Anouk Smulders opent Negenmaandenbeurs

Anouk-met-Max-en-Bo

Er zijn weinig zekerheden in het leven. Maar een ding is voor mij al bijna 25 jaar vaste prik: een bezoek met mijn zus in het voorjaar aan de gecombineerde Huishoudbeurs/Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI. De laatste jaren trek ik natuurlijk ook met een professioneel oog langs de vele stands en podia voor zwanger.blog.nl. Dat maakt het plezier er niet minder om! (Foto: Anouk Smulders met zoontje Max en dochter Bo)

De Huishoudbeurs 2010 gaat zaterdag al van start. De Negenmaandenbeurs (dit jaar ook alweer voor de 25e keer!) wordt volgende week woensdag 17 februari officieel geopend. Presentatrice en model Anouk Smulders geeft samen met haar negen maanden oude dochter Bo de aftrap.

Echtgenoot en topfotograaf Edwin Smulders is ook aanwezig. Hij zet zijn vrouw en dochter, samen met 90 andere baby’s en hun moeders, professioneel op de foto. Deze foto’s krijgen een centrale plek op de zogenaamde ‘silent bond of moms’; de fotowand op de stand van hoofdsponsor Prénatal.

De foto’s symboliseren de onderlinge band van moeders over de hele wereld. Als zwangere vrouwen of jonge moeders elkaar tegenkomen, dan delen zij een belangrijke emotie en ervaring, los van cultuur, religie, geboorteland en status.

Klik hier voor alle informatie over de Negenmaandenbeurs.

Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Jouw foto in de stand van Moeders voor Moeders?
Lees ook:Data Negenmaandenbeurs 2011
Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>