Kijktip: geboorteprogramma ‘Ik word moeder’

Ik word moeder Kameroen-71

Deze week elke avond op RTL8, rond 22.30 uur direct na de avondfilm: het geboorteprogramma ‘Ik Word Moeder’. Presentatrice Tanja Jess volgt samen met twee verloskundigen stellen die op het punt staan een kindje te krijgen.

De laatste uitzending, op vrijdag 13 december vanaf 22.35 uur, speelt zich af in Kameroen, Afrika. Tanja: “We hebben gezien hoe blij een moeder is met haar eerste kindje, maar we waren ook getuige van het hartverscheurende feit dat een moeder van 6 kinderen de bevalling van haar zoontje niet overleefde”.

De vijfdelige TV-serie heeft als doel nieuwe donateurs te werven voor Cordaid Memisa.

 

Lees ook:Enquete Cordaid Memisa
Lees ook:Jordan is Baby van het Jaar 2014
Lees ook:100 baby’s genomineerd voor Baby van het Jaar
Lees ook:Moeder vondeling opgespoord
Lees ook:Froukje’s bevalling was ‘heftig’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>