Lily Allen is weer zwanger

Niet voor iedereen is kinderen krijgen zo zelfsprekend als het lijkt. Zwanger worden is soms al een hele toer. En als het dan mag lukken, moet je de zwangerschap ook nog tot een goed eind weten te brengen. De Britse zangeres Lily Allen weet daar helaas alles van!

Vorig jaar overleed haar zoontje na zes maanden in haar buik. Eerder kreeg Lily ook al een miskraam te verwerken. Toch geeft ze de moed niet op. Op haar trouwdag onthulde de zangeres dat ze opnieuw in verwachting is.

Volgens de Daily Mail is Allen, die zaterdag in het huwelijk trad met Sam Cooper, nu ongeveer twaalf weken in verwachting. Nog steeds een spannende periode dus, zeker als je eerder al al een miskraam hebt gehad. Laten we hopen dat het dit keer wel goed gaat!

Lees ook:Lily Allen bevallen van dochter
Lees ook:Lily Allen opgenomen met bloedvergiftiging
Lees ook:Baby Lily Allen dood geboren
Lees ook:Celine Dion zwanger van twee jongetjes
Lees ook:Nicolette van Dam is bevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>