Verkiezing ‘Baby van het jaar’ nadert hoogtepunt

De verkiezing 'Baby van het jaar' van Skyradio 101 FM nadert z'n hoogetepunt. Dinsdag 3 juni komen alle 101 finalisten bij elkaar in Hilversum. Natuurlijk hebben de baby's zèlf geen flauwe notie waarom ze mee worden gesleept naar Showbizzcity. Het zal dus vooral voor de ouders van de finalisten een spannende dag worden. Er staat immers heel wat op het spel!

De 'Baby van het jaar' komt namelijk op de cover van het blad Wij Jonge Ouders, wordt een jaar lang het gezicht van Prénatal en krijgt een AEGON Rendementsplan van 10.000 euro. Is het spaarpotje van zoon- of dochterlief meteen lekker gevuld. Toch een fijn idee als je net een kind op de wereld hebt gezet!

De 'vakkundige' jury bestaat uit Tanja Jess, Maureen du Toit, Marielle Rooswinkel van Prénatal en Mariska van der Kogel van Wij Jonge Ouders. Zij beslissen gezamenlijk welke baby de titel 'Baby van het jaar 2008' krijgt.

Vanaf 16.00 uur kun je dinsdagmiddag 3 juni via deze link het verslag van de finale bekijken.

Lees ook:Finalisten Baby v/h Jaar 2011
Lees ook:Server Sky Radio op ontploffen door verkiezing
Lees ook:25.500 Blije Baby’s aangemeld
Lees ook:Kyo is Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Elisa is Baby van het jaar 2008!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>