Kyo is Baby van het Jaar 2009

En we hebben een winnaar …..! Baby Kyo uit Bergen op Zoom is woensdag verkozen tot de Sky Radio ‘Baby van het Jaar 2009’ . De jury onder leiding van Bridget Maasland koos Kyo uit ruim 12.000 baby’s. Het Bergse jongetje is de tweede baby die de titel in de wacht sleept. Vorig jaar werd de verkiezing voor het eerst gehouden. Toen won baby Elisa uit Alphen aan den Rijn.

Behalve presentatrice (en jonge moeder) Bridget Maasland zat ook presentator en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz in de jury. Samen met 2 vakjuryleden hadden zij de taak om uit de 101 finalisten de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke ‘Baby van het Jaar 2009’ te kiezen.

Baby Kyo won de wedstrijd vooral vanwege zijn geweldige uitstraling. Bridget Maasland, juryvoorzitter: “De hele top 3 was geweldig. Maar baby Kyo heeft het hele totaal plaatje. Hij kan al iets meer, heeft een geweldige uitstraling; het is gewoon een mooi mannetje! ” Op de tweede plaats eindigde baby Isabeau uit Amsterdam en de derde plaats ging naar Kenji uit Helmond.

Winnende baby Kyo krijgt naast de titel ‘Sky Radio Baby van het Jaar 2009’ ook een AEGON spaarrekening ter waarde van €10.000,-. Daarnaast komt Kyo op de cover van het magazine ‘Wij Jonge Ouders’ en wordt hij een jaar lang het gezicht van Prénatal.

In totaal zijn er in een periode van 4 weken ruim 12.000 baby’s opgegeven waar ruim 9 miljoen stemmen op zijn uitgebracht. Een deel van de opbrengst van alle SMS-stemmen is door Sky Radio gedoneerd aan Stichting KIKA. Rien Schimmel van Stichting KIKA mocht een cheque ter waarde van maar liefst €17.500,- in ontvangst nemen.

Lees ook:Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing
Lees ook:Zwangere BN’ers profiteren alvast van moederdag
Lees ook:Raad de naam van Bridget’s baby en win een reis
Lees ook:Zwangere Bridget maakt zich nu al dik over de kilo’s
Lees ook:Bridget’s zoon helemaal geen primeur Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kyo is Baby van het Jaar 2009

  1. Pingback: Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>