Kate Middleton voelt babydruk

Kate Middleton zegt dat ze klaar is om een gezin te stichten. Volgens verschillende Britse media sprak de nieuwbakken hertogin van Cambridge dit weekend haar hoop uit op een baby. Ze heeft ook weinig keus hè .. Als Kate niet binnen een jaar een koter op de wereld zet, breekt ze met een eeuwenlange traditie in het Britse koningshuis. Welk meisje wil dat nou op haar geweten hebben?

Kate gaf eind april haar jawoord aan de Britse prins William. Tijdens een bezoek aan Canada liet ze overduidelijk haar liefde voor kinderen zien. Het 2-jarige kind mocht haar een bos bloemen geven. Toen haar vader Kate veel geluk wenste met het beginnen van een eigen gezin, liet ze weten dat ze er erg naar uit kijkt. “Ja, daar hoop ik op.”

Het was de eerste keer dat Kate publiekelijk sprak over haar kinderwens met William sinds hun verloving. Toen liet ze weten ooit eens een gezin te willen starten.

Als het koppel het patroon van Williams vader en moeder prins Charles en Diana volgen, moet het eerste kind er in april zijn. William werd geboren in juni 1982, ruim elf maanden nadat zijn ouders in het huwelijksbootje stapten.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Kate Middleton naar ziekenhuis voor bevalling
Lees ook:Prins William en Kate Middleton krijgen een baby!
Lees ook:Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?
Lees ook:Nog geen naam bekend van zoon William en Kate
Lees ook:Baby van William en Kate geboren: It’s a boy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>