Buikpijn blijkt baby te zijn!

Je hoort ze wel vaker .. verhalen van vrouwen die naar het toilet gaan en dan zomaar 'out of the blue' bevallen van een kind. Ik geloof er geen barst van. Dan moet je als vrouw toch stelselmatig negen maanden lang alle signalen van je eigen lichaam volkomen hebben weggedrukt?? Toch overkwam het Claire Hubbard uit het Britse Yorkshire op haar 23ste verjaardag. Ze ging in bad om plotseling opkomende buikpijn te verzachten. En ze kwam eruit met een baby …

Claire wist niet eens dat ze zwanger was, dus ze hechtte niet zoveel waarde aan de pijn die ze in de buurt van haar maag voelde, schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Tot een paar minuten later zomaar ineens Aaron geboren werd. De jonge Britse vrouw belde in paniek de hulpdiensten, die haar naar het ziekenhuis brachten.

Voor haar vriendje Pete Gilliver was de geboorte van de baby zo mogelijk een nog grotere schok dan voor Claire. Aan de rand van het ziekenhuisbed vroeg hij zich ongerust af 'van wie die kleine was'. Hij bleek zelf de vader te zijn. Een baby stond absoluut niet op het verlanglijstje van het Britse stel. De vrouw kreeg zelfs injecties om de ovulatie te onderdrukken.

Lees ook:Tiener brengt baby aan navelstreng naar ziekenhuis
Lees ook:En ze noemen hem … Bronx Mowgli
Lees ook:Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw
Lees ook:Vrouw doodt baby en overlijdt in kraambed
Lees ook:Claire uit Gouden Kooi zwanger van Huub

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Buikpijn blijkt baby te zijn!

  1. michele

    Na bij de dokterstelefoon van Amsterdam gewerkt te hebben. Waar o.a. ook de vlos telefoon binnen kwam. Kijk ik hier zeker niet van op. Per verloskundigepraktijk komt dit zeker 1x per jaar voor volgens vlos. Zelf heb ik erook een die binnen kwam op de dokterstelefoon na navraag over de krampen buikpijn doorverbonden met vlos, En ja hoor nog diezelfde avond meldde vlos dat moeder en kind het goed maakte, Nee ik sta hier niet van te kijken.

      /   Reply  / 
  2. Melissa

    Ik ken toch ook echt verhalen van dichtbij hoor.. Ik dacht eerst ook dat het niet kon, maar na die ‘zwangerschappen’ niet meer..

      /   Reply  / 
  3. LadyXochi

    Als je niet bezig bent met zwanger worden, kun je de symptomen (als je die al hebt) ook als incidenteel zien. Niet alle vrouwen worden aanzienlijk dikker. En die tien kilo extra kan ook aan het eten en weinig sport liggen. Van wat ik gezien had op tv, ging het over toch al dikke vrouwen. Dan valt zoiets minder snel op.
    Sommige kindjes zijn ook niet zo actief in de buik en het gevoel is misschien te verwarren met wat gas in de buik? Ik sta er in ieder geval niet van te kijken.

    Wel balen, want je hebt geen tijd om je voor te berieden. Zowel mentaal als uhm… mja, materieel zeg maar…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>