Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw

Veel gruwelijker zijn de verhalen toch niet te vinden … De website van de Amerikaanse nieuwszender KNDO/KNDU meldt dat een 23-jarige Amerikaanse ervan wordt verdacht dat ze een andere hoogzwangere vrouw heeft vermoord en de bijna voldragen baby uit haar buik heeft gesneden. Het jongetje ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis. Het kippenvel loopt je toch over de rug als je zoiets leest? Echt afschuwelijk! (Foto: de 23-jarige verdachte Phiengchai Sisouvanh Synhavong © kndu.com)

 

De 27-jarige hoogzwangere vrouw werd zaterdag vermoord gevonden in het Columbia Park in Kennewick, in de Amerikaanse staat Washington. Haar handen en voeten waren met katoendraad aan elkaar gebonden. De vrouw was met messteken in de borst om het leven gebracht. De verdachte sneed daarna haar buik en baarmoeder open en haalde de foetus eruit. 

 

De vrouw belde de hulpdiensten, zei dat ze net bevallen was op een parkeerplaats en dat ze bang was dat haar baby dood was. Phiengchai Sisouvanh, afkomstig uit Laos, werd met de baby gevonden in een auto. Ze was naakt en hield de navelstreng in haar hand vast. 

 

In het ziekenhuis bleek dat de vrouw helemaal niet pas bevallen was. In de handtas van de verdacht vond de politie ook belastend materiaal: handschoenen vol bloed, bebloede papieren doekjes, katoendraad, een stanleymes, een babyflesje en babysokjes. 

Lees ook:Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten
Lees ook:Baby uit baarmoeder gestolen
Lees ook:‘Vriendin’ snijdt baby uit buik
Lees ook:Vrouw probeert baby door wc te spoelen
Lees ook:Agent slingert hoogzwangere vrouw op de bon

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw

 1. Betty

  Gruwelijk! Echt afschuwelijk! Wat een angst moet die moeder gehad hebben. Niet alleen voor haar eigen leven maar ook voor dat van het kindje in haar buik … ik moet er maar niet teveel over nadenken want dan word ik echt niet goed!

    /   Reply  / 
 2. moniek

  Vreselijk. Tot welke gruwelijke dingen een mens in staat kan zijn kan ik vaak niet geloven of een voorstelling van maken.
  Voor de baby moet dit afschuwelijk zijn met name later als hij/zij opgroeit en erachter komt hoe hij/zij ter wereld is gekomen en daarbij ook nog het overlijden van zijn moeder.

    /   Reply  / 
 3. Chris

  Sick bitch..

  Ik ben niet haatdragend hoor.. Maar dat ze in de USA de doodstraf nog niet hebben afgestraft vind ik in dit geval wel een mooie.. Afschieten dat wijf.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>