Jackson’s arts geeft spermadonatie toe

De inkt van onderstaand stukje was nog niet droog of ik kwam alweer nieuws tegen met sperma in de hoofdrol. Een pikante bekentenis dit keer. Van Dr. Arnold Klein nog wel, de voormalige dermatoloog van Michael Jackson. Klein heeft in een televisie-interview bekend dat hij sperma heeft afgestaan. Volgens hardnekkige geruchten zou Klein de biologische vader zijn van Michael’s oudste kinderen, Prince Michael (12) en dochter Paris (11). (Foto: TheSun)

De moeder van de twee kinderen, Debbie Rowe, was de toenmalige verpleegster van Klein. Samen met Michael vormden ze lange tijd een onafscheidelijk trio, schrijft het Britse boulevardblad The Sun.

Dr. Arnold Klein zegt in de krant: ,,Bij mijn weten ben ik niet de vader van de kinderen. Maar ik weet het niet zeker. Ik heb wel één keer sperma gedoneerd bij een spermabank. Als ze een DNA-test willen, dan kunnen ze die krijgen.”

In hetzelfde artikel geeft de arts ook toe dat hij Michael Jackson de krachtige pijnstiller Demerol heeft gegeven. Dat middel gebruikte Jackson ook op de dag dat hij stierf.

Lees ook:Klein: ‘Ik ben vader Michael’s kinderen’
Lees ook:Michael Boogerd nu ook vader van een dochter
Lees ook:Limburger grootste spermadonor van Europa
Lees ook:‘Nu echt baby voor Barbie?’
Lees ook:Nicole Richie vernoemt baby naar Michael

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jackson’s arts geeft spermadonatie toe

  1. Pingback: Sperma is heter dan heet | Zwanger

  2. Pingback: Klein: ‘Ik ben vader Michael’s kinderen’ | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>