Baby gevonden tussen groenten

Wat een bizar verhaal. En wat een bizarre bron! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit op www.agf.nl was geweest, het branche-medium voor de A(ardappelen) G(roente) en F(ruit)-sector. Maar een linkje op Twitter prikkelde mijn nieuwsgierigheid dermate dat ik het niet kon weerstaan om even door te klikken. Om te lezen dat in Maleisie vorige week een baby is gevonden in een doos groenten. Apekool of niet? (Foto: Istock.photo.com)

De kleine ‘spruit’ werd ontdekt door een oplettende tuinder. De man hoorde een vreemd geluid in de doos en ging op onderzoek uit.

Volgens de politie moet het kind slechts enkele uren daarvoor geboren zijn. De navelstreng was namelijk nog intact. De baby is naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek.

Hoe het is afgelopen meldt de website helaas nog niet. Maar ik beloof u dat ik de komende dagen zeker even terug surf naar www.agf.nl om te kijken of er nog nieuws is over de baby …

Zouden ze in Maleisiƫ nog steeds vertellen dat kinderen uit de kool komen ..

Lees ook:Baby bij vuilnis gevonden in Rotterdam
Lees ook:Minder stress baby bij laat doorknippen navelstreng
Lees ook:Kerstkindje bij vuil gevonden
Lees ook:Baby te vondeling gelegd in Hoorn
Lees ook:Bizar: foetus overleeft abortus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby gevonden tussen groenten

  1. Vixen

    Bizar !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>