meisje is Nmachi genoemd. In het Nigeriaans betekent dat de Schoonheid Gods. Het is uitgesloten dat het kind een albino is.

Vijf jaar geleden beviel de Britse Kylie Hodgson van een tweeling, waarvan één kind blank en de ander zwart was. Zij en haar partner waren van verschillende rassen.

Lees ook:Bijna niemand noemt z’n kind nog Anita
Lees ook:Kerstkindje bij vuil gevonden
Lees ook:Kate Middleton voelt babydruk
Lees ook:Poolse tweeling heeft twee vaders
Lees ook:Buikpijn blijkt baby te zijn!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zwart stel krijgt blanke baby!

  1. Mens enzijnechtdom

    Ehm, nee? Dit is geen wonder, stelletje kneuzen -.- Mevrouw heeft gewoon een slippertje gemaakt met de blanke melkboer, duh -.-

    Net als de ‘onbevlekte ontvangenis’, stelletje dombo’s!

      /   Reply  / 
  2. Liesbeth Kombrink Auteur

    Dat is natuurlijk het eerste waar je aan denkt ..

      /   Reply  / 
  3. Mina

    Dat is nou liefde; ik denk dat hij wel weet dat het van iemanda anders is en toch wilt hij haar opvoeden en het beschowue n als een kind van hem is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>