Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?

Mensen, mensen .. wat een sleaze & dirt komt er boven water in de soap rondom Sabia Boulahrouz en Rafaël & Sylvie van der Vaart. In het kort: Rafaël en Sylvie zijn sinds Oudjaar uit elkaar, Sylvie ging uithuilen bij haar ‘beste vriendin’ en collega-voetbalvrouw Sabia. En nu zijn Sabia en Rafaël ineens een setje.. In de media wordt vooral Sabia flink door het slijk gehaald. Ze wordt neergezet als golddigger die een verleden heeft met steenrijke mannen en zelfs een geheime dochter.

De 35-jarige Sabia, een voormalig go-go-danseres, staat in Hamburg te boek als een ware golddigger. Dat onthult een verslaggeefster van de Hamburger Morgen Post aan RTL Boulevard.

Sabia zou eerst iets gehad hebben met een bekende Hamburgse dj en later met een grote Duitse platenbaas. Uit een relatie met een Duitse clubeigenaar zou ze een 17-jarige dochter hebben overgehouden, met wie ze geen contact meer zou hebben.

Dit alles speelt zich af voordat Sabia Engizek in 2005 trouwt met voetballer Khalid Boulahrouz. In 2008 overkomt het koppel een babydrama. Hun dochtertje Anissa komt veel te vroeg ter wereld en overlijdt kort na de geboorte.

Na de geboorte van een tweede dochter raakt de Duitse brunette in 2010 voor de derde keer zwanger. Tijdens die zwangerschap besluiten Sabia en Khalid een punt achter hun huwelijk te zetten.

Sylvie en Zlatan

Ondertussen gaan ook de nodige roddels rond over Sylvie. Zij zou weer in de armen zijn gevallen van voetballer Zlatan Ibrahimović. Ze zouden 10 jaar geleden al eens iets met elkaar hebben gehad toen Sylvie al een relatie met Rafael had. Dat leverde Sylvie in 2004 de niet bepaald charmante titel ‘De hoer van Amsterdam’  op ..

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Duitse media: Sabia ist schwanger!
Lees ook:Weer babydrama voor Sabia Engizek!
Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Boulahrouz al weken vader van zoon
Lees ook:Dochter voor Boulahrouz: Amaya

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>