‘Vriendin’ snijdt baby uit buik

Het was al weer even geleden dat ik zo’n bizar verhaal gelezen had. Of ik heb er zelf minder op gelet, dan zou ook kunnen. In ieder geval is dit er weer een geval om van te gruwelen. Een 33-jarige Amerikaanse vrouw heeft de ongeboren baby uit de buik van haar ‘vriendin’ gesneden. De twee vrouwen hadden elkaar leren kennen via Facebook.

Het 21-jarige slachtoffer Jamie Stice vertelde Kathy Michelle Coy over haar zwangerschap. Op haar profielfoto was haar zwangere buik te zien. Coy, die beweerde een vriend van een gemeenschappelijke kennis te zijn, bood aan haar te helpen met babykleertjes en geld. Coy vertelde ondertussen iedereen in haar omgeving dat zij zwanger was.

Toen de verdachte woensdagavond het ziekenhuis kwam binnenlopen met een baby beweerde ze zelf bevallen te zijn. Maar het ziekenhuis vertrouwde de zaak niet en schakelde de politie in. Na een speurtocht vonden ze Stice in een bosrijk gebied langs de snelweg, gedood met messteken. Haar buik was opengesneden.

De baby heeft de naam Isaiah Allen Stice Reynolds gekregen. Hij ligt nog in het ziekenhuis omdat hij zes weken te vroeg op ruwe wijze op de wereld is gezet. De vader van het kind, James Reynolds, wil hem gaan opvoeden.

Coy is gearresteerd voor moord en ontvoering van een minderjarige.

Bron: Telegraaf.nl

Lees ook:Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw
Lees ook:Hoogzwangere vrouw gedood bij crash, baby leeft
Lees ook:Lange Frans wordt weer vader
Lees ook:Kim-Lian krijgt geen kraamzorg
Lees ook:Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>