Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?

Nadat maandag officieel bekend werd gemaakt dat prins William en Kate Middleton hun eerste kindje verwachten, speculeert de Britse pers er een dag later vrolijk op los.

Kate is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ernstige ochtendmisselijkheid. Reden genoeg voor The Daily Telegraph om de voorpagina van dinsdag 4 december op te sieren met de suggestieve kop: Could it be twins for Kate?

De krant koppelt de ziekenhuisopname moeiteloos aan het feit dat de hertogin van Cambridge wel eens in verwachting zou kunnen zijn van een meerling. Daarbij hoort namelijk het symptoom van ernstige ochtendmisselijkheid.

Maar ook de andere Britse kranten vullen hun kolommen met de ongeboren baby van William en Kate: „Zwangere Kate dagenlang in het ziekenhuis”, kopt de Daily Mirror. En de Daily Mail loopt vooruit op het aanstaande vaderschap van William: „De vreugde van een land, de zenuwen van de man”.

Bron: The Daily Telegraph

 

Lees ook:Prins William en Kate Middleton krijgen een baby!
Lees ook:Kate Middleton naar ziekenhuis voor bevalling
Lees ook:Kate Middleton voelt babydruk
Lees ook:Nog geen naam bekend van zoon William en Kate
Lees ook:Baby van William en Kate geboren: It’s a boy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>