Jennifer Aniston zwanger van John Mayer?

Je zou verwachten dat vooral de Nederlandse roddelpers zich bekommert om een celebrity als Jennifer Aniston. Ik was dan ook redelijk verbaasd om op de website van een gerenomeerde titel als Elsevier te lezen dat de Friends-actrice weer regelmatig wordt gesignaleerd met haar ex John Mayer. Reden voor de hereniging zou een zwangerschap zijn. Elsevier heeft dat nieuws niet zelf gemaakt maar uiteraard keurig met bronvermelding overgenomen uit het Australische tijdschrift New Weekly.

Aniston en Mayer maakte in augustus een einde aan hun relatie. Die had toen pas vier maanden geduurd. Vorige week werden de actrice en de zanger voor het eerst weer met elkaar gezien in New York en in Boston.

Jennifer Aniston kennen we vooral van haar rol in de Amerikaanse comedyserie Friends. Ook haar relatie en huwelijk met filmster Brad Pitt was veelbesproken, evenals hun scheiding in 2005.

Daarna had Aniston vele korte verhoudingen met onder andere acteur Vince Vaughn, maar die hielden geen stand.

John Mayer kreeg in de afgelopen zes jaar diverse onderscheidingen, waaronder een aantal Grammy Awards, voor zijn muziek en performances.

Lees ook:‘Jennifer Aniston is zwanger’
Lees ook:Angelina mag onderhand wel eens gaan werpen
Lees ook:Jolie en Pitt hebben recht op vette kinderbijslag
Lees ook:Angelina Jolie wil in Frankrijk bevallen
Lees ook:Preview van BeyoncĂ©’s baby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jennifer Aniston zwanger van John Mayer?

  1. michelle

    Ik hoop het voor ze. En dat alles goed mag gaan. Dat ze de mooiste onderscheiding mogen krijgen die er is. Jennnifer heeft vaak aangegeven moeder te willen worden. Maar ja daarvoor is een relatie toch wel heel handig. Aangezien de tijd dringt voor haar is het super als ze nu zwanger is. Lijkt mij toch wel confronterend als je ex dan al 3 schitterende kindjes heeft en zelf is je grootste wens nog onzeker. Dus ik hoop het voor ze.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>