Welkom in de wereld van het babybloggen

Blogonline is zwanger van ambitie. Ons netwerk is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 90 themablogs met maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Zelf ben ik sinds mei vorig jaar dagelijks druk met het vullen van Zwanger.blog.nl. En sinds deze week hebben we er ook baby.blog.nl bij!

Zwangerschap is de meest ingetikte zoekterm op Google en dat is ook te merken aan onze bezoekcijfers. In negen maanden tijd zijn al meer 250.000 pagina’s geraadpleegd. Sinds mei 2008 trok zwanger.blog.nl meer dan 160.000 unieke bezoekers. Bijna 20.000 mensen vonden de weblog blijkbaar de moeite waard om nog eens terug te komen. Interessant leesvoer hoor, die statistieken!

Omdat zwangerschap en baby’s zo hot zijn op internet is het dus absoluut niet vreemd dat Blogonline na zwanger.blog.nl nu ook baby.blog.nl in de markt heeft gezet. Redacteur Anke Velthuis is geen concurrerent maar een gewaardeerde collega-blogger. Want over zwanger worden, zwanger zijn en baby’s is nooit genoeg informatie te vinden.

Anke, welkom in de wereld van het babybloggen!

Lees ook:Colofon
Lees ook:Blijste Baby meeste reacties in 2010
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar!
Lees ook:Vrolijk Pasen!
Lees ook:Zwangerschap en hardlopen, het kan!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Welkom in de wereld van het babybloggen

  1. ankevelthuis

    Dat zijn nog eens mooie statistieken!

    Bedankt Liesbeth voor het warme onthaal.. op een mooie samenwerking!

    Groeten,
    Anke

      /   Reply  / 
  2. Lia

    @Liesbeth: wou je ef een compliment geven, want alle Blogs.nl lees ik die van jou met het meeste plezier! Maar als moeder van een 8-maanden oude baby ga ik zeker ook even bij je collega-blogger spieken!

      /   Reply  / 
  3. Liesbeth Kombrink Auteur

    Oef Lia .. thanx. Ik doe m’n best!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>