Angelina Jolie wil in Frankrijk bevallen

Persoonlijk zou het me niks kunnen schelen waar mijn kind ter wereld komt. Als het maar gezond is. Bij Angeline Jolie ligt dat anders. De 32-jarige actrice is hoogzwanger en wil koste wat kost bevallen in Frankrijk. Dat is namelijk ook het land waar haar moeder vandaan komt. (Foto: © Retna)

De 32-jarige Jolie is in juni uitgerekend. Ze zou zwanger zijn van een tweeling. Ze wil geen enkel risico lopen dat haar baby(‘s) ergens anders geboren worden en heeft dus uit voorzorg ruim op tijd haar koffers gepakt. Volgens ingewijden, zo schrijft de Telegraaf woensdag, is de actrice al in Frankrijk gearriveerd in gezelschap van Brad Pitt en hun vier kinderen.

Angelina Jolie is vastbesloten in Frankrijk te bevallen omdat haar moeder, die vorig jaar overleed, er geboren is. De komende tijd verblijft ze met haar gezin in het huis van een Microsoft-topman aan de Franse Rivièra tot ze een eigen onderkomen hebben gevonden.

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben al een biologische dochter, Shiloh, en drie adoptiekinderen, Maddox, Pax en Zahara.

Lees ook:Is Angelina ècht bevallen van haar tweeling?
Lees ook:‘Angelina Jolie is nu alweer zwanger!’
Lees ook:Alsnog de eerste foto’s van tweeling Angelina Jolie
Lees ook:‘Angelina’s tweeling laat nog weken op zich wachten’
Lees ook:Angelina Jolie nu ècht bevallen van haar tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>