Blijste Baby meeste reacties in 2010

Dat het storm liep met reacties was wel duidelijk. Boze ouders spuwden in augustus massaal hun gal over de wedstrijd Blijste Baby van Nederland van Pampers. Maar dat de stukjes die ik erover heb geschreven de meeste reacties binnen heel Blog.nl zouden opleveren, daar sta ik zelf toch ook wel (met gepaste trots .. ;) ) van te kijken. Dank aan alle ouders die hier van zich lieten horen. De wedstrijd was een aanfluiting maar we hebben toch gewonnen!

Maandag plaatste Blogonline onderstaand bericht op de eigen homepage:

Binnen geheel blog.nl leverde de blijste baby van Nederland in 2010 de meeste reacties op. Bijna 10.000 lezers plaatsten een reactie op de artikelen op de Zwangerblog over deze actie van Pampers.  Het artikel van redactrice Liesbeth Kombrink over mogelijk misbruik van de site van Pampers leverde het recordaantal van 1.787 reacties op.

Ook artikelen over de X-factor op de Zappenblog, Dutchdress van Bavaria op de Shoppenblog en gerommel binnen de SP op de Amstelveenblog trokken erg veel reacties.

In 2010 werden op de 90 themablogs van blog.nl 65.000 nieuwe berichten geplaatst, die 200.000 reacties van bezoekers opleverden.

Lees ook:Pampers vermoedt misbruik Blijste Baby
Lees ook:Blijste Baby begint dinsdag opnieuw
Lees ook:Steun voor petitie Blijste Baby
Lees ook:Boze ouders willen herstart Blijste Baby
Lees ook:Ouders in actie tegen Pampers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Blijste Baby meeste reacties in 2010

  1. MF

    Heeee, helemaal toppie! Mooie prestatie enneh, ik voel mij een beetje mede trots hoor, hahhaa.

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Liesbeth…van harte gefeliciteerd met deze prestatie…een mooie erkenning voor alle hulp die je ons allemaal geboden hebt in die hectische en bizarre periode!!
    Geweldig!!!!
    Geniet er maar lekker van!!
    Groetjes Sandra mama van Luciano

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>