Jolie en Pitt hebben recht op vette kinderbijslag

Als ze een beetje fatsoen hebben zullen ze er nooit gebruik van maken, maar technisch gezien hebben Angelina Jolie en Brad Pitt recht op vette kinderbijslag van de Franse staat. Van de hoogte van het bedrag zal een gemiddeld gezin in Nederland waarschijnlijk omvallen. Het Amerikaanse magazine People heeft becijferd dat het stel alles bij elkaar zo’n 2600 dollar per maand op zou kunnen strijken. De kans is klein dat het acteurskoppel een beroep moet doen op de bijstand. Jolie en Pitt kregen onlangs nog miljoenen voor de eerste babyfoto’s van de tweeling Knox en Vivienne. 

Vlak voor de tweeling werd geboren nam het gezin z’n intrek in Chateau Miraval in Zuid-Frankrijk. Doordat Pitt zich officieel inschreef op het stadhuis van Brignoles heeft het wereldberoemde gezin, dat nu uit twee volwassenen en 6 kinderen bestaat, net als ieder ander recht op Franse kinderbijslag. Het maakt daarbij blijkbaar niet uit dat ze al in het geld zwemmen.  

Technisch gezien heeft het gezin Jolie/Pitt recht op een nanny-bijdrage van 975 dollar per maand. Voor hun drie geadopteerde kinderen bestaat bovendien het recht op een ‘wezen-toeslag’. Ze zullen het bedrag waarschijnlijk nooit opeisen maar als ze het zouden willen wordt er elke maand zonder problemen een cheque uitgeschreven.

Lees ook:Angelina Jolie nu ècht bevallen van haar tweeling
Lees ook:Alsnog de eerste foto’s van tweeling Angelina Jolie
Lees ook:Angelina Jolie wil in Frankrijk bevallen
Lees ook:Opschudding over foto borstvoedende Jolie
Lees ook:‘Angelina Jolie is nu alweer zwanger!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>