Zwangere Bridget maakt zich nu al dik over de kilo’s

Wat zijn dat toch voor vrouwen? Wèl een kind willen maar zich alleen maar druk maken over de zwangerschapskilo’s. En vooral over hoe snel die er weer af moeten na de bevalling. Tuurlijk is het goed om als de baby er eenmaal is weer een beetje aan je eigen lijf te denken. Maar om daar nou tijdens de zwangerschap al zo’n issue van te maken. Dat gaat er bij mij simpelweg niet in. Eigenlijk had ik van Bridget Maasland niet verwacht dat ze zo’n type is dat moeite heeft met de extra kilootjes. Het schijnt wel zo te zijn, als ik de verhalen mag geloven. 

Toch krijgt mama Maasland van mij het voordeel van de twijfel. Ik vind haar wel een tof wijf. Ze wordt dus vast ook een toffe moeder. Ben daarom ook maar meteen lid geworden van haar ‘Hoe word ik mama?-Hyves.

Daar las ik ook dat er vanaf 1 september op RTL 5 een nieuwe serie uitgezonden wordt met de titel ‘Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?’ Daarin zal ook onthuld worden of Bridget een jongen of een meisje krijgt.

Na het te hebben gemaakt in ‘t Gooi en New York is het nu tijd om te settelen. Bridget Maasland gaat terug naar Amsterdam-Zuid voor de grootste stap in haar leven: het moederschap. In het programma ‘Hoe Word Ik Mama In Amsterdam Zuid?’ gaat de zwangere Bridget op haar eigen wijze letterlijk ervaren hoe het is om mama te worden.

In acht afleveringen is bij RTL 5 te zien hoe zij zich stort in de wonderlijke wereld van augurken, pufcursussen, (pret)echo’s, positiekleding, chique babyshowers en alle baby-must-haves die een mom to be zich laat aansmeren.

Lees ook:Sterilisatie Beau van Erven Dorens was een ‘drama’
Lees ook:Raad de naam van Bridget’s baby en win een reis
Lees ook:Zwangere BN’ers profiteren alvast van moederdag
Lees ook:Bridget’s bevalling was een uitputtingsslag
Lees ook:Bridget’s zoon helemaal geen primeur Ruud de Wild

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwangere Bridget maakt zich nu al dik over de kilo’s

 1. Layla

  Ik ben momenteel 5,5 maanden zwanger en helemaal blij met mn bolle buik. Maar heb me ook aardig zorgen gemaakt over de extra kilo’s hoor. Waarom zou dat niet mogen?
  Ik vind het maar onzin dat je daar niets over mag zeggen als je zwanger bent. Je mag alleen maar genieten. En natuurlijk doen we dat ook. Van ons kindje, maar niet van de eventuele extra kilo’s!
  Er veranderd een hoop aan mijn lichaam en ik vind het dan ook niet vreemd dat ik me druk kan maken over of dat allemaal nog wel terug te draaien is. (straks) Moeder of niet; slank zijn willen we toch allemaal?

  Groetjes, Layla

  http://spiritualiteit.blog.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>