Pampers controleert stemmen Blijste Baby

blijste babyPampers is dinsdag begonnen met het controleren van de stemmen die zijn uitgebracht op de Blijste Baby van Nederland. De storm van kritiek op de wedstrijd zwelde de afgelopen dagen steeds verder aan. Boze ouders die menen dat de wedstrijd niet eerlijk verloopt zochten contact met de landelijke media. Dat resulteerde onder meer in een artikel in De Telegraaf. Pampers heeft dinsdag maatregelen getroffen. Vanaf nu worden alle stemmen gecontroleerd voordat ze op de website verschijnen.

Het vermoeden van fraude ontstond doordat een klein aantal deelnemers in korte tijd opvallend veel stemmen verzamelde. Pampers heeft daarom een aantal IT-specialisten gevraagd om te onderzoeken of die stemmen op een eerlijke manier zijn verkregen. Het controleren van alle stemmen neemt enige tijd in beslag want er zijn tot nu toe al 350.000 stemmen uitgebracht.

Op de website www.blijstebaby.nl verscheen dinsdagmiddag het volgende bericht:

Graag wil Pampers via dit bericht alle betrokkenen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom de zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland.

Met deze zoektocht wil Pampers ouders de mogelijkheid geven om hun kleine trots in de spotlights te zetten. Daarbij is het van belang dat dit op een leuke en eerlijke manier verloopt. Het is fantastisch om te zien hoe trotse ouders vrienden, familie en kennissen aansporen om op hun kindje te stemmen. We ontvangen dagelijks 35.000 unieke bezoekers op de website Blijstebaby.nl die op meer dan 20.000 baby’s kunnen stemmen. Dit is natuurlijk een overweldigend aantal waar we heel blij mee zijn.

Een klein aantal deelnemers ontving in korte tijd zo wonderbaarlijk veel stemmen dat we IT-specialisten hebben gevraagd om te onderzoeken of al deze stemmen in lijn met de actievoorwaarden zijn verkregen. In totaal zijn er al meer dan 350.000 stemmen uitgebracht. Het duurt daarom even voordat de IT-specialisten al deze stemmen hebben gecontroleerd. De stemmen zullen vanaf nu continue gecontroleerd worden voordat we ze op de website weergeven.

De actievoorwaarden zijn als volgt: per persoon mag er dagelijks één stem per baby worden uitgebracht. De correctie wordt nu toegepast op alle stemmen. Er verandert niets voor degenen die op een correcte manier stemmen werven voor hun kindje. Zo houden we de zoektocht leuk en eerlijk.

Vanaf nu laten we alleen een dag-top-25 zien. Dit zijn de baby’s die de vorige dag de meeste stemmen hebben gekregen. Zo zijn steeds bovenaan de website andere kindjes te zien. De uiteindelijke top 25 wordt aan het einde van de zoektocht bekend gemaakt.

We hopen dat we met deze verduidelijking en de geoptimaliseerde website al die enthousiaste en trotse ouders geruststellen. Pampers is vastberaden de zoektocht leuk en eerlijk te laten verlopen.

Lees ook:Pampers geeft stemfraude toe
Lees ook:Pampers zet Blijste Baby stop
Lees ook:Pampers stopt stemmen Blijste Baby
Lees ook:Problemen met website Blijste Baby
Lees ook:Boze ouders willen herstart Blijste Baby

1.085 Reacties // Reageer

1.085 thoughts on “Pampers controleert stemmen Blijste Baby

  1. mhelwd

    Dit is mooi nieuws
    het heeft even geduurd.
    ik ben blij dat er wat aan gedaan wordt.
    thanx pampers.
    en voor alle ouders nogmaals succes
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
  2. Bianca

    Gerechtigheid! ;)

      /  
  3. Martijn

    Maar nog blijf ik van mening dat ze de actie alsnog opnieuw of anders moeten doen zoals ik gesteld heb in mijn petitie.
    Reden hiervoor is namelijk dat er al een hoop mensen zijn afgehaakt of niet echt actief meer stemmen omdat ze de hoop om te winnen al hebben opgegeven!
    Gelukkig is de petitie al erg vaak getekend ( bijna 500 keer ) En is ook Rasha van [email protected] super actief bezig met haar emailactie en het benaderen van de media. En dat gaat met veel succes!!! Dus mensen, geeft de moed niet op, teken massaal de petitie of stuur een mail en wij doen onze uiterste best om de actie anders te laten verlopen!!!

    http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby/

    PS Mensen laat reacties in dit artikel alleen over dit onderwerp gaan en niet om te vragen om stemmen. Er zijn hier al meer dan genoeg mogelijkheden voor en zo blijven de reacties overzichterlijker en leesbaar.

      /  
    1. Trotse papa van Tim

      Als je zo door blijft gaan dan vraag ik me af wat wordt jij er nu beter van? of wil het zo spelen dat jij en Rasha in ieder geval naar de finale doorgaan? en als je een advocaat in wilt schakelen, wie betaalt die dan? volgens mij ben jij net zo aan het frauderen als die stemmers die er nu zijn afgehaald.
      ik stem lekker nog een keer op Tim en voor mij is hij altijd de blijste baby van het heelal!

        /  
  4. Sandra

    Het is werkelijk zo ontzettend mooi om te zien die nieuwe homepage..ik kan er nu uuuren naar kijken..ik zie kindjes voorbij schieten zo ontzttend lief of mooi of schattig of nou ja alles!!!
    Ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik er nu naar kijk!!!
    Het is genieten… zoals het hoort!!

    Mocht er nog iemand willen stemmen
    Je krijgt uiteraard een stem terug.
    Laat dan hieronder je link achter en dan ga ik eerst even eten en dan daarna stem ik terug op jullie poepies!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

      /  
  5. Sandra

    Hebben jullie trouwens dat filmpje hiernaast al gezien met die dansende baby…jeetje echt lachen wat kan dat kindje dansen zeg!! hahaha

      /  
  6. Karin

    Ja geweldig om te zien he. Ik wordt er ook helemaal blij van ;-)
    Wie stemt er op Melina?
    Krijgt ook weer een stem terug (kan er max 3 pp).
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694
    Ga eerst de kindjes van de crechehalen, koken en eten, maar als je je link achterlaat stem ik daarna weer terug!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
  7. Mr. Debunk

    Euhm, jullie hebben toch allemaal wel door dat jullie er met open ogen intrappen? Aan de hoge aantallen stemmen is namelijk niets veranderd en stemmen worden niet gecontroleerd van tevoren en zijn direct zichtbaar.

    Het enige wat pampers gedaan heeft is de top 25 weghalen, zodat jullie niet meer zo gefrustreerd raken het hoge aantal stemmen van sommige kindjes. Maar diezelfde kinderen blijven even hard omhoog knallen…

      /  
    1. Nicky

      juist dit viel mij ook op!
      de top 25 is inderdaad weg…mijn idee was ook van das zeker om de frustratie te voorkomen…en dat niet alleen want nu die top weg is kunnen wij zelf niet meer zien wat we vanmiddag bij de nummer 1 zagen met f5 en elke f5 was een nieuwe stem bij dat kindje!
      ik zie inderdaad nog fotos staan(waaronder een chinees kindje) die nog steeds onhaalbaar veel stemmen heeft…dus helaas hier trap ik niet in!

        /  
      1. Marja

        Volgens mij kunnen ze ook niet veel aan die stemmen doen eerlijk gezegd. Alleen als ze fraude vinden. Meerdere e-mail adressen op hetzelfde IP-adres aanpakken is lastig. Hoe om te gaan met bedrijven en mensen die codes van ouders/kennissen hebben gekregen omdat die geen tijd hebben om te stemmen? Daarnaast heeft iedereen wel meer dan 1 e-mail adres en je kunt mij niet wijsmaken dat niemand daar gebruik van maakt. Dat is op een op kleinere schaal, maar komt wel op hetzelfde neer. Dan is het wel ‘eerlijk’?
        Waar trek je dan de grens? Hoe bepaal je dat wel of niet eerlijk is? Bij 10? 50? 100? Erg subjectief ook om het op zo’n manier te doen.
        Ik ben bang dat aan dat soort stemmen niets te doen valt en ook binnen de regels vallen. Ook heb ik daar meer vrede mee, doordat die ouders er heel veel tijd in moeten stoppen op die manier.

        Wat me wel opgevallen was, is dat de zeer snelle stijgers bijna compleet gestopt zijn sinds de site even offline was. Toch een lek gedicht? Ook heb ik kinderen gezien waarbij de teller van het aantal stemmen per dag daalde terwijl het aantal stemmen omhoog ging. Dat lijkt me duidelijk en is volgens mij ook terug te vinden. Laten ze daar wat aan doen en dan kijken wat het resultaat is.

          /  
        1. Marij

          Ik ben het met je eens, ik denk dat het heel lastig wordt om het terug te draaien. Ze kunnen beter overnieuw beginnen, maar ja, dan vinden ze vast wel weer een andere manier. Volgens mij kunnen dit soort dingen bijna nooit waterdicht gemaakt worden. Wel kunnen ze de mensen die tot nu toe vermoedelijk gefraudeerd hebben bijvoorbeeld verder uitsluiten van deelname, tenzij zij kunnen bewijzen dat ze eerlijk aan die stemmen zijn gekomen. Een beetje sjoemelen doen we inderdaad allemaal wel als het even kan met email van werk en van thuis bijvoorbeeld. Maar zoals ze het nu willen nakijken is ook niet te doen. Inderdaad ook niet vanaf hetzelfde IP adres, want je kunt inderdaad wel de codes van vrienden en familie gekregen hebben, of oma die even bij jou komt stemmen en daar speciaal een emailadres voor aanmaakt omdat ze zelf geen internet heeft of je trekt elke buur die voorbij komt wandelen bij je naar binnen, of stel je zit met je laptop op een terras, of je werkt in een winkel waar je je computer open hebt staan en vraag iedere klant te stemmen. Er staat dat je per persoon per dag mag stemmen en ze kunnen nooit bewijzen dat de stemmers niet werkelijk personen zijn geweest.
          Het is gewoon jammer dat het zo gelopen is en laat ze er een lering uit trekken en het volgende keer anders doen.

            /  
  8. rogier

    er staat duidelijk in het bericht van pampers dat er nog gekeken gaat worden naar het aantal stemmen van sommige kids. Dit heeft tijd nodig zeggen zij dus misschien moeten we ze die tijd eerst even gunnen voordat we weer allemaal gaan gillen. En misschien wordt het daarna tijd te accepteren dat er misschien toch wel mensen zijn die volgens de regels van pampers gestemd hebben.

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Juist Rogier, we moeten even geduld hebben. Het lek is nu waarschijnlijk gedicht .. nu is het nog een kwestie van bekijken welke baby’s op oneigenlijke wijze stemmen hebben vergaard. Dat kost tijd, dat geloof ik best. Het was mij ook al opgevallen dat de baby’s met veel stemmen (zoals de tweeling uit Erica) nog steeds hun hoge aantal stemmen hebben behouden.

        /  
      1. Mama

        Een beetje googlen leert dat het geen tweeling is, maar gewoon 2 broertjes.

          /  
      2. Boos

        En lelijk dat ze zijn!

          /  
        1. Marja

          En dat kun je niet zeggen. Ieder kind heeft schoonheid. Boos zijn mag, maar afgeven op een kind dat je niet kent is erg kinderachtig. Zo zullen er ook veel mensen zijn die jouw kind niet mooi vinden.

            /  
        2. martijn

          wie ben jij om baby’s lelijk te noemen? Ieder kind heeft zijn schoonheid! Ik vind het prima als er geprotesteerd wordt, onderzoek wordt gedaan maar om net als in de telegraaf baby’s lelijk te gaan noemen is laag.

            /  
    2. Mr. Debunk

      @rogier
      Er staat ook duidelijk in het bericht dat de stemmen nu continu vooraf gecontroleerd worden, voordat ze op de website worden weergegeven. Dat gebeurt dus niet…

        /  
      1. Nicky

        Dit is een goed punt!
        er staat duidelijk dat ze VOORAF controleren VOORDAT de stem op de site komt…en das volgens mij ook niet zo want je drukt op f5 en de stem staat er gewoon gelijk bij…
        Voor de rest geef ik pampers de tijd en de voordeel van de twijfel :P

          /  
  9. Martijn

    Mensen, de petitie blijft nog actief tot er 500 reacties zijn en liefst nog iets meer omdat er een aantal reacties bij zijn die niet serieus zijn… Ik verstuur vanavond of morgen alle reacties naar P&G. Daarna kijk ik of hun er nog iets mee doen, zo niet dan stuur ik ze door naar diverse media!
    Iedereen alvast ontzettend bedankt voor de reacties!!

      /  
  10. Miranda

    Ik ben Miranda de moeder van roan, ik heb 50 email adressen aangemaakt. Ik doe nu niet meer mee, ik ga liever de tijd aan mijn ukkie besteden.

      /  
  11. Kip

    Je moet het ook naar de WIJ sturen, want bel je ze op dan geven ze je het nr van de wij.

      /  
    1. ellemieke

      Is allang gebeurt, zij hebben als reactie gegeven dat alles via P&G loopt omdat zij de organisator zijn. Zij zullen dan ook niets doen met de reacties geven ze aan.

        /  
  12. Linda

    Beste mensen, ik kom hier toegeven dat ik niet helemaal eerlijk bezig ben geweest :o $. Maar weet je? Als je ziet dat anderen oneerlijk stemmen verkrijgen, dan wil je graag weten hoe en als je dat dan ontdekt, dan ga je het ook maar doen, omdat tot nu toe leek dat er toch geen gehoor werd gegeven aan klachten. Je gunt je kindje toch alles en als er dan een manier is waarop je je geforceerd voelt dat te doen, dan doe je dat maar. Bovendien moet ik daar in mijn geval aan toevoegen dat ik onverwacht zwanger ben geraakt, terwijl ik in een uitkeringssituatie zit die zelfs zo benard is dat ik mijn huur niet meer kan betalen en daarvoor wmo krijg van de gemeente met verhuisverplichting (maar dat valt niet mee en ondertussen zit je mooi in de shit). Ik had mezelf al voorgenomen dat wanneer ik zou hebben gewonnen, ik het bedrag zou doneren aan stichting Kika (heb ik om me heen ook aan iedereen verteld die het horen wou en mensen die me kennen weten dat ik dat ook werkelijk zou doen)…maar de luiers had ik wel heel graag willen hebben, want ze verslijt ze bij het leven en ik kan er financieel haast niet tegen op.
    Ik heb wel al die tijd in ieder geval ook op andere kindertjes gestemd , dus mochten er ouders zijn die denken dat hun kleintje ineens erg hard ging, dan kan ik dat weleens geweest zijn en ik hoop dat jullie daarvan dan geen hinder ondervinden tijdens het nakijken.

      /  
    1. Linda

      Die smiley had een blozende geweest moeten zijn

        /  
    2. granny van ZIPPER 7106

      ik wil alleen ff positief op je persoonlijke situatie reageren . Granny spreekt uit ervaring heeft nl 2 kinderen ALLEEN groot gebracht vanaf dat ik zwanger was van de tweede . en je redt het altijd omdat er altijd mensen in je omgeving zijn die je steunen Zo dat wilde ik even kwijt . hou je taai.

      groetjuss Granny van Zipper

      http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

        /  
  13. Martijn

    Dames bedankt voor jullie eerlijkheid en oprechtheid! Het liefst zou ik nog zien dat jullie dit ook aan P&G doorgeven, zodat hun direct geconfroteerd worden met fraude. Dit geeft onze acties meer kans op succes, omdat P&G eigenlijk nog steeds niet toegeeft dat er gefraudeerd is, maar alleen dat dit vermoed wordt…

      /  
    1. Marja

      Matijn, onder de oude regels was dit geen fraude. Daar werd alleen gesproken over e-mail adres en niet over personen. Dat het misschien niet in de geest van de wedstrijd is, is een ander verhaal.

      Dit zijn de kleine gevallen die er gewoon veel tijd in stoppen. Het gaat om de mensen die de site gemanipuleerd hebben.

        /  
    2. richard

      kom op martijn, laat pampers nou eerst eens verder onderzoeken, ze doen toch wat dat is toch wat je wilde. Het kost tijd om te bewijzen dat er gefraudeerd is. Je kan wel aangeven dat je het gedaan hebt maar als het volgens de regels niet verboden was of als het niet te zien is dan kunnen ze er nog niets mee voor de rest.

        /  
  14. Rianne

    Hoi Liesbeth,
    Kan ik ook op een andere manier, dan schrijven via dit Blog in contact komen met jou eigenlijk?
    Groeten,
    Rianne mama van Sylvan

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      @ Rianne: je kunt me mailen op [email protected]

        /  
  15. Mark

    Na mijn relaas van gisteren toch even het tumult van vandaag afgewacht. Er lijkt in ieder geval actie te worden ondernomen, of toch niet ?
    Even een korte opsomming van wat ik vandaag heb ervaren en ervan vind.

    1 ) De top 25 is niet meer zichtbaar, maar is vervangen door willekeurige foto’s en vanaf morgen (?) komt daar dan de Top 25 van de vorige dag. Als de automatische stemmers zo door (kunnen) gaan dan is die lijst dus gewoon weer elke dag nagenoeg gelijk. Het weghalen van die Top 25 levert dus als al eerder gezegd een soort schijnveiligheid omdat het stemmen gewoon door kan gaan. P&G kan dus allerlei trucs uithalen op de achtergrond zonder dat wij als bezoekers daar enig inzicht in hebben.

    2) De actievoorwaarden reppen nog steeds over controle op ‘persoon’ (op basis van email/IP basis). Het nieuwsbericht van vanmiddag veranderd daar weinig aan. Sterker nog, daar hebben ze het over “… onderzoeken of al deze stemmen in lijn met de actievoorwaarden zijn verkregen…” . Nou, ik heb met meerdere emailadressen gestemt op 1 IP adres wat volgens hun eigen voorwaarden (OOK DE NIEUWE) volledig geldig is, dus ook hier geldt dat dit weer weinig toevoegd behalve de schijn dat ze er iets aan doen.

    3) 350.000 stemmen. poe poe. Natuurlijk veel, maar voor een modern computersysteem peanuts en dus hoeft het niet zo lang te duren om deze stemmen te controleren. Maar ja op basis van wat controleer je (zie vorige punt). Ook sterkt dit mij in het gevoel dat naast de check die TIJDENS het stemmen wordt gedaan er weinig aan registratie ACHTERAF gedaan is en het controleren dus (nagenoeg) onmogelijk wordt. We zullen zien.

    4) Het ‘lek’ dat ik eerder gebruikt heb om stemmen te genereren bestaat op dit moment nog steeds en dus…

    5) “..De stemmen zullen vanaf nu continue gecontroleerd worden voordat we ze op de website weergeven. ..”

    Yeah right, op dit moment heb ik net met een willekeurige baby met mijn ‘oude’ script 10+ stemmen kunnen geven binnen 10 seconden en ben toen maar gestopt. Controle, wellicht komt die nog, maar op dit moment in ieder geval niet

    Mijn blijste baby heeft in ieder geval alle stemmen nog (ook die met mijn script zijn vergaard).

      /  
    1. Mark

      Jammer dat je hier geen opmaak kunt doen, want dit is wel een erge lap tekst om te lezen zo ;)

        /  
      1. rogier

        nogmaals….. pampers gaat nu pas onderzoeken wat er gebeurt is. Ze geven aan dat ze voor alles tijd nodig hebben dus waarschijnlijk ook voor het dichten van het lek.
        Er wordt een top 25 van de meeste stemmen de vorige dag gemaakt. Het kan dus best zijn jouw baby daarin bovenaan staat terwijl hij/zij niet de meeste stemmen in het totaal heeft. De regels zijn nu aangepast, nu mag je maar met 1 email per persoon stemmen, eerst was het 1 email gelinkt aan ip adres.
        Het kan zijn dat kinderen uit de top 25 er ook werkelijk in blijven, dan stemmen ze dus volgens de regels van pampers.
        Wat jij doet is al illegaal bij de wet en ik neem dus aan dat het bij pampers ook illegaal is. Jij probeert bewust wat er nog over is van de wedstrijd om zeep te helpen door kinderen uit te sluiten van deelname, vind ik niet kunnen.
        Als uiteindelijk blijkt dat de baby’s in de top alsnog in de top blijven, is dit blijkbaar wat pampers wil en dus klaar, het is hun verkiezing en zij bepalen de regels.

          /  
        1. Mark

          Rogier,

          Wat ik doe is niet illegaal per wet, ik doe niets anders dan jij ook met een webbrowser kunt doen. Ik breek nergens in, ik maak niets stuk. Verder had ik ook gewoon mijn mond kunnen houden, maar ik probeer het juist nu openbaar te krijgen zodat P&G er iets aan kan doen wellicht.

          Tuurlijk gaat Pampers nu onderzoeken wat er aan de hand is, maar denk je niet dat ze dat al vanaf voor het weekend aan het doen zijn ? ?? Ze zijn ook niet gek, maar proberen nu het e.e.a. ‘onzichtbaar’ te maken zodat niemand er meer naar kraait en denkt dat alles eerlijk verloopt. En wat voor zin heeft het om die stemmen te controleren (de oude) als je niet eerst het ‘lek’ dicht waardoor er zo achterlijk veel gestemt wordt ?

          Geen enkel regel is aangepast. Een nieuwsbericht doet daar niets aan af. Controleer de actievoorwaarden op de site maar :

          ————

          Oude voorwaarden:
          3.3.1 – Per dag kan per persoon 1 stem uitgebracht worden per baby, met een maximum van 10 stemmen voor verschillende baby’s per dag per persoon. De controle op de ‘persoon’ zal geschieden door beperking op IP adres en e-mailadres.

          Nieuwe voorwaarden:
          3.3.1 – Per dag kan per persoon 1 stem uitgebracht worden per baby, met een maximum van 10 stemmen voor verschillende baby’s per dag per persoon. De controle op de ‘persoon’ zal geschieden door beperking op IP adres en e-mailadres. Per persoon mag er slechts 1 e-mail adres gebruikt worden.

          Zoek de verschillen. ‘Per persoon mag slechts 1 email adres gebruikt worden’. Hun eigen definitie van persoon staat erboven namelijk een beperking op IP adres en e-mailadres. Dat spreekt elkaar dus tegen en heeft dus 0.0 toegevoegde waarde

          ————

          Wat de Top 25 betreft. Simpel elke dag even kijken en een klein beetje basisschool wiskunde kun je redelijk een schatting maken of het echt klopt dat een tweetal uit Erica (bijvoorbeeld) elke dag op nummer 1 staat in de DAGELIJKSE top 25.

          En nogmaals : IK SLUIT NIEMAND UIT VAN DEELNAME. 11 stemmen van twee verschillende emailadressen is niets illegaals! Het toont alleen aan dat ondanks wat Pampers zegt er geen verbetering is in de stemcontrole (tot op dit moment). Geloof wat je zelf wilt geloven, maar ik blijf van mening dat er met een hoop ‘Poeha’ (kijk eens hoe goed wij zijn) weinig veranderd wordt en dat de automatische stemmers (die 1000+ stemmen doen ipv de 11 van mij als voorbeeld) gewoon hun gang kunnen blijven gaan, zonder dat wij er iets van merken (tot 23 augustus)

            /  
          1. rogier

            wat je eigenlijk wilt zeggen, en jullie allemaal is dat wat er ook gebeurt, wat pampers ook aanbiedt, jullie ontevreden zullen blijven en het niet zullen accepteren. Dan hebben jullie allemaal buiten het stemmen nog hele drukke 2 weken te gaan. Succes

              /  
      2. tante van luna en lotus (tamara)

        heb het gelezen pffff,denk dat ze er iid nog weinig aan kunnen doen,bijna onmogelijk zou ik denken…

          /  
  16. Diana

    Ik hoop echt dat ze het streng gaan onderzoeken, want ik zie nog steeds dat bijvoorbeeld de ik neem aan broertjes Dyon en Niek uit Erica vandaag alweer 750 stemmen hebben en elke dag tot nu toe hebben zij zoveel stemmen en wonderwel gaat dit ‘s nachts door met frappant laatst om 2.32 ‘s nachts beiden 232 stemmen, om 2.33 allebei 233 and so on, op een gegeven moment zelfs om 3.00 340 stemmen, dus dat is meer dan 2 stemmen per minuut gedurende de nacht… heel apart. Ik hoop echt dat ze alles controleren. Ik was al gestopt de lol is er vanaf. Ik begrijp de ouders ook niet die op deze manier hun kind wllen laten winnen, dat belooft wat voor de opvoeding en de toekomst

      /  
    1. Linda

      Die laatste opmerking slaat natuurlijk nergens op!

        /  
    2. rogier

      ik vind het niet kunnen dat jij hier naam en toenaam van deze baby’s noemt. Dit blijft jaren terug te zoeken op internet en kan deze baby’s later schaden. Ik vind dat Liesbeth dit moet verwijderen maar aangezien de klachtenprocedure van deze site 10 dagen kan duren, heeft het geen zin om een klacht in te dienen. Dus als jullie vinden dat pampers er lang over doet, deze site is nog veel erger.

        /  
      1. Linda

        Het kan de babies natuurlijk niet kwalijk genomen… ook later niet

          /  
        1. Diana

          Hallo, ik denk dat ik verkeerd begrepen ben tuurlijk neem ik de babys niks kwalijk, elke baby verdient het om te winne, ik bedoel dat ik de ouders niet begrijp die een dergelijke instelling hebben dat je door valsspelen je kind wilt laten winnen, dat vind ik een slechte instelling voor een ouder. Ik zal even mijn opmerking verwijderen met de namen, die overigens niet via google of welke manier dan ook zijn terug te vinden, maar dit terzijde en ik zie in iedere reactie namen van baby’s genoemd van wie de ouders graag via deze site weer stemmen willen.

            /  
          1. granny van ZIPPER 7106

            hoe kan je nu een opmerking zelf verwijderen dan ?
            heb vanmiddag ook iets genoemd waarvan ik later dacht beter van niet ( NIKS kwetsends of zo hoor )
            je mag het eventueel wel naar mij mailen als je wilt ?

            [email protected]

            groetjuss granny van Zipper

            http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

              /  
      2. Liesbeth Kombrink Auteur

        Reacties die hier zijn geplaatst kunnen jullie niet zelf verwijderen. Als je achteraf denkt .. oeps .. dat had ik beter niet kunnen schrijven, neem dan contact op met [email protected]

          /  
  17. Kelly

    Nou ik ben benieuwd wat er nu precies gaat gebeuren! Ik ben in ieder geval blij dat er iets mee gedaan lijkt te worden :)

    Voor degene die nog een stemmetje over heeft voor mijn kleine meid:
    http://www.blijstebaby.nl/foto/6349

    En ik ben erg benieuwd naar het vervolg van dit alles :)

      /  
    1. Linda

      wat een prachtige meid! Heb op haar gestemd

        /  
  18. Debora

    iemand nog een stem over voor mijn dochter rosalie? http://www.blijstebaby.nl/425
    daankje! ik stem ook terug

      /  
      1. Debora

        heb op jullie allebei gestemd!

          /  
        1. Sandra

          dank je wel debora

            /  
      1. Debora

        heb terug gestemd

          /  
      1. Jenny

        Gwen en Luciano hebben er een stem bij

          /  
  19. granny van ZIPPER 7106

    ben ik nou gek of kan je je stemcode niet meer invullen? en krijg je gelijk de flesjes, box , aankleedkussen enz

    groetjus granny van zipper

      /  
    1. Sandra

      Als je deze pagina open hebt laten staan nadat je op een kindje gestemd hebt dan blijft die code nog gelden zodra je weer een “babyvernster”opent …hoop dat ik het zo een beetje duidelijk heb uitgelegd ;-)
      Groetjes Sandra

        /  
      1. Mamma van Ashley

        Schrale troost Granny….het heeft bij mij ook een paar dagen geduurd voordat ik dat door had…;) Ik vroeg eerst ook telkens nieuwe stemcodes aan, had niet door dat je die stemcode telkens opnieuw kunt gebruiken. Wat een giller he? En ik ben nog niet eens een granny…hahahaha

          /  
        1. granny van ZIPPER 7106

          nee zo GRANNY ben ik nou ook weer niet hahahahaha ( geintjuh) heb een aantal stemcodes vast tot mn beschikking van familie maar vraag zelf nooit een nieuwe aan . ik heb er 2 en mn zoon 1 dus 3 in totaal in dit “blije “huishouden hahaahah
          maar bedankt voor je reactie

          succes

            /  
      2. granny van ZIPPER 7106

        oooooow zenkjoeferriemuts hihi klopt wel want ik laat dit inderdaad openstaan
        Maar dat kindje kreeg ik via mijn mail dussssssss? niet via het forum gestemd?
        nou ja ik ga er ff af dus hahahaha bedankt

          /  
    1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Mamma van Ashlry toch nog een stem gevonden ven Gwen uit Vleuten maar er kwamen weer twee nummers voorbij no300 en 301 zo Groet.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
      1. Mamma van Ashley

        Dank voor je gulheid!
        Als het nog lukt (weet niet zeker of ik nog stemmen heb), stem ik weer terug en anders krijg je ze morgen zeker!

          /  
      2. Mamma van Ashley

        Het lukte nog, dus ook weer een stem voor Gwen!

          /  
    2. granny van ZIPPER 7106

      yes een beetje te laat voor de 300 maar stem 302 is
      van Zipper ( als het U niet ontrieft ) hahahaha
      en ik hoef geen stem terug hoor ben al helemaal in de wolken dat Zipper voorbij de 400 is YESSSSSSS
      gooi nog een paar stemmen onbekend tegenaan wel van het forum hoor

        /  
      1. Mamma van Ashley

        Mijn dank is groot! :) :)

          /  
  20. Rianne

    Volgens mij wordt er nu wel degelijk gecontroleerd!
    Als je je browser afsloot kon je met een ander emailadres weer stemmen. Nu dus niet meer (tenminste, mij lukt het niet). Wil een vriendin op mijn pc laten stemmen met haar emailadres, maar helaas…

      /  
    1. Sandra

      Ik heb hier ook geen problemen meiss heb het net bij ashley uitgeprobeert en gaat nog steeds met 2 verschillende adressen na elkaar na sluiting browser.
      Dus mama van Ashley: JE HEBT NU DE 300

        /  
      1. Mamma van Ashley

        Wat superaardig dat je dit bij Ashley geprobeerd hebt! :)
        Vele malen dank!

          /  
        1. Sandra

          Graag gedaan :D

            /  
  21. Jenny

    Het lukt nog wel..ik stem voor mijn moeder, want die is niet zo handig met de pc. Ze weet net hoe ze haar mail moet openen en lezen en beantwoorden hahaha. Maar ik stem dus elke dag met haar naam en haar emailadres op mijn pc en dat lukt gewoon.

    Stemmen jullie voor mijn mooie binkie?

    http://www.blijstebaby.nl/foto/21118

      /  
    1. Rianne

      Maar stem je dan alleen met haar adres of ook nog met een andere? Wat dat is wat dus niet meer lukt….tenminste bij mij…..

        /  
      1. Sandra

        ZIE HIERBOVEN ;-)

          /  
        1. Jenny

          Met die van mijzelf en die van mijn moeder en het emailadrs van mijn man (allemaal op 1 pc en met 1 IP adres dus) Lijkt mij hetzelfde als wat jij doet?

            /  
        2. Rianne

          hmmm, vreemd….nee, de stemmen van dat adres zijn nog niet op, want zij wil voor het eerst vandaag stemmen! Nou misschien behoor ik tot 1 van de eerste..haha ;)

            /  
          1. Sandra

            nee joh…is gewoon toeval ;-)

              /  
      2. Sandra

        Zijn van dat emailadressen niet gewoon alle 10 de stemmen verbruikt voor vandaag??
        Want dan krijg je ook steeds weer die inlog en aanvraag codes ;-)

          /  
  22. Jenny

    Met die van mijzelf en die van mijn moeder en het emailadrs van mijn man (allemaal op 1 pc en met 1 IP adres dus)

      /  
    1. Mamma van Ashley

      Jenny, ik (en ik denk anderen ook) zouden het wel waarderen als je ook even laat weten dat je terug gestemd hebt. Want dat is mij steeds niet duidelijk…en wil je graag dat er op je kindje gestemd blijft worden, lijkt me dat wel handig… ;)

      Groetjes

      http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

        /  
        1. Jessica Stiens

          Gwen heeft er weer 1 terug
          Bedankt!

            /  
      1. Melissa

        En ook weer een erbij voor Froukje!!

          /  
        1. Jessica Stiens

          Dank je wel!

            /  
    1. granny van ZIPPER 7106

      alsjeblieft 566 van zipper

        /  
      1. Melissa

        Thanx,heb alleen jouw linkje niet om terug te stemmen?

          /  
  23. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Allemaal, Bedankt voor het stemmen op Gwen uit Vleuten. Morgen weer een nieuwe dag vol stemgeweld.Welterusten en thanks.http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

      /  
    1. ilse

      Hoi,
      wie wil er nog stemmen op ons mooie meisje?? ze heeft nu nog niet eens 50 stemmen (en ik wil er zo graag wat meer) en heb zelf nog wel stemmen over. nu geef ik meestal mijn stemmen aan de baby’s die er nog maar 1 of 0 hebben.
      Dus voor iedereen die nog wat over heeft????? alvast erg bedankt namens mijn blijste baby Yinthe

      http://www.blijstebaby.nl/foto/4850

        /  
        1. ilse

          stem 37 voor jullie vandaag

          groetjes ilse

            /  
      1. granny van ZIPPER 7106

        alsjeblieft stem 27 is van zipper hoef er geeneen terug hoor ben er nog een paar zomaar aan het verdelen hihi

        groetjus Granny van Zipper

          /  
        1. ilse

          geweldig bedankt, mocht je weer gaan uitdelen… ik hou me aanbevolen, en ik stem ook gewoon terug hoor..
          groetjes

            /  
        1. ilse

          hoi,

          heb net mijn stem aan jullie wolk gegeven….
          groetjes

            /  
        1. ilse

          net gestemd voor jullie kanjer.

          groetjes ilse

            /  
  24. Karin

    Blijf nog een klein half uurtje en heb nog een stem of 8 te vergeven.
    Wie wil?
    Uiteraard heb ik dan ook graag een stem terug. heb er 230 dus ga voor de 248 vandaag.
    Wie helpt?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
      1. Karin

        Maar natuurlijk hartstikke bedankt voor je stem!

          /  
      1. Karin

        En weer een voor Lotus ,458 van Melina
        Bedankt weer Tamara!

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          151 voor froukje…

            /  
          1. Jessica Stiens

            Ik dank u vriendelijk; )

              /  
    1. Karin

      Al een paar keer, maar krijg van jou geen reactie terug dat je ook op mijn dochter stemt?

        /  
      1. Jenny

        geef even de code door, dan stem ik gelijk!

          /  
          1. Jenny

            2 stemmen erbij voor Melina!

              /  
      2. Jessica Stiens

        Volgens mij is ze vertrokken…

          /  
        1. Jenny

          Ben er nog hoor…en heb nog 2 stemmen, dus kom maar op…

            /  
          1. Mamma van Ashley

            jou, moest er nog tussen…

              /  
          2. Jenny

            heb gestemd

              /  
          3. tante van luna en lotus (tamara)

            jenny kijk eens bij 21.30
            heb vanmiddag en gister ook op je gestemt (kai)
            doe ik graag maar zou wel leuk zijn om een stem terug te krijgen…groetjes tamara

              /  
          4. ilse

            als je nog een stemmetje hebt?? Hou me aanbevolen (yinthe), ik heb er ook nog wat, dus laat maar weten…

            http://www.blijstebaby.nl/foto/4850

            groetjes

              /  
  25. Jenny

    Mama van Asley, ik heb op je dochter gestemd

      /  
    1. Mamma van Ashley

      Fijn, bedankt! Ook voor de melding! ;)

        /  
  26. Melissa

    Tante van Luna en Lotus wat is je linkje ook weer?

    Nog even stemmen op de Lotusjes onderling ;) ?

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      heb op jullie lotusje gestemd hoor!! zie 22.15

        /  
  27. Mamma van Ashley

    Beste stemmers,

    tot morgen allemaal? Ik ga zo maar eens afsluiten voor vandaag en kijken of Ashley nu echt eens slapen gaat…die lijkt al net zo hyper van de actie als wij hier op het forum, hihihi

    Wie nog op ons poppie stemmen wil:

    http://www.blijstebaby.nl/20895

    Bedankt en laat je link even achter, dan stem ik morgen weer terug!

    Alvast weltrusten!

      /  
    1. Mamma van Ashley

      Bedankt voor jullie stemmen! Ik heb zonet op jullie alle 3 teruggestemd!

        /  
    1. ilse

      ja, ik had al gestemd op jullie blije baby, de reactie staat al een stukje terug, maar geef een beetje wanhopig veel reactie geloof ik, wil te graag een bekende met stemmen inhalen.
      Maar zodra ik een reactie zie, stem ik echt direct terug.

      groetjes

        /  
      1. Karin

        haha, ja werkt verslavend he.
        Yinthe heeft 2 stemmen van mij gehad. Kan morgen weer op Yinthe stemmen?
        Ruilen?
        http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

          /  
        1. ilse

          graag!! stem direct weer terug …..
          groetjes

            /  
      1. debora

        van mij ook er nog 1 bij, wat een schatje !

          /  
        1. Jessica Stiens

          Thanks!

            /  
      1. debora

        teruggestemd :D

          /  
        1. Karin

          Hoi Debora,
          Er is denk ik iets niet goed gegaan met stemmen want ik heb er geen stem bij?

            /  
          1. debora

            ooo stem 238 nu als het goed is?

              /  
      1. debora

        stem 460 van mij!

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          dank je

            /  
      1. mama van jazley

        ik stem direct terug,ik kan er nog een hoop gebruiken,want schiet niet op zo,
        bedankt

          /  
        1. Karin

          Dank je!!

            /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      hebben vanmiddag al veel mensen op gestemd ook ik,maar wij vinden het wel zo leuk als we dan een stem terug krijgen.. groetjes tamara
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14573

        /  
      1. mama van jazley

        ik stem nu direct terug,
        bedankt

          /  
      1. mama van jazley

        dank je wel,je stem komt eraan

          /  
        1. Karin

          huh, hoe komt die nou hier?
          was als nieuw bericht bedoeld, niet als reactie.
          BEDTIJD!
          Tot morgen allemaal weer.

            /  
      1. Melissa

        En weer een terug voor Lotus!!!

          /  
      1. Melissa

        Offcourse…517 is van mij !

          /  
      1. sanne

        Debora 473 is van os xxx mama dina

          /  
      1. sanne

        vanmorgen al gestemd op luna ik meen stem 419

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          lotus ik ook op dina (scheetjuh) trouwens.No problem.
          groetjes

            /  
      1. mandy

        ik bedoel 249

          /  
  28. Nicole

    Dus als ik het goed begrijp, ik heb 2 emailadressen,en stem braaf elke dag op mn kindje en 18 keer op andere foto s die ik leuk vind,maar dit die ik vanaf 1 pc en dat mag dus niet???

      /  
    1. Jessica Stiens

      ik heb de stem voor Silvio bij je vorige reactie geplaatst, ff iet naar boven : )

      groetjes

        /  
      1. mandy

        stem 433 van silvio!

          /  
      1. mandy

        thanks stem 462 is van silvio

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          dankje

            /  
  29. mama sofie

    Ha Mandy
    Ik ga op hem stemmen, stem 254 wordt van mij
    Stem jij op Sofie>

    Groet

      /  
    1. Sandra

      mama sofie als je je link erbij zet kan ik ook op je stemmen ;-)

        /  
          1. mama sofie

            Hoi,

            Melina heeft mijn stem.
            De linkse is Sofie, de rechtse haar zus Jasmijn (voldoet aan beschrijving happiest baby :)

              /  
        1. mandy

          thanks stem 49 is van silvio

            /  
        1. mama sofie

          Hoi hoi,

          net gestemd.

          Ik heb nog een paar stemmen over

          Groet, anita

            /  
    2. Karin

      Sandra, je was me voor ;-)

        /  
    3. mandy

      wat is je link, dan kan ik terug stemmen.

        /  
        1. Jessica Stiens

          Luciano weer een stem erbij!
          Dank je wel!

            /  
      1. mama sofie

        froukje heeft er weer een stem bij!

          /  
  30. Miranda

    Wie heeft er nog een stem over voor mijn kleine mannetje? We komen helaas nog niet aan de 50 omdat niemand meer zin heeft om te stemmen voor ons helaas door al dit gezeik met de fraudeurs! Alvast thanx :)
    www/blijstebaby.nl/foto/19906

      /  
    1. Sandra

      Hoi Miranda als je je link even aanklikbaar neerzet is het wat makkelijker ;-)

        /  
    2. sanne

      Miranda,

      ik wilde je weer een stem geven maar je link werk niet
      kan je effen je link naar je kanjer vermelden dan geef ik je weer een stem

      xx
      mama van dina

        /  
  31. sanne

    Miranda

    het is weer gelukt je heb van ons stem 52 gekregen

    mocht je nog niet op onze dina gestemd hebben kan het nog via link:
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

      /  
    1. sanne

      miranda had je ook een stem terug voor dina

        /  
    1. mhelwd

      heb gestemd
      Silvio

      Totaal aantal stemmen: 256
      Aantal stemmen vandaag: 35

      stem je terug op mijn meisje?
      http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

        /  
  32. Miranda

    Dina heeft mijn stem terug gekregen :)

      /  
    1. sanne

      dank je miranda ik ga elke dag op je stemmen totdat je er 100 heb goed???

        /  
  33. Karin

    Ben door mijn stemmen heen voor vandaag.
    Als je nu nog stemt op http://www.blijstebaby.nl/foto/19694
    stem ik morgen terug.
    Laat je dan wel je link achter?
    Fijne avond en tot morgen allemaal!

      /  
  34. Nathalie

    heey mensen,

    wie heeft er nog een stem over voor mijn meisje,
    je krijgt er uiteraard 1 terug!
    (eindelijk gaan ze controleren, pff werd tijd!)
    alhoewel ik betwijfel of het nu wel eerlijk zal gaan…

    http://www.blijstebaby.nl/foto/8911

    Thanks alvast!

      /  
    1. Sandra

      Je hebt nogal lef vind ik…het lijkt mij toch niet mogelijk dat jij die stemmen eerlijk vergaard hebt als je kijkt dat je vandaag in 1 x maar in de 40 stemmen hebt vergaard!

        /  
    2. tante van luna en lotus (tamara)

      wattttt je hebt er al over de 2000!!!!!

        /  
      1. Sandra

        Wij weten zelf uit ervaring wel dat dat niet kan op de ëerlijke “manier” of wel?!
        Ik trap er niet meer in en daarbij…iemand die zoveel stemmen heeft moet gaan vragen bij mensen die er nog geen 700 hebben???
        Daaaaaaag
        Een stuk vlaai en koffie kan ze krijgen ;-)

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          hihi oh lekker abrikozen mmmmm

            /  
    3. sanne

      als jou man zo veel connecties heeft ,,,,kan hij vast wel ook mij helpen aan de 2000 stemmen ????????????????

        /  
    4. Melissa

      Nou zeg dat wel, typisch dat je er seerst meer dan 2500 haalt en nu ze gaan controleren nog maar 50… hoe leuk Beau ook is: diskwalificeren!!!

        /  
  35. Sandra

    Sorry maar jij hebt er al meer dan 2000
    Ik sponsor liever iemand die minder dan 1000 heeft

      /  
  36. Nathalie

    ja maar heb ze wel op een “eerlijke” manier verkregen!!
    mijn man toevallig werkend op een groot bedrijf met veel connecties!

      /  
    1. Sandra

      Jajaja…die heb ik vaker gehoord…ik was eerder ook al zo goedgelovig maar nu ik uit ervaring weet hoeveel tijd en moeite er op de “eerlijke”"manier in gaat zitten…niet mogelijk ook niet met vele connectie’s dan nog kom je niet aan die aantallen.

        /  
    2. tante van luna en lotus (tamara)

      toevallig is hier gister iemand op de site verschenen en die heeft
      een doekje open gedaan hoe hij aan zn stemmen kwam omdat hij er een rotgevoel over had RESPECT.. en dat van al die connecties..die hebben wij toevallig ook jou man is nl niet de enige die bij een groot bedrijf werkt! sorry maar wij zijn niet achterlijk!!! By the way..je hebt een prachtig kind…

        /  
      1. Sandra

        Ja inderdaad een prachtig kind…vond ik al vanaf het begin een schatje…

          /  
        1. mhelwd

          Een heel mooi meisje.

            /  
    3. Jessica Stiens

      Ik heb toevallig al een paar keer mijn stem gegeven aan je man om jullie dochtertje weer in de top 25 te helpen..
      Dat was een paar dagen terug.
      ik heb niks van hem terug gekregen als bedankje dat z’n dochtertje weer terug was in de top 25.

        /  
      1. Sandra

        en zo leer je de mensen kennen…..

          /  
        1. nathalie

          Sorry namens mijn man,
          wat is je link,
          stem ik wel ;-)

            /  
      2. Jessica Stiens

        maar inderdaad, je dochtertje is echt een popje

          /  
        1. nathalie

          Nou gestemd op je kleine meid,
          WAT EEN SCHATJE BTW!

            /  
          1. Jessica Stiens

            ik ben u zeer dankbaar: )

              /  
    4. tante van luna en lotus (tamara)

      Nu de media erbij komt zijn jullie bang om zo verder te stemmen…

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        met zoveel connecties heb je ons toch niet nodig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          /  
  37. Susan

    zooo! goed om te lezen! tenminste iets!
    wie heeft er nog stemmen over? ik stem uiteraard terug.
    mijn binkie Elijah: http://www.blijstebaby.nl/foto/18679

      /  
    1. suus

      heb terug gestemd dames!

        /  
      1. suus

        froukje ook! tnx

          /  
  38. mhelwd

    Hoi allemaal
    ik heb al ff een tijdje hier niet meer kunnen kijken omdat mijn dochtertje de hele avond overstuur is geweest.. niet helemaal fit..
    dus als er nog mensen hebben gestemd op haar en ik heb niet terug gestemd moet je dat ff hier melden dan stem ik nog ff terug.
    in ieder geval bedankt
    groetjes mama van lynn elize
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
      1. mhelwd

        Dank je wel. wat heeft jouw schatje een mooie lach
        Elijah

        Totaal aantal stemmen: 85
        Aantal stemmen vandaag: 11
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
    1. Sandra

      Heeey mhelwd,

      Aaawhhhh wat sneu hoop dat ze zich gauw weer beter voelt!!
      ik wou stemmen maar mijn stemmen zijn op voor vandaag helaas…morgen ben je de eerste ;-)
      Groetjes sandra

        /  
      1. mhelwd

        dank je wel lief van je.
        dit is mijn eerste kindje ze is nu 12 weken oud.
        en het doet me gewoon heel erg zeer om te zien dat ze zoveel pijn heeft.. maar gelukkig is nu lekker is slaap gevallen.
        ik heb nog wel ff gestemd op je mooie zoon
        Luciano

        Totaal aantal stemmen: 445
        Aantal stemmen vandaag: 124
        en morgen krijg je weer een stem van me
        fijne avond nog en welterusten voor straks
        groetjes martine

          /  
      1. mhelwd

        dank je
        lotus heeft er ook weer een stem erbij
        Lotus

        Totaal aantal stemmen: 467
        Aantal stemmen vandaag: 101
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          thanks

            /  
      1. samantha

        stem 258 is van mij gr

          /  
      1. samantha

        stem 466 is van mij groetjes

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          thanx

            /  
  39. ilse

    hoi hoi,

    ga nu ff lekker slapen, morgen weer een stemdag..
    hopelijk willen jullie op onze Yinthe stemmen, ik hoef niet zo heel veel stemmen hoor ik wil alleen heel graag een kennis voorbij en die heeft er iets over de 50. en wij nu 32 dus ik hoop dat iedereen ons morgen even over de 60 wil helpen, dan ben ik heel gelukkig!!!! En natuurlijk geef ik de stemmen die ik heb ook weer terug.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/4850
    bedankt namens Yinthe

      /  
  40. Klaaske

    Iemand nog stemmen voor Elano?
    Nog 14 naar de 300. Hopelijk gaan we at nog halen vandaag.

    Ik stem natuurlijk terug.

    http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

      /  
      1. Klaaske

        464 weer terug :D

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          dankU

            /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          stem 52 voor sofie van lotusss

            /  
      1. Klaaske

        en stem 50 terug :D

          /  
      1. Klaaske

        301 terug van Elano :D

          /  
      1. Klaaske

        160 terug van Elano.
        Bedankt :D

          /  
      1. Klaaske

        259 komt van Elano :D
        Bedankt.

          /  
  41. bertha

    dag allemaal,

    ik heb nog een paar stemmen over wie kan ik er mee blij maken

    en wil een stem terug als dat nog kan

      /  
        1. samantha

          ik heb gestemd op sofie gr

            /  
        1. mhelwd

          @ jessica
          ik heb weer ff op de vrolijke froukje gestemd
          Froukje

          Totaal aantal stemmen: 163
          Aantal stemmen vandaag: 45
          http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

            /  
          1. Jessica Stiens

            @mhelwd
            Ik was je al aan het zoeken;)
            366 voor Lynn Elize
            Jij ook bedankt!

              /  
          2. mhelwd

            dank je
            ik zet je ff in mijn favorieten krijg je morgen weer een stem van mij

              /  
  42. Sandra

    Zo…deze mama gaat ook naar bedje toe…stemmen zijn op en morgen weer een mooie dag….
    Welterusten voor strakjes allemaal en een fijne avond nog ( wat er nog van over is ;-) )
    Groetjes sandra

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      trusteeee, was me het dagje wel,ga ook zo.. wallen niet normaal..hihi

        /  
      1. mhelwd

        welterusten en tot morgen
        groetjes

          /  
  43. tante van luna en lotus (tamara)

    allemaal weer bedankt…. Truste…
    groetjes tamara

      /  
      1. mhelwd

        Dank je wel
        elano heeft er ook weer en stem erbij
        Elano

        Totaal aantal stemmen: 292
        Aantal stemmen vandaag: 51
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
    1. granny van ZIPPER 7106

      alsjeblieft 370 van Zipper
      tot morrege maar weer hihi

      groetjuss Granny van Zipper

      http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

        /  
      1. mhelwd

        sorry kan niet meer stemmen op je. heb mijn 9 stemmen al aan je gegeven.
        morgen krijg je weer 9
        tot morgen welterusten

          /  
  44. Jessica Stiens

    Ik denk dat het nu wel klaar is…
    Lekker slapen klinkt als muziek in m’n oren

      /  
    1. mhelwd

      dat denk ik ook
      ik had hierboven nog berichtje bij je neergezet
      je staat in ieder geval tussen mijn favorieten
      lekker slapen ik ga ook
      tot morgen

        /  
      1. Jessica Stiens

        ik heb em gelezen.
        Ik had je al in m’n favo babies map staan…morgen gooi ik wel weer een paar stemmen je kant op
        Welterusten en tot morgen!

          /  
  45. maaike

    wie heeft er nog stemmen over en wil stemmen op mijn meisie
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20687

    ik heb er voor vandaag nog 8 weg te geven dus laat even weten
    alvast bedankt voor reactie

      /  
      1. mhelwd

        @ klaaske
        ik heb je ff in mijn favorieten gezet
        iedereen die daar tussen staat krijg standaard morgen een stem van mij
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
        1. Klaaske

          Ik heb je dochter ook in de favorieten gezet. Bijna nieuwe ronde maar nu echt bedtijd ;)
          Wetrusten alvast.

          Groetjes Klaaske & Elano

            /  
          1. mhelwd

            welterusten tot morgen

              /  
        2. maaike

          dank je wel ook voor jou schatje stem nr 368

          zet jullie ook even erin zal het ook even doorgeven aan me broer en oma
          dan krijgen ze standaart elke dag 3 stemmen

            /  
      2. maaike

        stem terug geplaats
        voor elmo 293

        dank je wel

          /  
        1. Klaaske

          @ maaike.
          Mijn zoontje heet Elano niet Elmo das iemand van zo’kinder programma toch? hihi Ik zet jou link er ook even bij. Stem ik wel dagelijks 3 x terug. Bedankt alvast.

            /  
          1. maaike

            oeps sorry hihi wilde heel snel stemmen zodat ik niet te laat zou zijn

            jullie ook dank je wel

            over 10 min krijgen ze alweer de stem van mij en me broer

            alvast slaap lekker allemaal

              /  
  46. Denise Pelzers

    Goedenacht allemaal!!
    Ik ben er vroeg bij (of laat) maar heb de helft van mijn stemmen al opgbruikt!
    Heb gestemd op:
    Dina
    Amar
    Lynn Elise
    Ferre
    Gwen
    Melina
    Sem Luca
    Sylvan
    Floor
    Rosanne
    Lotus
    Sidney
    Kai
    Olivia en Colin
    Denise
    Keamon
    Zipper
    Dayne

    Dus ik hoop wat stemmen terug, wie weet kom ik nog boven de 100 ;-)
    http://www.blijstebaby.nl/foto/18800

    Als ik iemand vergeten ben en je wilt ruilen, laat maar horen!!!

      /  
      1. Denise Pelzers

        Stemmetje 6 voor jou!!

          /  
      1. Yaisa

        Goedemorgen,

        Stem 7 van vanmorgen komt van kleine Fay, http://www.blijstebaby.nl/foto/19659! Heb je weer een stem terug?

        Fijne dag! Groetjes!

          /  
    1. Marinda

      stem 100 voor Shayda van Sem Luca!!!

        /  
    2. Nicky

      dank je wel!
      stem 111 terug voor shayda!

        /  
  47. Yaisa

    Goedemorgen,

    Ik heb nog een flink aantal stemmen over voor vandaag (25), echter ik ga zo voor m’n werk de deur uit en schuif pas rond 13.00 uur weer achter m’n computer. Als je op Fay wilt stemmen en onder dit berichtje je naam en link plaatst, stem ik sowieso terug (zal ik uiteraard ook laten weten).

    http://www.blijstebaby.nl/foto/19659

    Alvast bedankt!

    Groetjes,
    Yaisa, mama van Fay Mare

      /  
      1. Yaisa

        Hoi,

        BEdankt voor het stemmen!!

        Stem 19 voor Quinten van vandaag komt van Fay!

          /  
        1. Maurice

          342 terug van Quinten

            /  
      1. Yaisa

        Hoi Jean-Paul,

        Ik had vanmorgen al op Gwen gestemd, stem 17 was van mij.

        Groeten,
        Yaïsa, mama van Fay Mare

          /  
      1. Yaisa

        Stem 41 komt van Fay, bedankt ook weer!!

        Groetjes,
        Yaïsa

          /  
      1. Yaisa

        Hoi Lizzy,

        Stem 4 van vanmorgen komt van Fay, ik reageer iedere dag op de link van Tamara!

        Groeten,
        Yaïsa

          /  
    1. Denise Pelzers

      Stem 170 voor Fay is van Shayda!1

        /  
      1. Yaisa

        Bedankt!! Stemmen 61, 62 en 63 komen van Fay!

        Groeten,
        Yaïsa

          /  
  48. Fen

    Goedemorgen!
    Iemand nog een stem voor mijn meissie Olivia??? http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    Laat je link hieronder achter en ik stem terug!
    alvast bedankt!!!

      /  
      1. Fen

        Thanks! Gwen heeft er ook weer een stem bij!

          /  
      1. Fen

        Lotus en Rosanne hebben er een stem bij!
        Iemand anders nog een stem voor mijn blijstebaby?
        http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
        Ik stem terug!

          /  
      1. Maurice

        Stem 160 terug :)

          /  
    1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Maurice Stem 533 is gegeven door Gwen uit Vleuten Heb je nog een stem over ? Thanks.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
      1. Maurice

        He je hebt me ingehaald ;) Stem 554 is van Quinten terug :)

          /  
      1. Maurice

        Stem 555 terug van Quinten :)

          /  
  49. Sandra

    Wie stemt er nog op Luciano?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780
    laat de link van jouw kindje hieronder achter en ik stem strakjes
    na het ontbijt terug!
    Groetjes Sandra

      /  
        1. Marinda

          Stem 484 voor Lotus van Sem Luca!!

            /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        hi lizzy kijk eens bij 22.50..gisteravond..dan heb je lef…
        groetjes ….

          /  
      1. Marinda

        Bedankt! Stem 555 of 556 (kwamen twee tegelijk binnen) voor Gwen is van Sem Luca!

          /  
      1. Marinda

        Bedankt! Stem 278 voor Rosanne van Sem Luca!

          /  
      1. Marinda

        Bedankt! Stem 259 voor Lotus is van Sem Luca!!

          /  
  50. Maurice

    Quinten heeft dorst, het is papadag dus kom straks weer terug. Elke stem krijg je terug al is het niet altijd gelijk ;)

    http://www.blijstebaby.nl/foto/18736

      /  
    1. Denise Pelzers

      Stem 536 is voor Quinten van Shayda!

        /  
    1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Jenny kwamen er weer twee voorbij no 203 of 204 is van Gwen uit Vleuten hen je nog een stem over Thanks.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
  51. Karin

    Goedemorgen allemaal,
    Heb inmiddels zoals beloofd weer de vlgende stemmen uitgebracht:
    Sylvan 369, 375
    Shayda 101
    Fay Mare 168
    Zipper 439, 444
    Keano 744, 753
    Dayne 248 of 249
    Froukje 164
    Rosanne 277
    Sem Luca 164
    Lotus van Lizzy en tante Tamara 480

    Wie wil er ook stemmen ruilen?
    Ben rond de middag weer terug.
    Als je je link hier achterlaat, stem ik altijd terug.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
        1. Fen

          Dank je! gestemd!!! :-)

            /  
    1. Kirsten mama van Dayne

      Dayne heeft weer terug gestemd!

      Wil ook wel dagelijks stemmen ruilen… kan er meerdere doen als je zou willen..

      groetjes

        /  
    2. tante van luna en lotus (tamara)

      stem 262 voor melina..van lotus..

        /  
    1. Karin

      ruilen: ik een stem voor jou, jij een stem voor mij ;-)

        /  
      1. Fen

        ok, wil ook wel ruilen….
        hoe gaat dat verder in zijn werk???

          /  
    2. Kirsten mama van Dayne

      Dayne heeft al op je gestemd…

      http://www.blijstebaby.nl/foto/21277

      Als je meerdere stemmen op 1 baby kan doen kan je mij je e-mail adres geven en even mailen dan kunnen we elke dag hezelfde aantal stemmen aan elkaar geven! Doen we graag haha.

      Gr Kirsten

        /  
      1. Fen

        was dat een reactie naar mij? ok, [email protected]
        Maarrrr… ze kijken toch ook naar IP adres of ben ik nu gek????

          /  
        1. Kirsten mama van Dayne

          Was geen reactie voor jou maar mail je straks ff…. nu ff weg.
          Je hebt toch vaak meerdere e-mail adressen van gezinsleden… allemaal 10 stemmen!

          Gr Kirsten

            /  
  52. Denise Pelzers

    (Herhaling van vannacht) Heb gestemd op:
    Dina
    Amar
    Lynn Elise
    Ferre
    Gwen
    Melina
    Sem Luca
    Sylvan
    Floor
    Rosanne
    Lotus
    Sidney
    Kai
    Olivia en Colin
    Denise
    Keamon
    Zipper
    Dayne
    Dit zijn al 18 stemmen en heb er pas 4 van terug! Zo kom ik natuurlijk nooit tot jullie aantal stemmen ;-) (101)

      /  
        1. marleen, mama van rosanne

          zo dan heb je nog een stem erbij
          Shayda
          Totaal aantal stemmen: 105
          Aantal stemmen vandaag: 16

          groetjesss

            /  
    1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Denise Gwen had vanmorgen vroeg al terug gestemt Kijk op de tijd 00:09 maar een extra stem is ook niet erg Stm 104 is gegeven door Gwen
      Groet.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
      1. Denise Pelzers

        Jep Thanx had ik ok gezien! Jullie 3 en nog een stem maakt samen de vier van de 18 ;-)

          /  
    2. Rianne

      Bedankt voor je stem! Shayda heeft 106 van Sylvan.

        /  
    3. tante van luna en lotus (tamara)

      stem 102 Shayda was van lotus
      zie 8.47
      groetjes

        /  
  53. debora

    goedemorgen allemaal!
    iemand nog een stem over voor rosalie? http://www.blijstebaby.nl/425
    natuurlijk stem ik terug

      /  
      1. debora

        van mij een stem terug :)

          /  
  54. Fen

    Hé Debora!
    heb gestemd op je meissie hoor! stem je ook nog op Olivia??
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    Heb je er weer een beetje zin in???:-)
    Groetjes Fen

      /  
    1. debora

      haha ja nu met dat bericht dat die valsspelers wss weggaan heb ik er weer een beetje moed ingekregen. heb teruggestemd :)

        /  
  55. Fen

    Ja ik ook wel, maar het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk met dat IP adres. Want als je met meerdere emailadressen van 1 computer stemt, mag toch ook niet eigenlijk? Althans, dat zag ik in de voorwaarden…
    weet jij dat???

      /  
    1. debora

      De stemmen zullen vanaf nu continue gecontroleerd worden voordat we ze op de website weergeven. De actievoorwaarden zijn als volgt: per persoon mag er dagelijks één stem per baby worden uitgebracht. De correctie wordt nu toegepast op alle stemmen. Er verandert niets voor degenen die op een correcte manier stemmen werven voor hun kindje. Zo houden we de zoektocht leuk en eerlijk.
      dit staat er op de site, niets over 1 ipadres?

        /  
      1. marleen, mama van rosanne

        Rosalie
        Totaal aantal stemmen: 577
        Aantal stemmen vandaag: 12

        een stem van ons erbij ;-)
        groetjess

          /  
  56. Fen

    Ja, maar dit staat er in de actievoorwaarden!???

    3.3.1
    Per dag kan per persoon 1 stem uitgebracht worden per baby, met een maximum van 10 stemmen voor verschillende baby’s per dag per persoon. De controle op de ‘persoon’ zal geschieden door beperking op IP adres en e-mailadres. Per persoon mag er slechts 1 e-mail adres gebruikt worden.

      /  
  57. debora

    hmm ik weet het niet. ik heb meerdere emailadressen maar ik blijf wel stemmen op haar met die emailadressen. als het niet mag merk ik het wel want ik win toch niet meer

      /  
  58. Sandra

    Quinten, Sem luca< Lotus en Rosanne hebben allemaal een stem terug van Luciano
    Groetjes sandra en bedankt!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

      /  
  59. Mamma van Ashley

    @ Melissa, Jessica Stiens en Marleen, mama van Rosanne,

    Zoals beloofd heb ik net op jullie teruggestemd, vanwege jullie stem gisteravond! (staat voor de volledigheid ook nog even onder het bericht, maar dan moet je een aardig eind omhoog scrollen…)

    Wie stemmen wil? Ik kan terugstemmen!

    http:www.blijstebaby.nl/foto/20895

      /  
      1. Mamma van Ashley

        Bedankt voor je stem. Je hebt er ook weer 1 terug!

        http:www.blijstebaby.nl/foto/20895

          /  
    1. debora

      van mij krijg je er nog wel eentje :D

        /  
  60. Fen

    Dank je wel! :-)
    als je toch met meerdere kan stemmen, ga ik dat ook maar weer doen vanmiddag!:-)
    zal Rosalie dan niet vergeten!;-)

      /  
      1. Nicky

        271 voor dayne erbij!

          /  
      1. Nicky

        584 voor rosalie erbij!

          /  
      1. Nicky

        239 voor olivia!

          /  
      1. Nicky

        silvio 282 erbij!

          /  
    1. debora

      mijn stem heb je.

        /  
    2. Mamma van Ashley

      Bedankt! Stem terug!

        /  
        1. Mamma van Ashley

          Fen, zie hierboven… (nu hieronder de copy):
          Had dus al teruggestemd…;)

          Mamma van Ashley:
          11 augustus 2010 om 9:39

          Ook een stem voor Olivia van Ashley!

          Groetjes http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

            /  
    1. Mamma van Ashley

      Lars stem erbij van Ashley!
      http:www.blijstebaby.nl/foto/20895
      Stem je terug?

        /  
    2. Mamma van Ashley

      @ Brian, laat je wel even weten of je terugstemt??

        /  
      1. Brian

        Jazeker.
        Stem 337 voor Ashley !

          /  
      1. mandy

        thanks stem nr 587 is van silvio

          /  
      1. mandy

        thanks stem 273 is van silvio

          /  
      1. mandy

        thanks stem 333 is van silvio

          /  
      1. mandy

        thanks stem 287 is van silvio

          /  
      1. mandy

        thanks stem 516 is van silvio

          /  
  61. Denise Pelzers

    Ik heb thuis 2 email adressen en er 2 onder mijn hoede van vrienden. Ik heb vandaag al 24 keer gestemd (4 op Shayda, 20 op jullie kids ;-) ) dus het klopt niet dat je maar 1x per dag kan stemmen! Tenminste, lijkt mij zo…

      /  
  62. Kirsten mama van Dayne

    Ja ik heb ook een aantal e-mail adressen van ons thuis…. (gezin)
    En mijn familie is op vakantie dus van hen ook de stemcodes gekregen.
    Lijkt me ook dat dat moet kunnen… Zijn er natuurlijk geen 50!!!

      /  
  63. Fen

    mama van Ashley lijkt Olivia de hele tijd te vergeten!:-)
    Heb op jouw meissie gestemd, krijgt mijn meissie je stem nog terug???
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    en iemand anders nog een stem over?

      /  
    1. Mamma van Ashley

      Nee, hoor! Scroll maar naar boven…

        /  
      1. Marinda

        Bedankt! Stem 334 voor Ashley van Sem Luca!

          /  
    1. mandy

      stem nr 171 is voor sem luca van silvio

        /  
        1. Marinda

          Bedankt! Stem 291 voor Silvio van Sem Luca!!

            /  
  64. Sandra

    @ mhelwd je hebt de beloofde stem van gisteravond erbij!
    Groetjes sandra

      /  
  65. Fen

    sorry…zijn ook zoveel berichten!
    Geweldig!!!!!!!!!!mama van Ashley!!!:-)
    dank je!

    iemand anders nog een stem voor mijn poppetje???
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    ik stem terug!!!

      /  
      1. Sandra

        Stem 290 is van ons! ;-)

          /  
      1. Sandra

        en je hebt een stem terug ;-)

          /  
      1. Fen

        1 stem er bij voor Sem Luca!!

          /  
    1. mandy

      ik stem uiteraard terug

        /  
      1. mandy

        thanks,stem 589 is van silvio

          /  
    1. Fen

      Thanks! Gwen heeft mijn stem gekregen hoor!

        /  
      1. granny van ZIPPER 7106

        was ee kadooootjuh hihi

          /  
        1. Jean-Paul Emmelot

          Hallo Granny Gwen heeft nog twee keer kunnen stemmen no 466 en 467 heb je nog stemmen over Groet.

          http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

            /  
      1. Marinda

        Bedankt! Stem 591 voor Gwen van Sem Luca!!

          /  
      2. anna

        Zoals gisteren beloofd:
        Stem nr 592 is voor Gwen van Olivia en Collin. Je had het nog te goed, toch?
        groetjes :)

          /  
  66. ilse

    hallo,
    heeft iemand mischien nog een stem over voor onze Yinthe, wil vandaag zo graag aan de 60 komen en we zitten pas op de 35.
    wie o wie, en natuurlijk krijg je mijn stem terug.

    http://www.blijstebaby.nl/foto/4850
    bedankt namens Yinthe

      /  
      1. ilse

        geweldig ik heb jullie net stem 175 gegeven, veel suc6 en heel erg bedankt
        groetjes ilse

          /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      ilse zie blokje hieronder..

        /  
      1. ilse

        hoi stem 299 is van Yinthe, weer bedankt voor jullie stem… op naar de 60

        groetjes

          /  
      1. ilse

        thanksssssssssss
        stem 526 voor jullie is van Yinthe

        groetjes

          /  
      1. ilse

        fantastisch zo gaan we de goede kant op, en heb net natuurlijk terug gestemd, suc6.
        groetjes ilse

          /  
    1. ilse

      geweldig bedankt weer, stem 530 voor jullie is van Yinthe…
      groetjes ilse

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        dank je wel

          /  
  67. tante van luna en lotus (tamara)

    hai hai nog iemand een stem voor mijn nichtje?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14573
    groetjessss en natuurlijk stem terugggg

      /  
    1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Tante van Lotus en Luna Stem 531 is gegeven door Gwen uit Vleuten Heb je nog een stem over? Thanks.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        hoihoi stem 595 alweer…voor gwennie
        bedankt

          /  
      1. Jenny

        Stem 525 voor Luciano

          /  
      1. Jenny

        Stem 300 voor Silvio

          /  
      1. Fen, mama van Olivia!!!

        Kai heeft er ook weer een stem bij!

          /  
      1. Sanne

        stem terug van ons x mama van dina

          /  
      1. Sanne

        stem terug x mama van dina

          /  
  68. mama van 2 kinderen

    de frauders zijn niet meer actief met stemmen sinds de aankondging van gisteren

    die 2 broertje uit erica die hebben allebei 15 stemmen

    terwijl zij eerst 900 tot 1000 stemmen per dag hadden

    verdachter kan gewoon niet
    whawhawhawhawhahwha

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      dan zullen ze vandaag wel hier komen..hahahah
      gisteravond kwam er ook een met 2250 stemmen!!!!

        /  
    2. Sandra

      Kijk en dat bedoel ik nou….en dan hier lopen roepen dat hun man bij een groot bedrijf werkt of dat zij veel vrienden en familie hebben die hun baby de blijste vind en dat wij geen vrienden hebben…
      Zelfs nog meet 1oo emailadressen kun je die aantallen niet per dag bij elkaar sprokkelen want dan moet je dus ook 90 mensen vinden die dat allemaal wer terug doen enz enz enz..
      Dat ze dan gewoon hun mond houden..maar dan ook nog het lef hebben om ons hier zielig te noemen en bladiebladiebla..dààr kan ik niet tegen!!!
      Gisteravond nog had iemand met ver over de 2000 stemmen het lef om hier te vragen om stemmen te ruilen!!
      Nou van mij dus echt niet he!! Alles boven de 1000 stemmen krijgt niks van mij…

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        is die man gisteren ontslagen op zn werk ofzo…weg connecties….hah

          /  
        1. Sandra

          Ik ben even gaan kijken:
          Dyon vandaag: 14
          Niek vandaag: 15
          Sven vandaag: 20
          Shourya vandaag: 8
          Beua vandaag: 27

          Ahum…need I say more?????

            /  
          1. tante van luna en lotus (tamara)

            dat is pech….stemmachine weg……hihihi

              /  
          2. Sandra

            wat een leuk rijmpje Tamara…hahahaha

              /  
        2. Sandra

          hahaha…ik denk van wel…

            /  
          1. tante van luna en lotus (tamara)

            en dan zeggen wij toedeliedokieeeeeeeee

              /  
          2. Mamma van Ashley

            hahaha, ik had het ook al gezien…hoezo, ik val door de mand??? Nu is het alleen nog te hopen dat alle oneerlijk verkregen stemmen er nog afgetrokken worden door Pampers (of diskwalificatie), dan wordt pas echt een goede top 25 duidelijk!

            En kwam er echt iemand met meer dan 2000 stemmen hier op het forum vragen voor meer stemmen??? Dat noem ik nou zielig! :)

            Stem dan liever op ons meissie ;)

            http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

              /  
          3. tante van luna en lotus (tamara)

            ja echt waar kijk maar bij 22.15
            ga nu op ashley stemmen tot zo

              /  
          4. Mamma van Ashley

            @ tante van luna en lotus,

            het is niet te filmen, meer dan 3000 stemmen en dan nog hier durven komen…zal nu wel moeten zeker, nu de stemmachine haar werk niet meer kan doen, vandaag heeft dit kind nog maar 6 stemmen gehad…gna gna

            Maar voor jullie wel lekker weer een stem erbij!

            Groetjes http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

              /  
  69. Danielle

    Goedemorgen
    Bo heeft nog stemmen over voor iedereen dus wie stemt op ons meissie je krijgt een stem terug!!!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/9854

      /  
      1. Danielle

        Stem 178 is van Bo!

          /  
  70. Sanne

    wat een leuke bezigheid zeg het stemmen, ben al helemaal vergeten dat ik ook nog moet werken hahahah,

    http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

      /  
    1. Sandra

      ooowwwhhh verslavend is dit he???? Ik moet me ook werkelijk van de stoel branden…hahaha maar ik ga ook maar eens wat anders doen…er roepen een strijkijzer, een stofzuiger en een poetslap mijn naam…..:P

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        hey wat hoor ik nou..mijn stofzuiger,strijkijzer roepen ook jou naam…..kun je ff komen???? hahaha

          /  
        1. Sandra

          hahaha…als ik daar nou eens tijd voor had!! :P hahahaha

            /  
      1. Sanne

        sofie heeft een stem terug van dina xxx

          /  
      2. Sanne

        trouwens dat is stem 64 die je van ons heb gehad xxx mama dina

          /  
  71. granny van ZIPPER 7106

    granny van Zipper is weer in the house ;-)
    goeiesmorreges allemaal iedereen weer veel succes vandaag met stemmen . ga nu ff op mn gemakkie mn vaste stem baby’s blijmaken

    http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

    groetjuss Granny van ZIPPER

      /  
      1. mama sofie

        Gestemd!

          /  
  72. mhelwd

    Hallo allemaal
    de volgende hebben allemaal van mij stemmen gekregen:
    Finn 10854: stem nr: 170,171,172
    Shayda 18800: stem nr: 107,108,109
    Dina 19457: stem nr: 282,284,285
    Luciano 19780: stem nr: 522,523,524
    Froukje 2273: stem nr: 166,167,168
    Elano 19187: stem nr: 322,323,325
    Destiny 20687: stem nr: 73,74,75
    Melina 19694: stem nr: 265,266,267
    Fay mare 19659: stem nr: 173,174,175
    Gwen 14741: stem nr: 596,597,598
    Perle 21017: stem nr: 161,162,163

    Als ik nog iemand ben vergeten of iemand wil op mijn meisje stemmen laat hieronder dan een bericht achter.
    dan stem ik zo snel mogelijk als ik kan terug.
    bedankt alvast
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

      /  
      1. mhelwd

        Ashley

        Totaal aantal stemmen: 342
        Aantal stemmen vandaag: 35

          /  
      1. Danielle

        Stem 340 is van Bo
        stem je terug?
        lijstebaby.nl/foto/9854

          /  
        1. mama sofie

          Ja schiet nog niet hard op he met Sofie. Maar ik weet nu hoe het moet: Stemmen ruilen, ook die van de rest van de fanclub van Sofie.

          Gestemd op Lynn Elize

          Groet,
          Anita

            /  
    1. Danielle

      Stem 98 is van Bo!
      Stem je terug?
      lijstebaby.nl/foto/9854

        /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          natuurlijk
          denise stem 139 of 138(2tegelijk binnen) van lotus
          bedankt

            /  
        2. Chantal

          Lotus heeft teruggestemd

            /  
      1. Chantal

        Lotus zal terug stemmen op Lotus

          /  
      1. Chantal

        Karin jouw baby heeft mijn stem.
        Anita, Sofie heeft ook een stem.

          /  
      1. Chantal

        Ik heb teruggestemd

          /  
      1. Fen, mama van Olivia!!!

        Ik had al op Denise gestemd. :-) zie boven!!!

          /  
    1. Chantal

      Olivia heeft mijn stem

        /  
      1. Loesje

        Gelijk teruggestemd, dus stem 137 komt van Larissa

          /  
      1. Loesje

        stem 537 komt van Larissa voor lotus

          /  
    1. Danielle

      Stem 242 van Bo!
      Stem je terug?
      lijstebaby.nl/foto/9854

        /  
      1. Loesje

        477 voor bo van larissa

          /  
      1. Loesje

        102 voor lotus van larissa

          /  
    2. mhelwd

      heb gestemd.
      Larissa

      Totaal aantal stemmen: 244
      Aantal stemmen vandaag: 32
      stem je terug op mijn meisje?
      http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

        /  
      1. Loesje

        392 voor Lynn Elize van Larissa

          /  
      1. Loesje

        533 is van larissa

          /  
  73. Danielle

    Chantal en Danielle Gohl krijg ik ook nog een stem van jullie? Heb op jullie dochters gestemd net
    http://www.blijstebaby.nl/foto/9854

      /  
    1. Chantal

      sorry niet gezien ik stem nu terug.

        /  
    2. danielle gohl

      hoi hoi,

      ik heb al gestemd vandaag op bo, zie boven.
      11 augustus 2010 om 11:46

      hoi hoi,

      stem476 is van denise voor bo,
      wilt u terug stemmen?
      http://www.blijstebaby.nl/foto/1676
      alvast bedankt.

      Maar er staan ook zoveel reacties,hehehe.

      groetjes danielle

        /  
      1. Danielle

        Sorry niet gezien danielle maar idd je kunt het soms niet bijhouden hier

          /  
  74. mhelwd

    ik zag dat ik zoiezo 2 van de vasten hier ben vergeten sorry

    hier zijn dan
    Ashley 14573: stem nr: 538,539,540
    Lotus 14573: stem nr: 342,344,345
    groetjes mama van lynn elize
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
      1. mhelwd

        sorry tuurlijk krijgt Bo een stem van me
        heb haar meteen in mijn favorieten gezet
        Bo

        Totaal aantal stemmen: 482
        Aantal stemmen vandaag: 69
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
      1. mhelwd

        ik zie dat ik keamon ook vergeten ben
        dank je voor je stem
        heb keamon ook in mijn favorieten gezet
        hier stem terug
        Keamon

        Totaal aantal stemmen: 308
        Aantal stemmen vandaag: 28
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
        1. Nicky

          helemaal super dank je wel!

            /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      lynn elize stem 395 van lotus
      heb het genoteerd, dadelijk met mijn ander mail
      nog 2 stemmen erbij…komt goed.laat het je weten!
      groetjes tamara

        /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        lynn elize 412 en 415 erbij van lotus

          /  
        1. mhelwd

          dank je

            /  
  75. Jessica Stiens

    Hoi hoi allemaal!
    Ik heb ook een rondje gedaan:

    Melina 19694 stemnr:268
    Zipper 7106 stemnr: 482
    Ashley 20895 stemnr: 339
    Luciano 19780 stemnr: 529
    Lotus 14573 stemnr 534
    Lynn Elize 20234 stemnr: 387
    Silvio 17854 stemnr: 304
    Sidney 17464 stemnr:172
    Damon 14304 stemnr: 68
    Ferre 21059 stemnr: 172
    Sem Luca 13119 stemnr 179
    Sylvan 14556 stemnr: 397
    Chanaya 10982 stemnr: 165
    Finn 10854 stemnr: 173

    Dat was em voorlopig weer ff.
    Ik kom straks weer terug om nog wat uit te delen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/2273

    groetjes Jessica en Froukje

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      froukje 175 van ons!
      groetjes tamara en lotus

        /  
    2. Rianne

      Bedankt voor je stem!
      196 is van Sylvan voor Froukje.

        /  
  76. Karin

    Pff ik hou het allemaal niet meer bij.
    Ik heb vandaag in ieder geval al op de volgende gestemd:
    Sylvan 369,375,399
    Shayda 101
    Fay Mare 168
    Zipper 439, 444, 486
    Keano 744 753 809 wow jij gaat hard!
    Dayne 248 of 249
    Froukje 164
    Rosanne 277
    Lotus 480, 535 vliegt ook omhoog!
    Sem Luca 164
    Olivia 234 of 235
    Gwen 600 (!), 602 super al over de 600
    Quinten 542
    Luciano 530, 531
    Lotus 102 (met bloem in haar)

    Wie ben ik nog vergeten of wie heeft er nog een stem voor Melina?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

    Kijk straks weer wie zijn linkje heeft achtergelaten. Smakelijk eten allemaal!

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      melinaaaaa 276 of 277 van lotus
      helllp kan het niet meer bijhouden haha
      groetjes tamara

        /  
    2. mhelwd

      je bent Lynn elize nog vergeten :-) :-)
      je hebt van mij in ieder geval deze gekregen:
      Melina 19694: stem nr: 265,266,267
      http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

        /  
  77. patricia

    hoi hoi
    als jullie op mijn baby, DEMI stemmen:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/9536

    Dan stem ik op die van jullie, ik heb de nummers opgeschreven.
    Mijn baby kan echt nog wat steun gebruiken!

    alvast bedankt!
    Patricia

      /  
        1. Jean-Paul Emmelot

          Hallo Loesje Stem 247 is van Gwen uit Vleuten als je nog stemmen hebt geef maar ik wel.
          Groet.
          http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

            /  
  78. Sandra

    @ mhelwd…
    bedankt voor je stemmen..maar je hebt per ongeluk de link van Luciano daarboven onder je bericht gezet!!!
    Groetjes Sandra

      /  
    1. mhelwd

      bedankt dat je zo goed oplet had ik niet eens gezien
      je wordt hier soms helemaal gek haha

        /  
      1. Sandra

        Hahaah..ja echt he?? Ik had gisteren per ongeluk mijn hyves-link hier neergepland door al dat gecopieer en geplak ..:P

          /  
        1. mhelwd

          ja ik zag het ja… maar volgens mij heeft liesbeth die er wel voor je afgehaald.

            /  
          1. Sandra

            wauw wat een service…ik was al bang dat ze met die vele berichten hier niet zou zien..
            Bij deze; hartelijk bedankt Liesbeth!!!

              /  
  79. mhelwd

    eventjes hier opnieuw mijn berichtje
    dankzij een goed oplettende hier ik had de verkeerde link er onder staan:
    Hallo allemaal
    de volgende hebben allemaal van mij stemmen gekregen:
    Finn 10854: stem nr: 170,171,172
    Shayda 18800: stem nr: 107,108,109
    Dina 19457: stem nr: 282,284,285
    Luciano 19780: stem nr: 522,523,524
    Froukje 2273: stem nr: 166,167,168
    Elano 19187: stem nr: 322,323,325
    Destiny 20687: stem nr: 73,74,75
    Melina 19694: stem nr: 265,266,267
    Fay mare 19659: stem nr: 173,174,175
    Gwen 14741: stem nr: 596,597,598
    Perle 21017: stem nr: 161,162,163

    Als ik nog iemand ben vergeten of iemand wil op mijn meisje stemmen laat hieronder dan een bericht achter.
    dan stem ik zo snel mogelijk als ik kan terug.
    bedankt alvast
    ik zag dat ik zoiezo 2 van de vasten hier ben vergeten sorry

    hier zijn dan
    Ashley 14573: stem nr: 538,539,540
    Lotus 14573: stem nr: 342,344,345
    groetjes mama van lynn elize
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
  80. Sandra

    @ Karin en @ mhelwd: jullie hebben er beide 3 stemmen bij!!
    Groetjes Sandra

      /  
  81. Mariska

    Elano (1x), Ashley (2x), Elijah (1x), Froukje (1x, bedankt!), Gwen (1x), Luciano (1x), Lynn Elize (3x, bedankt!), Lotus (1x), Perle (1x), Zipper (1x), Melina (1x) en Keano (3x) hebben weer hun stemmen gehad. Heb nog stemmen over!

      /  
    1. Mamma van Ashley

      @ Mariska,

      bedankt! Kun je je linkje nog even doorgeven, dan kan ik ook weer terugstemmen! :)

        /  
    2. Fen, mama van Olivia!!!

      HOi MAriska,

      Heb je ook een stem over voor Olivia?
      http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
      als je je link achter laat stem ik terug!
      dank je wel!

        /  
    3. tante van luna en lotus (tamara)

      wil je er graag 1 teruggeven..linkie…
      en welke lotus? zijn er ondertussen 3 pffff

        /  
  82. Fen, mama van Olivia!!!

    Heeft iemand nog een stem voor mijn meisje Olivia!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    Ik stem zeker terug!

    meisjeOlivia?

      /  
      1. Fen, mama van Olivia!!!

        Had volgens mij al op Lotusgestemd, maar ze heeft mijn stem nog een x gekregen!;-)

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          ja kan kloppen via haar mama(komt ook heel af en toe)
          maar ok daar heb je dan ook een stem van gekregen dus het is niet in je nadeel….pfffff wat een zin haha
          groetjes tamara

            /  
  83. Fen, mama van Olivia!!!

    Larissa heeft mijn stem gekregen! jij ook bedankt!
    Verder nog iemand die op mijn meissie wil stemmen?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585

      /  
      1. Fen, mama van Olivia!!!

        heb net teurggestemd op Lyn!

          /  
      1. Loesje

        jean-paul 616 is van Larissa

          /  
  84. Jessica Stiens

    was ik weer!

    Lynn Elize 20234 stemnr: 413 en 416
    Bo 9854 stemnr: 489
    Larissa 15316 stemnr: 249

    Allemaal weer wederom bedankt!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/2273

      /  
      1. tante van luna en lotus (tamara)

        en van ons nog 412 en 415…zoals beloofd!

          /  
    1. Sandra

      Sjeeeeessss…alsof die 150 stemmen er nog toe doen, dat is peanuts hahaha…je hoort ze niet over de 1200-1800 stemmen midden in de nacht….
      Dat is niet de kern van het frauderen…die 1000-en stemmen echter wel…

        /  
  85. ilse

    kan iemand mij vandaag nog naar de 60 stemmen helpen??????
    natuurlijk stem ik terug….

    http://www.blijstebaby.nl/foto/4850

    bedankt namens Yinthe

      /  
      1. ilse

        hoi
        net stem nr 427 gegeven.
        groetjes
        ilse

          /  
      1. ilse

        hoi,
        net stem 255 aan olivia gegeven.

        groetjes ilse

          /  
      1. ilse

        hoi,

        stem 309 voor jullie meisje…

        groetjes ilse

          /  
      1. ilse

        en stem 322 voor Keamon…
        groetjes ilse

          /  
  86. mhelwd

    wie heeft er nog stemmen over voor mijn meisje?
    ik heb al aardig wat weggegeven maar heb nog een aantal over
    ik stem terug
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
      1. mhelwd

        heb weer op je gestemd.(ondertussen stem 4 van mij :-) )
        Gwen

        Totaal aantal stemmen: 618
        Aantal stemmen vandaag: 91
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
          1. Fen, mama van Olivia!!!

            Yep gestemd!

              /  
      1. mhelwd

        en weer een stem terug
        je hebt wel mijn link erbij gezet :-)
        Larissa

        Totaal aantal stemmen: 256
        Aantal stemmen vandaag: 44
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
        1. Jessica Stiens

          Stem voor Dayne!
          Wat een schatje…

          Groetjes jessica

            /  
      1. Fen, mama van Olivia!!!

        Dank je! heb op Froukje gestemd en ook Op Dayne!

          /  
  87. Loesje

    Nog mensen een stem over voor Larissa?
    Heb ook nog steeds stemmen over hoor.

      /  
        1. Loesje

          bedoel 278

            /  
    1. mhelwd

      ik heb gestemd
      Kai Van Oossanen

      Totaal aantal stemmen: 217
      Aantal stemmen vandaag: 23
      stem je terug op mijn meisje?
      http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

        /  
  88. Maurice

    Wie heeft er nog een stem over voor Quinten?

    http://www.blijstebaby.nl/foto/18736

    P.S. Mocht je al gestemd hebben bedankt en ik ga nu checken wie en stem uiteraard terug, als je die niet al hebt gehad ;)

      /  
    1. Kirsten

      Ik weet het ook niet meer…. hahaa

      Als je nog op Dayne kan stemmen krijg je er natuurlijk 1 terug!

      http://www.blijstebaby.nl/foto/21277

        /  
    1. mandy

      jij hebt wel genoeg stemmen

        /  
      1. mandy

        stem 596 van silvio op naar de 600!!!!

          /  
    2. tante van luna en lotus (tamara)

      Dit meen je toch niet he!!!!!!!!
      stemmachines eruit en nu zijn wij goed….Sorry je hebt wel lef!!!!
      En kom nu niet aan met wij hebben ze op een eerlijke manier gekregen……no way!!!! hier is iemand uit de top 25 verschenen en heeft alles eerlijk toegegeven RESPECT

        /  
      1. Linda

        Die iemand uit de top 25 die alles toegaf was ik!
        Ze gaan alle onechte stemmen eruit halen, dus mijn meisje…die er niks aan kan doen…kan wel wat echte stemmen gebruiken, vind je ook niet?

          /  
        1. debora

          uhh waarom liet je dat toe dan? ik denk eerder dat jullie allemaal uit de wedstrijd worden gehaald?

            /  
          1. Sandra

            Toegeven of niet jij hebt voorlopig genoeg stemmen en je meisje kan er inderdaad niks aan doen dat jij het risico hebt genomen om vals te spelen en wie zich brand moet maar op de blaren zitten.
            Jij en alleen jij hebt dit je eigen kind aangedaan ( en ook onze kindjes ) dus probeer nu maar niet op ons gevoel in te werken.
            Wij kunnen de stand die jij nu hebt nooit meer bijhalen en daabij hoop ik dat je verwijdert gaat worden. Die veraantwoordelijkheid ligt geheel bij je zelf!!!

              /  
        2. tante van luna en lotus (tamara)

          degene die hier alles toegaf was een man en had een zoontje!

            /  
        3. tante van luna en lotus (tamara)

          dat was jij niet maar een man met een zoontje!!!!

            /  
      1. Sanne

        stem 259 is van dina xx

          /  
      1. mandy

        thanks stem 258 van silvio!! op naar de 300

          /  
      1. mandy

        stem 599 van silvio!!!

          /  
      1. mandy

        stem 627 van silvio thanks

          /  
      1. ilse

        Hoi,

        je krijgt vanavond een stem terug, mijn stemmen zijn op maar de opa van Yinthe heeft er nog 9, en hij gaat zodra hij achter de computer zit op Rosalie stemmen. Dus hij komt gegarandeerd. let maar op.

        dank je voor jou stem

          /  
      1. ilse

        je krijgt vanavond een stem terug, mijn stemmen zijn op maar de opa van Yinthe heeft er nog 9, en hij gaat zodra hij achter de computer zit op jullie blije baby stemmen. Dus hij komt gegarandeerd. let maar op.

        groetjes ilse

          /  
      1. ilse

        je krijgt vanavond een stem terug, mijn stemmen zijn op maar de opa van Yinthe heeft er nog 9, en hij gaat zodra hij achter de computer zit op Rosalie stemmen. Dus hij komt gegarandeerd. let maar op.

        groetjes ilse

          /  
        1. ilse

          sorry, moest niet rosalie zijn maar word ook een stem voor melina

            /  
  89. Linda

    Weten jullie wat nu niet meer eerlijk is?

    Dat er niet meer meerdere keren vanaf 1 pc gestemd mag worden. Er staat toch duidelijk dat je PER PERSOON mag stemmen en niet PER COMPUTER….

    Ik zal uitleggen: Het begon met stemmen voor mijn vriend, die zelf geen pc heeft, voor mijn ouders, die er niet uitkwamen, voor mijn oma die ook geen pc heeft, voor 3 vrienden, die geen internet hebben…en die EERLIJKE stemmen, kan ik nu ook niet meer geven.

      /  
    1. mandy

      Wil je wat bekennen????

        /  
      1. Linda

        Heb ik al gedaan hoor, lees maar terug…het liep wat uit de hand zullen we maar zeggen…

          /  
    2. debora

      nou,, die waren volgens mij niet eens heel bruikbaar. gezien die duizenden stemmen die je al hebt?

        /  
    3. Sandra

      hou toch op met die smoesjes…jij bent nu dus gestraft…zoals ik al zei: WIE ZIJN BILLEN BRAND MOET MAAR OP DE BLAREN ZITTEN!!!!

        /  
      1. Linda

        Dat zijn geen smoesjes, je mag bij me langskomen, bellen, uitschelden, alles, maar zo is het echt begonnen en uiteindelijk maakte de gelegenheid de dief, vooral omdat je ziet hoe anderen je voorbij gaan en dat wil je ook niet en het leek gewoon alsof er niks aan gedaan zou worden. En nogmaals; als ik op deze manier zou hebben gewonnen, had ik dat geld wel aan een goed doel geschonken, omdat ik echt wel een geweten heb.

          /  
        1. Sandra

          Bladiebladieblabla…dat geld is niet om jou om te vergeven…dat is voor het kind dat wint…voor op zijn of haar rekening of ben je dat voor het gemak even vergeten?????
          Bij mij worden geen zoete broodjes gebakken ik ben niet achterlijk!

            /  
        2. mama van 2 kinderen

          aan een goed doel gegeven
          laat me niet lachen

            /  
    4. Jessica Stiens

      je gaat me toch niet vertellen dat je die 3000 stemmen hebt gekregen door te stemmen voor je fam en vrienden waar de pc niet van werkt of er niet is etc etc…..

        /  
      1. Linda

        Nee, ik denk dat ze er zo’n 2000 stemmen van af gaan halen als ze niet helemaal verwijderd wordt

          /  
        1. Jessica Stiens

          dan hou je nog 1000 stemmen over!
          ik mag blij zijn als ik aan het einde van deze actie de 300 heb gehaald!!!!
          Maar ik weet dat ik het op een goede manier heb gedaan.
          En ik kan mijn dochter nog steeds in haar ogen kijken.

            /  
        2. tante van luna en lotus (tamara)

          Ze moeten er alle stemmen afhalen en je uit de wedstrijd zetten,leuk voor die mensen die wel eerlijk op jullie kindje gestemd hebben…wat respectloos!!!!

            /  
    5. Sandra

      Mensen trap er toch niet in in die zoete broodjes die zij probeert te bakken…zij heeft net zo goed een stemmachine of iets dergelijks gebruikt!!!
      Jullie weten uit eigen ervaring hoeveel tijd en moeite er in het stemmen gaat zitten!!!!
      Al heb je 100 emailadressen dan nog kom je niet bij haar stem-aantal uit!!
      Dan moet je dus ook 90 mensen hebben die allemaal meedoen en terugstemmen!!
      Ben dit gezeik zo zat…

        /  
      1. Linda

        Sandra, ik heb het wel zelf gedaan. Ik ben maar een doodgewone huismoeder met geen verstand van computers, maar wel een paar akelig snelle vingers, want ik ben datatypiste geweest… Ik heb er uren en uren en uren ingestoken en mijn huishouden verwaarloosd. Je kunt me gewoon bellen op 0622873403 als je daar behoefte aan hebt. Niks zoete broodjes, wat je ziet is wat je krijgt bij mij.

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          zozozozo datatypiste

            /  
        2. Sandra

          En je blijft maar doorgaan…je bent net zelf een klein kind met je gezeur..ik heb geen behoefte aan contact met jou..jij hebt je billen gebrand en ga nu maar eens eindelijk op die blaren zitten..is wel zo lekker rustig..ik heb en zal geen meelij krijgen met mensen zoals jij…en al jullie smoesjes…nog maals : IK BEN NIET ACHTERLIJK!!! verder reageer ik niet meer op jou en ga je compleet negeren want jij hebt een plank voor je hoofd!!
          Mensen als jullie hier in trappen…nou sorry hoor…jullie moeten het zelf weten maar wat mij betreft is hier niemand welkom met 1000-en punten!!

            /  
          1. Linda

            Toch daag ik je uit me te bellen en langs te komen zodat ik je kan laten zien hoe ik dit deed en dat dat niets met een stemcomputer te maken heeft dat iedere tuthola op de hoek van de straat had kunnen doen wat ik deed, maar dat ik er bij toeval OVERIGENS NA EEN TIP VAN EEN MAN DIE OP DEZE WEBSITE IN EEN BLOG DAAR WAT OVER ZEI !!! achter ben gekomen HOE

              /  
    6. tante van luna en lotus (tamara)

      wat mij betreft toedeliedokieeeee

        /  
  90. mama van 2 kinderen

    Hoi,

    pamers geeft stemfraude toe zie boven op deze site

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      goed nieuws voor Linda (zie boven)
      kan guus geluk weer achter de stemcomputer!!!!!!!

        /  
      1. Linda

        Nogmaals; er is bij mij geen sprake van een stemcomputer. Had gewoon wat meer emailadressen en voor wie het niet gelooft, mag gewoon bij me thuis komen kijken hoe ik dat deed hoor (hoewel ik het nu niet meer voor kan doen op de website want die mogelijkheid is er niet meer)

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          wij hebben hier ook allemaal meerdere emailadressen….en zijn er dag en nacht mee bezig (gezellig) en hebben gemiddeld 300 stemmen na 8 dagen….en datatypiste ben ik nog….

            /  
          1. Linda

            Tamara, het is ECHT zo; ik, en ik alleen heb me hier suf zitten typen. Je hoort mijn verhaal vanavond ook bij editie NL…

              /  
  91. debora

    nouja heeft er nog iemand een stem over voor rosalie? ze is nu wakker maar als ze weer slaapt zal ik terugstemmen! tot straks !
    http://www.blijstebaby.nl/425

      /  
  92. Marinda

    wie o wie heeft er nog een stemmetje over voor mijn lieve, blije Sem Luca? http://www.blijstebaby.nl/foto/13119
    Laat ff weten dan stem ik terug!

      /  
      1. Marinda

        Bedankt!! stem 600 voor Rosalie van Sem Luca!

          /  
      1. Marinda

        stem 311 voor Silvio van Sem Luca!!

          /  
      1. Marinda

        Oh sorry had ik niet gezien ;-) , maar bedankt!
        Heb net teruggestemd stem 194 voor Froukje van Sem Luca!
        http://www.blijstebaby.nl/foto/13119

          /  
  93. Liesbeth Kombrink Auteur

    Zo. Na bijna twee uur ben ik bijgelezen. Wat een reacties! Inmiddels heb ik een nieuw blogje geschreven Pampers geeft stemfraude toe http://zwanger.blog.nl/algemeen/2010/08/11/pampers-geeft-fraude-blijste-baby-van-nederland-toe-verkiezing Maar eigenlijk wisten we dat al na gisteren natuurlijk. En nog iets. Tussen de reacties hebben enkelen van jullie gevraagd of ik persoonlijk te mailen ben. Ja natuurlijk: [email protected] Kun je gebruiken als je wilt dat ik een reactie van de weblog haal. Als je bijvoorbeeld denkt .. oeps .. dat had ik beter niet kunnen schrijven! Ben blij dat het hier zo gezellig blijft, ondanks dat het er af en toe heet aan toe kan gaan. Ik blijf het zoveel mogelijk volgen. Maar ik heb naast deze website ook nog een leven ;) En vanavond allemaal kijken naar Editie NL he .. komt Rasha van Boze Ouders in als het goed is. Er worden vanmiddag televisie-opnamen gemaakt bij haar thuis!

      /  
  94. Maurice

    Ik wil niet persimitisch doen, maar als je ook goed leest, wordt er alleen iets gedaan indien het wordt ontdekt. De stemmen die als fraude worden gezien worden verwijderd. Maar dan kan ik nu al melden dat er ook bij mij zeer waarschijnlijk stemmen gaan verdwijnen. Collega’s van mij hebben gestemd op het werk. Daar is 1 IP adres voor duizenden werknemers, terwijl dit eerlijke stemmen zijn. Nee niet alle collega’s gevraagd te stemmen ;) Anders zou ik er wel meer hebben als ze allemaal zouden stemmen :P Maar goed blijft een feit dat zoals het nu is nooit bekend zal zijn of de winnaars ook terechte winnaars zijn. ZO en nu weer verder met checken wie nog een stem van mij tegoed heeft ;)

    http://www.blijstebaby.nl/foto/18736

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Maar .. Als iemand een week lang honderden stemmen per dag kan vergaren en nadat het lek gedicht is ineens maar hooguit enkele tientallen dan heeft Pampers daarmee het bewijs dat er gefraudeerd is. Dat snapt zelfs een digibeet! Dus ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. Het onderzoek is nog niet afgerond!

        /  
      1. fen

        HOi Liesbeth,

        zag iets staan over Editie NL maar kan het niet meer terugvinden. Waar staat het? Trouwens Mattheyz- Ferdinand doet niet meer mee zag ik.

          /  
        1. Liesbeth Kombrink Auteur

          Vanavond in EditieNL doet Rasha van Boze Ouders haar verhaal. Er zijn vanmiddag opnamen gemaakt bij haar thuis. Als het goed is worden ze vanavond rond 18.15 uur uitgezonden.

            /  
  95. Linda

    Beste mensen,
    gisteren geef ik eerlijk toe dat ik niet helemaal eerlijk ben geweest. Anderen van jullie ook, maar stemden met ‘maar een paar’ verschillende e-mail adressen. Wie bepaalt er dan waar die grens ligt? Ben ik dan fouter omdat ik een paar adresjes meer heb aangemaakt dan een ander? Of verwijten we nou allemaal potten terwijl de ketels zwart zien?

    Ben ik eerlijk, krijg ik nog de wind van voren.

    Zo krijg je RESPECT omdat je eerlijk bent en zo wordt je met de grond gelijk gemaakt.

    Mijn mening is:

    Overnieuw beginnen met die wedstrijd en daarbij de verplichting opleggen om op 10 verschillende babies te stemmen, zodat het ook weer niet mogelijk is dat de baby wiens ouders toevallig de meeste vrienden hebben zal winnen, want dat is ook geen eerlijke wedstrijd.

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      TE LAAT!!!!

        /  
    2. mama van 2 kinderen

      spelregels waren 1 keer stemmen per dag via email/ip adres

      toen mensen erachter kwamen dat er met meerdere email adres konden stemmen hebben zij daar misbruik van gemaakt

        /  
    3. tante van luna en lotus (tamara)

      nog ff voor de duidelijkheid…dat was jij niet die er hier eerlijk voor uitkwam en het was niet gisteren maar eergisteren,het was een man met een zoontje…..

        /  
      1. Linda

        Wat is dit dan?:

        Geplaatst door Linda op 10 augustus 2010 om 19:53
        Beste mensen, ik kom hier toegeven dat ik niet helemaal eerlijk bezig ben geweest $. Maar weet je? Als je ziet dat anderen oneerlijk stemmen verkrijgen, dan wil je graag weten hoe en als je dat dan ontdekt, dan ga je het ook maar doen, omdat tot nu toe leek dat er toch geen gehoor werd gegeven aan klachten. Je gunt je kindje toch alles en als er dan een manier is waarop je je geforceerd voelt dat te doen, dan doe je dat maar. Bovendien moet ik daar in mijn geval aan toevoegen dat ik onverwacht zwanger ben geraakt, terwijl ik in een uitkeringssituatie zit die zelfs zo benard is dat ik mijn huur niet meer kan betalen en daarvoor wmo krijg van de gemeente met verhuisverplichting (maar dat valt niet mee en ondertussen zit je mooi in de shit). Ik had mezelf al voorgenomen dat wanneer ik zou hebben gewonnen, ik het bedrag zou doneren aan stichting Kika (heb ik om me heen ook aan iedereen verteld die het horen wou en mensen die me kennen weten dat ik dat ook werkelijk zou doen)…maar de luiers had ik wel heel graag willen hebben, want ze verslijt ze bij het leven en ik kan er financieel haast niet tegen op.
        Ik heb wel al die tijd in ieder geval ook op andere kindertjes gestemd , dus mochten er ouders zijn die denken dat hun kleintje ineens erg hard ging, dan kan ik dat weleens geweest zijn en ik hoop dat jullie daarvan dan geen hinder ondervinden tijdens het nakijken.
        Antwoord op deze reactie

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          mijn excuses.. deze had ik niet gezien…

            /  
  96. Jessica Stiens

    Ik stop er weer ff mee en ik kom later terug.
    Duty calls!
    Voor nu bedankt en tot laterzzzzz
    http://www.blijstebaby.nl/foto/2273

    Groetjes jessica en froukje

      /  
  97. Karin

    Ja het gaat hard met de reacties.
    Hoop dat ik iedereen teruggestemd heb.
    Mocht ik nog iemand vergeten zijn of kun je nog stemmen gebruiken, laat het even weten via een reactie op dit berichtje.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

    Ik heb vandaag ook gestemd op:

    Demi 67
    Larissa 246
    Lynn Elize 429, 430
    Yinthe 49 en 50 Hoera gehaald!
    Lotus 645 !!wow daar dromen wij van :-)

    Wie ben ik vergeten of wie wil er nog een stem?
    Ga zo even naar buiten, het zonnetjes schijnt. Maar ik reageer zodra ik weer terug ben.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
  98. angelique

    mijn mopje heeft nog erg weinig stemmen,vooral doordat de eerste 3 dagen niet op de site te komen was.nu heeft niemand nog zin in mijn vraag of ze een stem willen geven aan mn kleine meid.
    wie is er nog zo gul om er 1 weg te geven aan mijn mooie trots?
    dit is stacey:
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20883

      /  
      1. angelique

        stem 637 van moi!

          /  
      1. angelique

        stem 316 van mij!

          /  
      1. angelique

        ik heb terug gestemd!

          /  
      1. angelique

        merci er staat er eentje bij!

          /  
      1. angelique

        floor heeft er eentje terug van ons!

          /  
  99. Linda

    Ik kwam hier in het begin nog iedereen helpen door ze te adviseren google chrome te gebruiken. Heb ook stemmen uitgebracht op jullie kindjes. En zelfs na de ontdekking dat je meermalen kan stemmen, ben ik blijven stemmen ook op andere kindjes…dus als er bij jullie ook stemmen gaan wegvallen dan weet je dat ze waarschijnlijk ook bij mij vandaan gekomen kunnen zijn…

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      maakt niet uit…wij hebben elkaar

        /  
      1. Sandra

        Als je dat maar weet ;-)
        Volgens mij denken ze dat hier allemaal geranium-mama’s zitten die de koeien nog motten melken en de verkens vrèten motten gèven en niet zelf na kunnen denken…grijns…..
        Koffie en vlaai dan maar weer? :D

          /  
        1. granny van ZIPPER 7106

          hahahahah de vlaai komt mn strotttttje uit . btw welke smaak hebben we vandaag ?

          http://www.blijstebaby.nl/foto/7106 groetjuss Granny van ZIPPER

            /  
    2. mama van 2 kinderen

      op jullie kindjes

      mijn kindje niet hoor

      dus geen jullie zeggen

        /  
  100. Kirsten

    We zullen moeten afwachten wat er gaat gebeuren… Het meest eerlijke zou denk ik gewoon zijn om een jury te laten kiezen en helemaal niet laten stemmen.
    Maar goed dat is nou eenmaal niet zo.

    Gr Kirsten

      /  
  101. Gemma

    goede middag mensen,

    ik ben er ook weer even om stemmen uit te delen en te ontvangen natuurlijk

    wie heeft er nog een stem over voor mijn meisje
    http://www.blijstebaby.nl/21017

      /  
      1. Gemma

        bedankt voor je stemmen
        stem 434 komt van ons voor lynn elize

          /  
      1. Gemma

        stem 541 voor luciano komt van ons

          /  
      1. Gemma

        stem 630 voor gwen is van perle

          /  
      1. Gemma

        stem 333 is van perle voor rosanne

          /  
  102. Yvette

    Wil er ook iemand op mijn lieve Len stemmen?
    Ik heb een late start gemaakt, omdat de stemcodes dagen niet doorkwamen. Ik wil nu wat in halen . Wie helpt?
    Ik stem graag terug!

      /  
    1. mandy

      Wat is je link dan stem ik graag op je kleine!!

        /  
      1. Gemma

        stem 313 is voor silvio

          /  
    2. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Yvett stem 68 of 69 is van Gwen uit Vleuten Kwamen weer twee stemmen achter elkaar Heb je ook nog een stem
      Thanks.
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

        /  
      1. Yvette

        super bedankt. Ik woonde tot vorig jaar september in Reuver :) .Extra leuk

          /  
        1. Sandra

          Heey wat leuk!! jammer dat je er nu niet meer woont haha.. ik woon hier pas vanaf oktober 2009 ;-) en bevalt me prima!!!

            /  
          1. tante van luna en lotus (tamara)

            hey sandra..mijn stofzuiger roept ook jou naam…hihi

              /  
      1. Yvette

        bedankt, heb teruggestemd

          /  
      2. mhelwd

        heb op rosanne gestemd:
        Rosanne

        Totaal aantal stemmen: 335
        Aantal stemmen vandaag: 67
        stem je terug?
        http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

          /  
        1. marleen, mama van rosanne

          Lynn Elize
          Totaal aantal stemmen: 436
          Aantal stemmen vandaag: 66

          een stem erbij van ons,en bedankt
          groetjess

            /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          stem je wel terug?

            /  
          1. tante van luna en lotus (tamara)

            oeps moet hier niet staannnn

              /  
      1. Yvette

        bedankt heb gestemd, Lotus is een mooie naam

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          dank je vind ik ook

            /  
    1. debora

      jullie hebben allemaal een stem van mij erbij !

        /  
  103. fen

    Ik wil toch nog iets kwijt.
    Het loopt behoorlijk uit de hand lees ik. Onze kinderen zouden zich voor ons allemaal moeten schamen!Alle normen en waarden lijken te vervagen. Ik lees over lelijke kinderen en ouders die onderhand uitgescholden worden. Waar gaat het over???

    Ik vind, een beetje stelen is ook stelen. Dus, als je niet met meerdere email adressen vanaf 1 ipadres mag stemmen dan moet je dat niet doen. Ik weet dat het ontstaan is nadat die mensen 100-en stemmen kregen, maar ook dat is niet correct.Ik dacht al dat het niet mocht tot iemand hier tegen mij zei dat het wel mocht. Ik heb toen 1 dag met een paar adressen gestemd, en gister ben ik weer begonnen. Vandaag nogmaals gevraagd en te horen gekregen dat het mocht, totdat ik Telegraaf bericht las. Dus ik doe het niet meer en zal wel wat stemmen kwijtraken, maar het zij zo.
    Ik heb vanochtend gestemd vanaf mijn werk en kan nu stemmen vanaf huis en zo hoort het ook. Dus, of je nou 100 stemmen vergaard met meerdere adressen of tientallen, dat maakt niet uit. Er zijn namelijk ook ouders die het helemaal volgens de regels doen en maar met 1 email adres stemmen. En die worden zo ook weer benadeeld.
    Laat een jury gewoon beslissen. Dit gaat niet om het leukste kind, maar om de ijverigste ouder!
    Wie een eerlijke stem wil kan die van mij krijgen. ik heb er 9 weg te geven.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/8585 en Olivia ontvangt graag eerlijke stemmen terug!

      /  
    1. Yvette

      Je hebt gelijk maar de ict had dit makkelijk kunnen zien aankomen.Ze moeten er iets op vinden dat het maar op 1 computer kan oid. Ik ben het er ook mee eens dat de jury een top 25 moet uitkiezen en dat we daar dan 1 stem per persoon op kunnen zetten (en niet je eigen kind).Met een beloning als we die stem uitbrengen. Het is maar een idee…..
      Tot die tijd probeer ik het op deze manier:
      http://www.blijstebaby.nl/foto/21257

        /  
      1. Linda

        Op 1 computer zou hem ook niet worden; want dan kunnen anderen dus ook niet meer voor jou komen stemmen bij jou thuis als ze zelf geen pc hebben. Ik ken zat mensen die geen pc hebben of in ieder geval geen internet en die kunnen dan niet stemmen.

          /  
      2. Henk

        Het is voor een website kinderlijk eenvoudig om ervoor te zorgen dat je maar 1x per IP-adres kan stemmen. Er zijn legio websites die dat gebruiken. P&G heeft er blijkbaar bewust voor gekozen om dat niet te doen. Sterker nog, ze zijn in de reglementen daar erg vaag over.
        Lijkt me een duidelijk geval van de kat op het spek binden…

          /  
        1. fen

          Hoi Henk,

          Ik heb nog een x in de reglementen gekeken en daar staat toch 1 ip adres in. Ik werd ook aan het twijfelen gebracht doordat er staat 1 ipadres/emaildres, maar nu met dat artikel, is het toch niet de bedoeling dat je met meerdere emailadressen vanaf 1 ipadres stemt. Of het nu voor je schoonmoeder is of zelf een zooitje aanmaakt.

            /  
    2. Linda

      Quote: Dit gaat niet om het leukste kind, maar om de ijverigste ouder!

      Je slaat de spijker op zijn kop!

        /  
    1. mhelwd

      hoi ik weet niet of je het gezien hebt of al terug gestemd hebt?
      ik heb in ieder geval vanmorgen op je gestemd
      Dina 19457: stem nr: 282,284,285
      groetjes
      http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

        /  
      1. Sanne

        stemmen zijn eerder deze middag terug geven echter weet ik door de snelheid van het stemmen niet meer welke nummers ik terug geven heb (zit namelijk ook op het werk)

          /  
        1. mhelwd

          maakt niet uit hou het ook niet meer bij
          maar in ieder geval bedankt

            /  
      1. Sanne

        stem terug namens baby Dina

          /  
      1. Sanne

        stem terug xx Dina

          /  
  104. rachel

    het is al lang geen wedstrijd meer bij de meeste mensen is de lol er vanaf en zij kunnen beter zelf de blijste baby kiezen

    wedstrijd met frauders en ook nog door kunnen stemmen

    bij pampers gaat het gewoon om te stunten en dat is ze aardig gelukt ook

      /  
  105. janine

    eindelijk zijn ze het aan het onderzoeken,
    zag dat er 1 wel 640 stemmen op 1 dag had..
    je kan mij veel wijs maken maar dat niet.
    En nu maar hopen dat de wedstrijd op een juiste manier verloopt.

    iedereen succes. en k zal stemmen!!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/4849

      /  
      1. fen

        Dank je! Dayne heeft er ook 1 terug! Eerlijke stemmen zijn wel schaars merk ik! :-)

          /  
    1. janine

      heb gestemd

        /  
      1. fen

        Dank je Janine!
        Laat je link achter en ik stem terug!

          /  
  106. fen

    Ja, dus blijkbaar zijn er geen eerlijke stemmen hier meer te verdelen. Tenzij je nieuw komt op de site.
    Misschien wordt het dan ook voor de andere tijd om na te denken en niet alleen mensen zoals Linda aan te vallen.
    Iedereen wil koste wat het kost veel stemmen krijgen, en maakt blijkbaar ook niet uit of het helemaal eerlijk is.

      /  
  107. Linda

    Ik ga van mijn baby weer de blijste baby maken…door al dit gedoe en de tijd die erin is gaan zitten, heb ik niet alleen mijn huishouden, maar ook haar wat minder aandacht gegeven dan ze verdient. En alle andere ‘veelstemmers’ zouden hetzelfde moeten doen. Niet de wedstrijd, maar je kindje staat voorop!

      /  
  108. rachel

    het is een loterij 1 van de 20.000 babys
    gaat negens meer over

      /  
    1. Linda

      Het zou 1 op de ca 3000 babys moeten zijn; de rest is te oud om nog baby genoemd te mogen worden. Het is ook appels met peren vergelijken; guitige ronde babytjes met rondlopende dreumesen en peuters. En dan al de foto’s waarop niet gelachen wordt en dan nog al die fotos waarop kinderen onder het eten zitten; leuk voor de eerste hapjes wedstrijd van Olvarit, maar met een blijste baby heeft het niet veel te maken.

      Ik zeg: systeem goed maken. Overnieuw beginnen en foto’s die niet relevant zijn om blijste baby te worden eruit knikkeren.

      Zo..nu mijn kindje aandacht geven

        /  
  109. fen

    Hoi Liesbeth,

    Ik zag iets staan over Editie Nl maar kan het niet terugvinden. waar staat het? En ik zag dat Racha haar zoontje uit de wedstrijd heeft gehaald.

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      @ Fen: Vanavond in EditieNL komt Rasha van Boze Ouders aan het woord. Er zijn (als het goed is) vanmiddag tv-opnamen gemaakt bij haar thuis. De uitzending begint om 18.15 uur maar ga me niet slaan als het onderwerp er niet in zit he ;)

        /  
  110. mhelwd

    Ik hou er voorlopig voor vandaag er mee op. misschien kom ik vanavond nog terug kom als de kleine meid slaapt.
    ik ga nu lekker met de kleine meid(is net wakker) wandelen.
    succes nog allemaal en nog een fijne middag toegewenst.
    en bedankt voor de stemmen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
  111. rachel

    sommige baby,s zien er echt niet uit
    en ik begrijp wel dat elke ouder zijn of haar kind de mooiste vindt maar kom op zeg er staat wat tussen zeg

    hihihihihihi

      /  
    1. Sandra

      Nou nou nou…zo kan ie wel weer….
      Dat je speciaal ook nog de moeite doet dat neer te typen…sjeeeeeeee

        /  
      1. rachel

        moeite jij doet zoveel moeite om stemmen te ruilen
        van ruilen ga je huilen.

        hihihi

          /  
        1. Sandra

          owh owh owh …we hebben een puber in ons midden….

            /  
          1. rachel

            zo zijn de meeste sandra,s die ik heb gekend

              /  
          2. Danielle

            Hij gaat weer lekker he Sandra hihihihi
            Gr Danielle

              /  
  112. hanneke

    het is onmogelijk dat Linda alleen 50 emailadressen heeft aangemaakt en verder niets zou hebben gedaan als heel typen. Met 50 emailadressen heb je 50 stemmen per dag, vrienden en kennissen dan heb je er 100 (op zijn meest) per dag. Dus geen 3800. Ik neem dus aan dat ze ook emailadressen dubbel heeft gebruikt en dat is dus fraude. Alleen 50 adressen aanmaken is geen fraude geweest want iedereen heeft meerdere adressen en dat is dus onmogelijk voor pampers om daar een grens aan te stellen. We zullen zien vanavond. Ik hoor hier steeds mensen over ip adres en email adres, mag het wel, mag het niet. Ik lees in het bericht van pampers (dus niet in de voorwaarden die ze niet aangepast hebben):
    De actievoorwaarden zijn als volgt: per persoon mag er dagelijks één stem per baby worden uitgebracht. Dus als je als 1 persoon 2 emailadressen gebruikt dan is dat nu dus, volgens mij, niet meer toegestaan.

      /  
    1. Linda

      Ik heb wel alleen maar emailadressen aangemaakt, alleen waren het er wat meer dan 50 Hanneke. Volgens mij is het niet mogelijk om meermalen met hetzelfde emailadres te stemmen, want dan krijg je in beeld te zien dat je vandaag al hebt gestemd op deze baby

        /  
      1. Feni Linda,

        HO

          /  
      2. Fen

        Linda,

        Ben een beetje nieuwsgierig.
        Hoe kan je zoveel stemmen op een dag?
        Ik bedoel alleen het aanmaken van zoveel adressen is al een dagtaak en dan het stemmen nog! Kan je niet wat meer vertellen! Ben wel benieuwd eigenlijk! :-)

          /  
        1. Linda

          Meer is er eigenlijk niet over te zeggen behalve dan: Het was inderdaad een dagtaak! Ben er meer dan 10 uur per dag mee bezig geweest. ‘s morgens tussen half 8 en 11. Smiddags tussen 13 en 15 en daarna ‘s avonds tot in de nacht

            /  
      3. hanneke

        Nou linda, dan ben je volgens de oude regels niet aan het frauderen geweest, het is absoluut niet netjes, het is niet in de geest van de wedstrijd maar je bent niet aan het frauderen geweest want je doet wat iedereen heeft gedaan alleen dan met heeeeeeeel veeeeeel adressen. Ik neem ook aan dat jij niet door pampers benaderd bent maar dat jij er zelf mee bent gekomen omdat je het zelf toch niet eerlijk vind.
        Als je bij een groot bedrijf werkt en daar stemmen 100 mensen hebben ze ook allemaal een ander emailadres dat vast zit aan 1 ip adres en dat is ook geen probleem. Nogmaals, het is niet in de geest van de wedstrijd, voelt inderdaad niet eerlijk aan maar was tot gisteren geen fraude. Nu staat er namelijk in dat bericht van pampers dat je per persoon maar 1 x mag stemmen en aangezien jij 1 persoon bent en niet 100.
        Denk dat we gewoon moeten accepteren dat de wedstrijd geen wedstrijd meer is en volgend jaar beter.

          /  
        1. Linda

          Nee klopt; het was wat uit de hand gelopen voelde me ook opgeruid door anderen die met steeds meer stemmen kwamen en wou zo graag in die 25 blijven dat het een obsessie werd :o (

            /  
  113. granny van ZIPPER 7106

    zo luitjes daar ben ik weer ppffff
    granny in aktie ……

    gwen stem 638 en 639 van Zipper
    olivia stem 260 van Zipper
    lotus stem 547 van Zipper

    allemaal weer succes vandaag en stemzuh

    http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

    groetjuss Granny van ZIPPER

      /  
    1. tante van luna en lotus (tamara)

      thanks zipper

        /  
  114. amanda

    ik lees hier ook dat ouders uit de top verdacht zijn als ze niet meer zoveel stemmen volgens sommige mensen. Nu het niet meer duidelijk is wie waar staat, hoef je je ook niet meer op te trekken aan anderen en hoef je ook niet meer heel veel te stemmen/promoten want dat is niet meer nodig. Als ze van zichzelf weten dat ze volgens de oude regels niets verkeerd gedaan hebben (misschien zelfs volgens de huidige regels ook niet) dan hoeven ze niet bang te zijn dat er stemmen verdwijnen en liggen ze al een aardig eind voor op anderen. Dus zonder bewijzen wordt het niets voor pampers. Wat Linda gedaan zou hebben als ze werkelijk meerdere malen hetzelfde adres heeft gebruikt, dat is te traceren dus dat moet gewoon verwijderd worden.

      /  
    1. Sandra

      Het kindje van Linda heeft nu 3891 stemmen en daarvan zijn er 27 vandaag.
      Nu zijn we zo’n dag of 7 a 8 bezig…maar ze deed het niet vanaf het begin dus laten we voor het gemak aannemen dat ze dit 4 dagen heeft gedaan.
      Rekensommetje: 3864 : 4 = 966 stemmen per dag.
      Geloven jullie nu werkelijk dat iemand zoveel emailadressen op 1 dag aanmaakt? Of zelf over 4 dagen?
      daarbij moet je bij de meeste behalve alle gegevens ( naam adres etc. ) ook nog zo’n leuke code invullen met grote en kleine letters en cijfers )
      Waarom hiet hier op de site wel snel gaat is omdat iedereen optimaal gebruik maakt van zijn of haar 10 stemmen per adres.
      Geef er 1 weg en je krijgt terug dus kun je op die manier 10 stemmen per dag vergaren.
      Niks oneerlijk…gewoon ruilen..en iedereen heeft er baat bij en niemand doet iemand wat tekort.
      Die aantallen van 1000 en stemmen kunnen nooit zo snel vergaard worden met emails aanmaken!!! En al helemaal niet als je dat in je eentje doet!!!

        /  
      1. Lizzy

        Helemaal WAAR!!! Toch knap haha
        Groeten Lizzy

          /  
      2. hanneke

        @ sandra,
        ik snap de frustratie, die heb ik ook (gehad) maar het heeft geen nut en is zonde van de tijd. Wat ik bedoel is dat jij bijvoorbeeld stemt met [email protected], [email protected] en dan nog een adres van je man en misschien je werk dus dat is ook meerdere adressen per persoon. Als pampers dus dit soort stemmen wil wissen hebben ze de komende maand nodig en dat is onmogelijk. Ik denk dat het onmogelijk is om een grens te stellen en aangezien het tot gisteren niet verboden was dat ze er niets aan gaan doen. Wat linda zou kunnen doen is haar kindje uit de wedstrijd nemen als ze het gevoel heeft dat ze fout bezig is geweest. Ik heb alleen een beetje het gevoel dat het meer een soort van roep om aandacht is (zie ook de uitleg waarom het gedaan is) en die aandacht krijgt ze hier en op tv dus blijkbaar ook.
        @ Linda, heb jij er over nagedacht wat dit voor je kindje doet als je op tv gaat staan vertellen wat mama heeft gedaan, ze is nog klein maar dit soort fora zijn over 20 jaar nog te lezen en die beelden blijven ook bestaan. Ik weet niet of het al opgenomen is maar zo niet… denk er nog even over na

          /  
      3. Linda

        Nee; het is wel vanaf de eerste dag dat het systeem weer werkte, dus niet 4 dagen, maar 8 en ik heb ook gewoon eerlijke stemmen gekregen hoor en verwacht er vanavond nog wel meer als mensen uit hun werk komen.

          /  
      4. Linda

        En Sandra: nogmaals; ik daag je uit mij te bellen en hier langs te komen, want je bent heel makkelijk met je oordelen, terwijl ik niets dan eerlijk ben hier op de site. Als je het dan toch allemaal zo goed weet, kom dan gewoon langs en kijken en anders moet je gewoon je mond houden met je oordelen

          /  
        1. lieke

          linda, laat sandra toch, ze is gewoon gefrustreerd over dit alles. Op zich logisch maar zij wil het niet loslaten blijkbaar.
          Ga lekker met je dochter knuffelen en sluit het af meid. Is beter voor je.

            /  
  115. Fen

    Ze heeft meerdere adressen gebruikt maar dat gebeurt hier ook! alleen zij was wat ijveriger blijkbaar!

      /  
    1. hanneke

      helemaal mee eens!

        /  
    2. joyce

      maar hoe kan iemand die 2 kindjes heeft allebei op een dag 1112 stemmen hebben gekregen en ieder kind had dat gekregen niet door email adressen dus gewoon een stem apperaat gebruikt

        /  
      1. hanneke

        en ik hoop ook dat die kids eruit worden gehaald, dat is namelijk vrij makkelijk te zien in het log van pampers, als je elke minuut een stem erbij krijgt is het automatisch en kunnen ze er wat aan doen, als ze er een variable tijd ingebouwd hebben (ik heb er 1 gezien maar ik laat het aan pampers om hier iets mee te doen) dan wordt het al moeilijker en als ze aan de stemmen hebben zitten draaien op de website (heb ik ook zien gebeuren om 5.43 ‘s ochtends toen onze dame zich vroeg had gemeld) en dus bijvoorbeeld 50 stemmen hebben ingeplakt in de database dan is dit ook te zien want dan is er geen bevestigingsmail naar die mensen toegegaan en heeft dat kindje dus bv 100 stemmen en maar 23 bevestigingsmails. Dit kost alleen wat tijd om uit te zoeken zeker met zo’n 500 mensen op redelijke aantallen stemmen.
        Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier ook mensen zie met kindjes die al rond de 600 stemmen zitten, na 6 dagen redelijk goed te kunnen stemmen is dat ook 100 stemmen per dag dus het kan blijkbaar wel.

          /  
      2. Linda

        Met stemapparaten is het niet mogelijk geweest om te stemmen volgens mij. Ik doe zelf namelijk ook mee aan gptr programmas waar je ‘reclame’ kunt maken voor een site – in dit geval je kindje – het enige dat je daar kon doen is een link zetten naar de foto, maar dan moeten de mensen nog altijd zelf willen stemmen, door hun email op te geven om een code aan te vragen. Zoals ik eerder al stelde; ik typ echt belachelijk snel (je moet het zien om het te geloven) en zelfs ik met al die uren die ik erin heb gestoken, had nooit boven de 1000 stemmen per dag kunnen komen. Er was gisteren een man die het had over wat hij noemde een ‘script’ om te kunnen stemmen en zei op die manier wel 10 stemmen in 10 seconden te kunnen geven…denk dat dat het geval is bij de babies met 1000+ stemmen… er zal ergens een lek in het systeem hebben gezeten en een paar techneuten die dat ontdekt hebben. Dat heeft niks meer met hard werken door te typen te maken, maar is echte fraude

          /  
        1. marisse

          hoi linda,

          wij hebben even in de top gestaan maar hebben het na 2 dagen opgegeven en zijn lekker gestopt en weer tijd aan de kids gaan besteden, wij hebben het zoals jij gedaan maar dan met maar een paar adressen, we werden er snel uitgegooid door kids met 1800 stemmen in 1 dag. Ik denk dat jij rond de 400 hebt gezeten ofzo en dat is dus mogelijk zonder stemmachine en wettelijk iets fout doen. Ik waardeer het aan de ene kant dat je hier komt vertellen hoe en wat maar ik vind het ook niet heel slim van je, ten eerste voor je dochter en ook voor jezelf. Ik las dat je in een uitkeringssituatie zit en ik vraag me af of het handig is om met je koppie bij editie nl te gaan staan als je ooit nog een baan wilt vinden, die beelden blijven bestaan namelijk. Hetzelfde geldt in mijn ogen voor racha, ook niet handig om nu weer met je koppie ergens te gaan staan, zeker niet voor haar zoon, die heeft helemaal een aparte naam en die vind je meteen terug.
          Ik snap ook niet waarom je “uit de kast” bent gekomen want pampers heeft jouw niet gevonden dus zal ook geen stemmen bij je weghalen en je blijft toch wel in de top hangen met de hoeveelheid die je hebt. Ik hoop voor je dat je de juiste beslissing neemt en snel weer een beetje op de rit komt en van mij mag je die pampers winnen hoor, je hebt er genoeg tijd aanbesteedt.
          Aan alle anderen die het nodig vinden om onaardige dingen te zeggen, laat haar toch met rust, voel je jezelf daar nou beter door?

            /  
          1. Linda

            Dankje!
            En ik kom gelukkig niet met mijn koppie in beeld, maar alleen mijn stem is te horen, want ze konden geen verslaggever in de buurt vinden om langs te sturen.

              /  
          2. lieke

            mooi, sluit het af, kijk in dat bedje of die box en je weet dat je geen slecht persoon bent. Volgens mij blijf je gewoon op je plekkie staan dus veel succes op 31 augustus, ze is een schattige baby dus het moet wel lukken.

              /  
  116. granny van ZIPPER 7106

    wie wil er nog op Zipper stemmen ???????
    wil een record verbereken vandaag ( 600?????) hihi
    dan gaat Granny echt uit dr dak ;-) ;-)

    SUCCES ALLEMAAL MAAR WEER VANDAAG

    http://www.blijstebaby.nl/foto/7106 groetjuss Granny van ZIPPER

      /  
      1. granny van ZIPPER 7106

        549 is voor lotus en daarstraks had ik 547 al gegeven pppfff tis een hele administratie hoor , bloed ,zweet en tranen ;-) )
        maar wel leuk

        http://www.blijstebaby.nl/foto/7106 groetjuss Granny van ZIPPER

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          hihi Granny die gaf je aan mij…ben de tante…

            /  
          1. granny van ZIPPER 7106

            pppfffff laat maar weten hoor kan het af en toe eg nie bijhouwuh ;-)

            dus als ik het goed begrijp zijn Mams en Tante alletwee stikfanatiek ? ;-)
            nou deze Granny doet het in dr uppie dus ….pppffffff
            maar wel leuk

            http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

            groetjuss Granny van ZIPPER

              /  
      2. tante van luna en lotus (tamara)

        hey mama van lotus…en wat denk je dan van zoon actieve TANTE…hihi

          /  
      1. granny van ZIPPER 7106

        CHRIS,
        had stem 41 al gegeven maar vooruit ben in een goeie bui stem 46 is ook van zipper
        als je voortaan zegt welke stem je hebt gegeven …dan is iedereen daar weer errug blij mee ;-) ?

        http://www.blijstebaby.nl/foto/7106
        groetjuss Granny van ZIPPER

          /  
        1. tante van luna en lotus (tamara)

          stem 48 voor jou kleine scheetjuh van lotus

            /  
  117. Fen

    Mijn meissie komt zo thuis! Ga lekker voor haar koken! Er komen toch geen stemmen meer binnen voor Olivia
    Fijne avond en ik ga editie NL kijken. ben benieuwd wat Racha te zeggen heeft. Ze heeft tenslotte ook hier op het forum gezeten!

      /  
      1. Fen

        ja die had ik gezien! dank je! had ook al op Zipper gestemd! Leuk joch trouwens! :-)

          /  
      1. angelique

        ik heb gestemd op je kleine man,
        geef je onze stacey er ook eentje terug?zij heeft er ook nog niet zoveel
        gr angelique

        http://www.blijstebaby.nl/foto/20883

          /  
        1. granny van ZIPPER 7106

          stacey heeft stem 41 t/m 50 van Zipper gehad hoor ( vind 50 wel een mooi rond getal hihi)
          hoef niks terug hoor !

          http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

          groetjuss Granny van ZIPPER

            /  
  118. simone

    Hoi,

    ik ben eindelijk thuis en heb nog stemmen over

    als je ook een stem over hebt voor mijn kleine

    http://www.blijstebaby.nl/foto/8804

      /  
      1. Chris

        ik heb op luciano gestemd mag antonie een stem van jou?
        hartelijk dank alvast

          /  
      2. simone

        stem voor luciano terug gegeven

          /  
      1. maya

        stem 555 van mij

          /  
      1. maya

        stem 318

          /  
      1. maya

        en een stem voor jou

          /  
  119. mandy

    hoi maya, je stem is nog niet doorgekomen ik heb nog steeds 317

      /  
  120. Sandra

    Even een tip: verhuis even naar het topic: Pampers geeft stemfraude toe.
    Hier duurt het laden van de pagina erg lang door de vele reactie’s ;-)
    Voor degene die het interesseerd: ik heb mijn mening meerdere malen hier bekend gemaakt en ik vind het goed zo.
    Mijn mening verandert niet. Gewoon blijven stemmen en we zien wel hoe het allemaal verloopt.
    succes allemaal!

      /  
  121. Liesbeth Kombrink Auteur

    Die Sandra .. heeft er wel de wind onder he .. zij roept en iedereen volgt. Er is ook niet 1 reactie meer geplaatst hier. You go, girlpower!

      /  
  122. simone

    hoi

      /  
  123. Mariska

    Elano (1x), Ashley (2x), Elijah (1x), Froukje (1x), Gwen (1x), Luciano (1x), Lynn Elize (3x, bedankt!), Lotus (1x), Perle (1x), Zipper (1x), Melina (1x), Keano (3x) en Olivia (1x) hebben weer hun stemmen gehad. Heb nog stemmen over!

    Finn http://www.blijstebaby.nl/foto/10854

      /  
  124. Cindy van den Berkmortel

    Wie wil er op ons dochtertje/nichtje/kleinkind stemmen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20041
    Romeisha.
    Laat even weten welke stem je was en we stemmen meteen terug.
    Heb minstens 100 stemmen te vergeven (werk op reclame bureau)
    Dus laat even weten.
    Liefs,mama,papa, vrienden,familie van romeisha

      /  
  125. Cindy van den Berkmortel

    Wie wil er op ons dochtertje/nichtje/kleinkind stemmen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20041
    Romeisha.
    Laat even weten welke stem je was en we stemmen meteen terug.
    Heb minstens 80 stemmen te vergeven (werk op reclame bureau)
    Dus laat even weten.
    Stem altijd terug!
    Liefs,mama,papa, vrienden,familie van romeisha

      /  
  126. Cindy van den Berkmortel

    Wie wil er op ons dochtertje/nichtje/kleinkind stemmen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20041
    Romeisha.
    Laat even weten welke stem je was en we stemmen meteen terug.
    Heb minstens 70 stemmen te vergeven (werk op reclame bureau)
    Dus laat even weten.
    Liefs,mama,papa, vrienden,familie van romeisha

      /  
  127. Liesbeth Kombrink Auteur

    Vanwege het grote aantal reacties dat al op dit onderwerp is binnengekomen is het niet meer mogelijk om hier te reageren. Graag uw reactie plaatsen onder een van de recente berichten over de wedstrijd Blijste Baby van Nederland.

      /  

Comments are closed.