Klein: ‘Ik ben vader Michael’s kinderen’

Een paar weken geleden vertelde Michael Jackson’s dermatoloog Arnold Klein al dat hij ooit sperma had gedoneerd. Toen liet hij nog in het midden of hij de biologische vader was van Michael’s twee oudste kinderen. Dat was blijkbaar slechts een voorzetje. Nu probeert Klein alsnog te scoren door de voogdij op te eisen van Prince Michael (12) en dochter Paris (11) met de historische woorden: “They call me uncle Arnie .. but I am their dad.”

De 64-jarige Klein, openlijk homosexueel en miljonair, heeft nu tegen vrienden gezegd dat hij wel degelijk de biologische vader is van de twee oudste kinderen. En dat hij het kan bewijzen. Volgens The Mirror wil hij de kinderen gaan opvoeden en wint hij momenteel juridisch advies in om te kijken wat er mogelijk is.

Tot nu toe speelde de strijd om de voogdij zich vooral af tussen de biologische moeder van de kinderen, Debbie Rowe, en Jackson’s moeder Katherine.

The King of Pop overleed op 25 juni aan een acute medicijnvergiftiging. Hij laat zijn kinderen een fortuin van een half miljard dollar na.

Lees ook:Jackson’s arts geeft spermadonatie toe
Lees ook:Poolse tweeling heeft twee vaders
Lees ook:Baby Donna mag in Nederland blijven
Lees ook:Twee dochters voor Lisa Marie Presley
Lees ook:Nicole Richie vernoemt baby naar Michael

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>