Hoogzwangere vrouw gedood bij crash, baby leeft

Het is zo'n bericht dat je alleen maar met gemengde gevoelens kunt lezen. Bij een bizar auto-ongeluk op de Duitse Autobahn is een 25-jarige hoogzwangere vrouw om het leven gekomen. De ongeboren baby in haar buik heeft de crash wonder boven wonder overleefd. De vrouw was zeven maanden zwanger. Het kind is met een keizersnede ter wereld gebracht. Het jongetje maakt het goed

 

De vrouw reed met haar vriend op de snelweg A2 bij Helmstedt. Uit de andere rijrichting botste een auto met hoge snelheid tegen de vangrail en rukte daarbij enkele pijlers los. Eén van de 15 kilo zware projectielen doorboorde de voorruit van de auto en raakte het gezicht van de aanstaande moeder. Ze was op slag dood.

Dankzij het snelle optreden van een toevallig passerende traumachirurg en een verpleger kon de vrouw naar het ziekenhuis gebracht worden. Daar werd het jongetje met een keizersnede uit de buik gehaald.

De baby maakt het goed en heeft hoge kansen om te overleven. De vriend heeft een zware schouderblessure maar is niet in levensgevaar. De tegenligger die het ongeval veroorzaakte, een 25-jarige Française, kwam ongeschonden uit haar auto.

Lees ook:Hoogzwangere vrouw en baby omgekomen
Lees ook:Borstvoeding achter het stuur!
Lees ook:Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw
Lees ook:Baby bezweken in snikhete auto
Lees ook:Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>