Froukje’s bevalling was ‘heftig’

Ik hou d’r van als een vrouw gewoon eerlijk durft te zeggen dat haar bevalling hard werken was. Je hebt ook van die jonge moeders die met een gelukzalige glimlach beweren dat het niks voorstelde. Meestal voegen ze daar dan ook nog aan toe dat hun roze wurm meteen vanaf de eerste nacht doorslaapt. Sure! Gelukkig behoort Froukje de Both (36) niet tot die categorie. Woensdagochtend hoorde ik haar op Radio 538 in de show van Edwin Evers vertellen dat de bevalling van Emma Sara “het heftigste is dat ze ooit heeft meegemaakt”.

“Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn, “vertelde Froukje op Radio 538. ,,Maar alle clich├ęs zijn waar: als het kindje er is, valt alles weg.”

De bevalling van Froukje duurde niet alleen lang. Uiteindelijk is ook nog besloten dat haar kindje met een keizersnede ter wereld moest komen. De details kennen we niet maar het moet dan echt wel een zware bevalling geweest zijn.

Na een ‘gewone’ bevalling mag de moeder soms na een paar uur al weer naar huis. Na een keizersnede is daar geen sprake van. Dan lig je minimaal vier dagen in het ziekenhuis. Froukje is daar niet blij mee en wil graag naar huis om van haar kindje te kunnen genieten: “Het voelt toch een beetje alsof je op visite bent”.

Emma Sara is het eerste kindje van Froukje de Both en haar vriend Jeroen te Rehorst.

Bron: De Pers / De Telegraaf.

Lees ook:Daar is ze dan: dochter voor Froukje de Both!
Lees ook:Speculaties over bevalling Froukje de Both
Lees ook:Wie wordt de vader van Froukje’s baby?
Lees ook:Dit is Emma Sara Maria, Froukje’s dochter
Lees ook:Mama Magazine primeurt met Froukje’s baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>