‘Jennifer Aniston is zwanger’

Er komt eindelijk weer eens een heerlijke vette roddel over een Amerikaanse celebrity over de grote oceaan aanwaaien. Met in de hoofdrol niemand minder dan Jennifer Aniston. De actrice is zwanger. Tenminste, als we de magazines US Weekly en Life&Style moeten geloven. Sterker nog .. de voormalige Friends-ster zou zelfs in verwachting zijn van een tweeling!

(Foto: cover US Weekly)

De zwangerschap zou nog pril zijn. Volgens ingewijden is Jennifer nog maar een paar weken zwanger. Vrienden werden ‘achterdochtig’ toen de 42-jarige na haar vakantie op Hawaï stille hints gaf over ochtendmisselijkheid.

“Ze vertelde tegen Jan en alleman dat ze op Hawaï de hele tijd ziek was geweest en dat ze zelfs vroeger naar huis was gekeerd”, vertelde een vriend aan het Amerikaanse tijdschrift.

Toen Jennifer op 20 augustus naar het feestje van Ellen DeGeneres en Portia de Rossi ging, werden de vermoedens van haar vrienden naar eigen zeggen bevestigd: “Ze dronk geen alcohol, en ze zag er zwanger uit. Andere gasten zagen het ook. Iedereen praatte erover alsof de zwangerschap al een feit was.”

Naast alcohol, zou ze ook gestopt zijn met roken: “Ja, ze is gestopt. Ze wil haar lichaam klaarmaken voor de zwangerschap”, voegt de bron eraan toe.”

Niet alleen Us Weekly, maar ook Life & Style is ervan overtuigd dat de Friends-ster zwanger is. Sterker nog, volgens dat weekblad zou ze zelfs in verwachting zijn van een tweeling.

 

Lees ook:Jennifer Aniston zwanger van John Mayer?
Lees ook:Mariah Carey’s baby shower!
Lees ook:Post-baby Jennifer Lopez in bikini mag er wezen!
Lees ook:Occupy: miskraam na pepperspray
Lees ook:‘Mexicaanse toch niet zwanger van negenling!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Jennifer Aniston is zwanger’

  1. Toontje

    Och, laten wij er ons maar druk om maken of ze wel zwanger is of niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>