Elisa is Baby van het jaar 2008!

 

De winnaar van de wedstrijd 'Baby van het Jaar 2008' van Skyradio 101 FM is bekend. Het is de 10 maanden oude Elisa van de Vorst uit Alphen aan den Rijn. Elisa werd dinsdagmiddag op het Media Park in Hilversum gekozen uit de 101 baby's die de finale hadden gehaald. Volgens juryvoorzitter Tanja Jess is Elisa verkozen tot winnares omdat ze 'een tijdloze uitstraling heeft en een erg vrolijke baby is die alle aandacht met een lach heeft doorstaan.' Elisa, gefeliciteerd!! (Foto: Paul Bergen)

De actie 'Baby van het Jaar 2008' van Skyradio 101 FM was een groot succes. In een periode van drie weken werden er 17.580 baby's aangemeld. Dat is bijna 10% van alle baby’s die Nederland momenteel rijk is. Op alle geregistreerde baby's werden in het totaal 1.267.748 stemmen uitgebracht.

 (Foto: Paul Bergen)

Baby Elisa heeft door de verkiezing meteen een goed gevuld spaarpotje. Ze krijgt namelijk een AEGON Rendementsplan met € 10.000,- van AEGON Bank. Ze prijkt binnenkort ook op de cover van het magazine 'Wij Jonge Ouders’ en ze is een jaar lang het gezicht van Prénatal.

Lees ook:Kyo is Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing
Lees ook:Verkiezing ‘Baby van het jaar’ nadert hoogtepunt
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar
Lees ook:Pampers controleert stemmen Blijste Baby

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Elisa is Baby van het jaar 2008!

  1. Pingback: Kyo is Baby van het Jaar 2009 | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>