Lily Allen opgenomen met bloedvergiftiging

De ellende houdt maar niet op voor Lily Allen. De Britse zangeres verloor vorig weekend het kindje waarvan ze zes maanden zwanger was. En afgelopen nacht is ze opnieuw opgenomen in het ziekenhuis met een bloedvergiftiging.

(Foto: Twitter)

De 25-jarige zangeres is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “Ze was even thuis, maar ze is weer naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen is bezorgd, maar ze wordt goed verzorgd en ze is blij dat ze zo snel behandeld kon worden”, vertelt een vriend aan The Daily Mail.

Lily Allen werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn. Ze was op dat moment zes maanden zwanger. Artsen hebben geprobeerd het kindje te redden, maar tevergeefs. De baby werd dood geboren. In 2008 kreeg de zangeres al een miskraam na twee maanden zwangerschap.

Lees ook:Baby Lily Allen dood geboren
Lees ook:Lily Allen is weer zwanger
Lees ook:Lily Allen bevallen van dochter
Lees ook:Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?
Lees ook:Zoontje Xander opnieuw in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>