Zwangere BN’ers profiteren alvast van moederdag

Ik snap het helemaal. Dat al die zwangere BN’ers dit jaar ook al zwaar willen profiteren van Moederdag. Twee jaar geleden was ik op de tweede zondag van mei nog maar een paar weken in blijde verwachting maar ik voelde me op dat moment al op en top moeder. Kadootjes wilde ik. Een heleboel! Het schijnt dat de vijf maanden zwangere Bridget Maasland er precies zo over denkt.

In de Telegraaf zegt Bridget: ,,Ik vind dat ik nu al moeder ben. Het kindje in mijn buik is al helemaal compleet, maar moet alleen nog groeien. Dus ik heb al tegen mijn vriend Pepijn gegrapt dat hij niet met lege handen kan aankomen.”

Behalve Bridget Maasland is er nog een hele batterij BN’ers zwanger op dit moment. Ook Marit van Bohemen, Renate Verbaan, Amanda Krabbé, Susan Blokhuis en Tessa Kroes verwachten deze zomer een baby.

De zwangere BN’ers kwamen elkaar tegen op een speciale Mama Verwendag in Amsterdam. Daar kon het hele clubje bijpraten over hun zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. Lees het hele artikel in de Telegraaf.

Lees ook:Susan Blokhuis had droombevalling van dochter
Lees ook:Zoon voor zanger Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa
Lees ook:Raad de naam van Bridget’s baby en win een reis
Lees ook:Bridget’s zoon helemaal geen primeur Ruud de Wild
Lees ook:Susan Smit zwanger van meisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>